E3 2014: Høhø Spillegal

Terje

mostly harmless
#23
Og her har vi skrytingen om hvor fantastisk Xbox er for indie-utviklere. Ønsker nå at jeg faktisk hadde laga bingo-kort og det ikke bare var noe jeg sa.
 
#25
Witcher 3 har ingen eksklusive greier. Heldigvis. Phantom Dust blir XBONE-eksklusivt. Bare synd man ikke fikk sett noe som helst vettugt da.

The Division blir DLC-timed exclusive, samme som DA:I. Gah.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#26
Remake av... Phantom Dust?! Trodde jeg var den eneste som hadde spilt det. Det er en action/cardbattler-greie som er mer enn litt sær, men... kult nok at de faktisk mekker en ny utgave. For de som har Xbox One, altså.
 
#28
De brukte Conker i project spark, men ikke i et eget spill? #skuffa

Men det skal sies at måten de gir ut de gamle Halo-spillene er et steg fremover.
Alle i én pakke sammen med masse stash? Det er a-ok. Bare synd de ikke gir det ut til PS4.
 
#29
Tror de har fått Ms hele jengen jeg da ;-) he he he,,,,,

Hadde forventet mer av de i år skal jeg være helt ærlig. Og Halo pakken er fortsatt ikke verdt 5-6 lapper spør du meg.
 
#30
Det er ganske trist når relanseringer av såpass ordinære manshoots som Halo-serien er et av de største trekkplastrene til en ny konsoll. E3 er det samme hvert år. Nytt COD eller Modern Warfare, nytt Halo, nytt Asscreed og en oppdatering fra bilspillenes verden. Gjesp, gjesp og atter gjesp.
 
#31
Ja, er spent på hva de skal ha for den Halo-pakka. Den var vel det eneste eksklusive som gjorde at jeg fikk lyst på Xbox.

Håper EA har noe mer spennende om en halvtime.
 
#34
Screenshot 2014-06-09 20.36.16.png


Kroppen min er klar.
 

Jante

privileged CIS shitlord
#36
Xbone kan sikkert leve en stund til på endeløse oppfølgere i racing, sport og manshoots. Men selv fratboysa og de munnpustende shitkidsa må vel gå lei snart?
 
#37
Ønsker meg et ME4 der Leviathans/Reapers får rett i at AI tar over. Med hevngjerrige Batharians og andre separatister. I ME1-stil, med ME3 config på våpen osv. Et lite slag i trynen til alle som griner over at reapers er en dårlig idé (hint: R ik D!)

Ellers håper jeg vi får se Star Wars Battlefront. Og kanskje nye Mirrors Edge?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#38
Vel. PlatinumGames-eksklusiv greie og Crackdown virka jo artig, meeeen det var jo ikke et nanosekund med gameplay å se i noen av de trailerne. The Witcher blir så klart enormt mye bedre på PC, Halo 1-4 har jeg fra før av (burde kanskje i det minste teste Halo 4 en dag), oooog stæsj som kådd og The... Division? Husker ikke, det er jo DRIT. SPENNENDE. Hvis man er tretten.

Det sier litt at jeg er mer interessert i å finne ut nytt om Mass Effect og Dragon Age enn noe av det jeg så hos MS. Og, "Get an Xbox One console today"? Joa, vi her på berget har ikke den muligheten en gang. MS har gitt opp Norge, det er rimelig tydelig.
 
#39
Ingen gigantisk overraskelse at tråden døde litt nå. Etter Star Wars, Dragon Age og Mass Effect har Sims og sportsspill kommet på scenen (gjesp), og nå kom det et nytt MOBA. Og det virker som EAs CEO aktivt har gått inn for å se ut som en jævla douche. Hallo.

Nå kommer Mirrors Edge på. Kan bli spennende.
e: De viste ingenting. Ffs.


Battlefield Hardline = Cops&Robbers.
 
Sist redigert:

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#40
Gidder ikke å følge med noe særlig, men håper det kommer mer info om Kingdom Hearts 3 og Final Fantasy XV, og at The Last Of Us 2 blir annonsert.