[NX] Nintendo Switch med Howie O

Lodin

Der Waaaah
Så er det bekrefta, Laura Dale mekka en amerikansk konto og kjøpte FAST RMX med det britiske kortet sitt. Det er den amerikanske utgaven av spillet hu har lasta ned så da er tydligvis esjappa sonefri. Det er jo en jævlig god nyhet.

Det som er verre er at de har jugi for oss. Switch har vennekoder! :penga:
Men man kan også adde folk med brukernavnet deres eller via Fjesbok og Twatter. :v
 

Lodin

Der Waaaah
YESSSSS! BBC har snakka med Nintendo om smaken på spilla. De har faktisk dyppa dem i no kjemikalie som også brukes i maling så folk ikke drikker det. Det minner vistnok om appelsinskall bare enda verre. XD
 
Skal innom Gamestop Lagunen på releaseparty så mulig eg handler meg ein maskin og spel om dei har ekstra. Om ikkje får eg i allefall godis!

Er ferdig rundt lansering og kjører forbi uansett.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Komplett, moar liek komplott amirite. Status har vært "1 ubekreftet 30. april 2140", men de derre greiene der er like pålitelige som en nittilapp; det står noe helt annet hvis jeg går inn på ordren min, for eksempel. Men men, det er bare å glemme å få noe derfra i morra. Kanskje jeg truer kjerringa til å stikke på Lefdal på Hamar, de later som om de har noen på lager iallfall.
 
Var innom releasepartyet på Gamestop, dei hadde ca 90 maskiner og eg ble nr 61 i køen. Hum. Sjekket kontoen, blakk. Sånn utenom kredittkort og slikt, så klart. Så eg kunne fått råd, men eg valgte å ditche heile greia. Lar andre gjennomprøve først, så venter eg heller på ein skikkelig bundle.

Merker eg har ALTFOR mykje annet uspelt, både i stua og som bærbart så eg kan på ingen måte forsvare eit halvhjertet kjøp. Jaajha,.
 

Lodin

Der Waaaah
Det som er verre er at de har jugi for oss. Switch har vennekoder! :penga:
Men man kan også adde folk med brukernavnet deres eller via Fjesbok og Twatter. :v
Oppdatering: Foreløpig er vennekodene eneste måten å få folk på lista si. De andre funksjonene blir å gjøre med mobilappen. Den er såklart ikke klar enda fordi Nintendo. :v

E: Jeff Girthman prøvde å kjøpe Puyo Puyo Tetris fra den japanske sjappa, men kortet hans ble nekta. Gikk dog greit med japansk prepaid Visa. Hmm.

Men i det minste lever VC allerede videre på sett og vis. Flere av Hamster sine porter av Neo Geo spill er oppe så da kan man spille Metal Slug 3 om man vil. Og det vil man.
 
Sist redigert:

imported_Dash

Lurking since 2006
Fæn. Ikke kjøp z til Wii u og sett det på nedlasting over natta. Du vil stå opp og glede deg som ungen til jul. For så å oppdage at du har alkoholiserte foreldre som har ødelagt alle gavene.
Kjøp switch med zelda cartridge.
Gjelder angrerett på Nintendo sine elektroniske produkter?
 

Vedlegg

demake

Seksuelt godteri
Så. Vennekode da. For noe dritt.

Uansett. Her er meg.
SW-0860-7995-9879
 
Ingen Switch i dag, og om man skuer CDON sine facebook-sider så finner man ut at jeg er ikke den eneste. Fikk Zelda og Pro-controller som en liten fuck you, da XD

Kos dere masse, dere som har en! Konsoll-Zelda er alltid en liten begivenhet for min del, så skal innrømme at jeg er smått misunnelig :brainfuck:
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg sliter med venstre joycon som rapportert over Internett de siste dagene. Det skal ikke ødelegge for en god Zelda-helg med kona, så jeg dro ut og kjøpte en slik:

1488564815994-167977356.jpg



Den er skikkelig digg!
 

demake

Seksuelt godteri
Har ikke hatt noe problem med joyconsa. Har jeg vare hatt flaks?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Visstnok rapporterte folk om fiksa joycons etter å ha lasta ned systemoppdateringa som kom i dag. Jeg har iallfall hatt null stress.

Førsteinntrykk av Switch er at den er skikkelig slick, ser ut som en ordentlig strømlinjeformet Android-greie (som er det den er), ooog at den er en jævel på å spille Zelda. Lurte på å laste ned Bomberman R, men ombestemte meg etter å ha sett traileren. Tar Fast Rmx isteden når jeg føler at Zelda begynner å miste gnisten. Vennekoder suger fortsatt, det burde vært mulighet for å dele videoer fra spill ala. Game Capture på Android eller Share Studio på PS4, hvor har jeg gjemt SD-korta mine mon tro.