[NX] Nintendo Switch med Howie O

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#1
ChCBD5SUgAAuU4n.jpg


Nintendo har annonsert at den nye konsollen kommer i mars 2017, og som mange etter sigende spekulerte i går Nintendo da glipp av julesalget for første gang på mange generasjoner. En annen ting som er annonsert til tidlig 2017 er nye Zelda, så vi antar vel at det blir enda et dobbelgenerasjonsspill?

Jeg er spent på streamen deres i forbindelse med E3, for nå trenger de vel å generere hype og berolige investorer.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
#2
Har lest at Zelda kommer både på Wii U og NX.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#3
Den største sensasjonen i denne tråden er at Houseman poster spillnyheter.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#5
Definitivt ikke for Nintendo, men for meg har den vært ganske sjef. 250-300 timer med Monster Hunter alene, for ikke å snakke om Mario Kart, Mario 3D World, ZombiU var ganske fornøyelig, Rayman Legends eide og Nintendoland var kjernen i en del fester selv om det ikke på langt hadde samme wow-faktor og levetid som Wii Sports.

EDIT: Splatoon selvsagt! Men det kom på et tidspunkt der jeg endte opp med å prioritere noen andre spill etter jeg runda singleplayeren og tok noen runder på nett. Nettspillinga fungerte i alle fall glimrende og det er vel første gang det har skjedd for Nintendo om vi ser bort ifra Mario Kart...
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#6
Wii U har solgt dårligere enn Dreamcast. Smak litt på den.

Men ja, akkurat som Buggz må jeg bare si at det har vært et gullkjøp for min del; Super Mario 3D World, Super Mario Maker, Bayonetta 2, Mario Kart 8, Splatoon, Zelda-remakes, WarioWare og Nintendoland på fest, Smash Bros., og så har vi jo noen timer på Virtual Console... totalt sett har jeg nok brukt Wii U-en mer enn PS4-en.

Det jeg ønsker meg, er at NX bygges på samme måte som alt annet nå om dagen, dvs. PC-deler nesten rett fra hylla. Da går det an å legge seg på et vettugt nivå specs-messig, og fortsatt gå i pluss hvis man tar rundt 4K for herligheten. Mer maskinkraft og minne betyr også at Nintendo kan bygge på det de gjorde riktig med Wii U, og det er først og fremst Miiverse og eShop. Jeg har ikke testa butikken på Xbox One, men hvis Windows App Store er noe å gå etter, er det ikke all verdens. PSN-sjappa på PS4, da? Det er en skandale hvor treg, stygg og ubrukelig den er. For å finne det som faktisk er nytt på tjenesten istedenfor bare det Sony har bestemt at skal pushes på meg den uka, må jeg trykke fire-fem ganger til høyre på startskjermen, vente på at alle bildene skal lastes ned, og så trykke ned et par ganger til "All games" før jeg kan trykke X og faktisk se hva som er nytt. Nintendo har seff samme kuraterte innhold, men det er alltid det nyeste de har, og "What's New" er en knapp på første skjermbilde i eShop enten du er på Wii U eller 3DS. Og så har sjappa dynamisk musikk. Det er ei sjappe du blir glad av, selv om den teknisk sett er enklere enn Sony sin.

Miiverse er jo Miiverse og det kjenner man forhåpentligvis til, jeg liker at det faktisk funker som en dagbok eller scrapbook hvor du kan lagre minner relatert til spill. Det er en sånn typisk online-tjeneste du ikke visste at du ville ha før du får prøvd den. Bare kjør Miiverse parallellt med spillene slik at det dukker opp øyeblikkelig når jeg trykker på hjem-knappen på NX, ok, Nintendo? Og gi meg høyere oppløsning på skjermbildene, plz.

Nå skriver jeg jo som om det allerede er avgjort at jeg skal ha en NX, og... vel, det er det. Jeg må kjøpe alle nye Nintendo-konsoller uansett, det er en lidelse jeg har. Hilsen en som eier en GameBoy Micro.
 

Lodin

Der Waaaah
#7
Skuffa. Nintendo sin USA-konto twatta konkret at deres greier på E3 hovedsaklig vil handle om Zelda og at NX ikke blir vist fram. Nok en gang.
WiiU er ihvertfall død. RIP in peace sweet prince. :qq:
Men i likhet med Fetthest så er jeg en Nintendrone og kjøper den nye maskina deres på dag en.

E: Noe annet Nintendo har annonsert er at Animal Crossing og Fire Emblem kommer til mobiler. Det er jo begge spill som plasser til platformen så de kommer til å tjene hakka møkk med spenn der.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#9
Nintendos markedsføringsavdeling sitter på en berg- og dalbane med få topper. Toppene er lanseringen av Wii og Nintendo Direct og jeg vet ikke hvor mye de hadde med sistnevnte å gjøre da jeg fikk inntrykk av at det var Iwatas greie (ren spekulasjon).

Wii U var en potensielt kul maskin som led av ELENDIG markedsføring (mange, til og med @justincase som ellers er ganske informert siden han henger her, skjønte ikke at Wii U var en selvstendig og helt ny konsoll) og manglende støtte fra tredjepart. Hvor mange gledet seg ikke til å se hva folk kunne finne på med asymmetrisk sofamultiplayer? Dessverre stoppet det ved Nintendoland og Rayman Legends, og alle andre spill valgte å bare vise kartet på gamepaden slik som i førstegenerasjons DS-spill. Den største nytenkingen endte med å være gyroen som ble brukt til sikting i Zelda og Splatoon, mens den ekstra skjermen på det beste bare gjorde inventory management litt mer smooth (ZombiU).

Jeg håper de har funnet på noe bra med NX. Jeg er som kjent Nintendofil og må ha den uansett, for førstepartispillene er for bra til å la være, oppfølger eller ei. Jeg håper også at de har skaffet seg litt flere visjonærer hva systemsoftware angår, slik at vi ser flere smartere/artigere løsninger som Miiverse hinter til og at det ikke tar to minutter å skifte kontekst bare for å skrive en melding eller se om en kompis faktisk er online.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#10
Jeg lar Todd og Aaron snakke for meg:


og


Edit: Klarer ikke få den andre videoen til å gå fra 1 minutt, spol frem selv!
Edit igjen fiksa det
 
Sist redigert:

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#12
The NX won't be sold at a loss men det synes jeg ikke er den interessante biten her. Dette fanget oppmerksomheten mer:

Kimishima said the NX needs a strong software lineup, which is one of the reasons NX's launch will miss the holiday window. "One of the reasons for choosing the launch timing that we did is so that the software lineup will be ready in time for the hardware launch. Not only at launch, but we also need to be able to continuously release titles after launch. We are planning for this to be a platform that consumers can enjoy for a long time."
Håper vi får se noe av dette i juni. Og litt mer om hva NX er for noe.
 
#13
Jeg er klar—må innrømme at jeg håper litt på at det blir bakoverkompatibilitet med Wii U, siden jeg fortsatt har til gode å valse inn i U-takt. Og det er ikke fordi Wii U ikke er verdt penga—den har jo etter hvert fått et omtrent like bra bibliotek som Wii-en, og det er mange spill på U jeg har lyst på. Men når man ikke har mer enn fem-sju timer i uka til konsentrert spilling, og en backlog lang som et vondt år, er det vrient å prioritere å legge enda mer snop på haugen.

Jeg blir imidlertid overraska om NX er en ny boks i stil med Xbox One/PS4. Det er for seint å konkurrere like-for-like, og ingen kommer til å bry seg om boksen er 30% raskere enn PS4 heller. At det er enkelt å porte spill fra de andre plattformene er nok en fordel, men Wii U feilet ikke fordi den ikke spilte AssCreed (og, den hadde jo en knockoff-utgave av AC3 uten at noen brød seg videre)—den feilet fordi Nintendo ikke hadde gjennomarbeidet konseptet sitt like bra som de gjorde med Wii og DS.

Det er underlig, egentlig, at det samme selskapet som satset vilt og heftig med spill som Nintendogs, Brain Training, Wii Fit og Wii Sports virker som de ble grepet av akutt glemsel med Wii U. Pikmin og StarFox er hyggelig det, men de har jo for lengst oppdaget at en vennligere, åpnere linje leder til et større marked, så helt hva som egentlig har skjedd denne generasjonen er vrient å forstå.

Menmen, blir artig å se hvordan de har tenkt å bruke kistepenger i 2017.

Edit: Forresten, det er interessant at Nintendo er børsnotert og svarer for aksjeeierne—de later ikke til å bry seg nevneverdig om profittmaksimering, så kanskje de burde gjøre et forsøk på å privatisere seg selv, om pengene tillater det?
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#16
Jeg tror det Blir Å Eie. Konsoller har gjort seg selv irrelevante ved at denne generasjonens PlayStation og Xbox bare er PC-er med snevrere bruksområde, noe Nintendo også har innsett. De tar ikke opp konkurransen med Sony og Microsoft, men med Apple og Google. Spennende at de skal bruke Tegra, det har alltid vært sånn innmari imponerende tech, bare synd at det ikke er noe som kjører på det.

Det er lov å håpe at NX fører til en oppblomstring av kvalitet i mobilsektoren; så klart blir det mye ræl også, men sånn har det jo alltid vært. Har uansett trua.
 
#17
Liker at jeg mest sannsynlig bare trenger å kjøpe én Nintendo-maskin og at de kan fokusere all software-utviklingen sin mot ett produkt. Jeg håper at dem klarer å fikse et skikkelig operativsystem som er kjapt og effektivt og et kontosystem hvor kjøp er knyttet til kontoen, ikke maskinen de er kjøpt på. Jeg håper at alle spill fra katalogen dems det er realistisk å emulere er tilgjengelig for kjøp fra starten av. Jeg håper håndholdt-delen kan kommunisere med smarttelefoner på smarte måter, de trenger ihvertfall å innse at de ikke kommer til å erstatte telefoner, så de kan like gjerne komplimentere dem.

Håper dem treffer spikern på hodet. Den kan mest sannsynlig spille det nye Zelda-spillet bedre enn WiiU, så jeg skal ha den på lansering uansett. Gleder meg til offisiell annonsering.
 
Sist redigert:

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#19
Det er "annerledes" og det er det som er Nintendo. En nydelig motpol til de generiske AAA-konsollene. Det kan selvsagt faile, men de prøver i det minste.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
#20
Som Morbo var innpå håper jeg virkelig at dette betyr én enkel platform som kan få maks fokus fra alle software-teamsa. Virker veldig som den klare konsoll/håndholdt splitten (kanskje blandet med alt for konservativ ekspansjon etter suksessen med Wii) har ført til mye tørke ettersom ressursene blir flytta mye fram og tilbake mellom prosjekter. Dette har kanskje vært enda mer synlig siden de heller ikke har kunnet lene seg noe særlig på tredjeparter til å supplere utgivelser i tørkeperioder.

Så med alle teams på samme plattform kommer det forhåpentligvis en mye jevnere strøm med kvalitetesutgivelser året rundt, I steden for sporadiske rykk og napp mellom WiiU og 3DS.