Nylig innhold av justincase

 1. justincase

  https://discord.gg/6gFFBxY

  https://discord.gg/6gFFBxY
 2. justincase

  I done fucked up

  Hei dere, får endelig skrevet litt selv. Først alt Buggz har forklart i denne tråden er ganske on point så trenger ikke gjenta for mye, men først: Vært i Bergen og ganske opptatt denne uka så har ikke fått satt meg ned, slang meg på discord onsdag for å forsøke å forklare noe rundt det som ble...
 3. justincase

  Hva spiller du for tiden?

  Sea of Thieves! Er det noen andre? Kunne nesten vært en egen tråd! Legg meg gjerne til; FilipmedF
 4. justincase

  VHS filmer og par spill

  Har kastet alt mitt, men lykke til!
 5. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  Utrolig gøy, og meget godt fornøyd med egen innsats! Vil forsøke å skrive noe senere men: Uh-oh hvordan skal dette gå?! :riffa: Edit: Throwback til da Yetipants sa til pressen jeg slet med narkotikaproblemer.
 6. justincase

  [Multi] I'm your density. I mean, your destiny.

  Synes beta var gøy, men gidder ikke spille på PS4 fordi... det er så hassle, men skal vurdere på nytt når PC-versjonen er klar!
 7. justincase

  Hva spiller du for tiden?

  Jeg har holdt fingern over "kjøp" på pubg opptill flere ganger, det virker egentlig ganske artig men har ikke tatt meg tida enda... Men var en gjeng i SG-discorden som spilte tidligere i dag, kanskje det er potensiale i å slenge seg med de. Får vurdere det en gang til...
 8. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  Har forsøkt å få med TUA-gutta og siden noen av de ville ble jeg med de da de er en del færre. Blir nok 4 stykker, så anbefales alle å fylle den siste plassen på SG-laget, det er dritartig!
 9. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  Vi kan bestemme oss iløpet av helga tenker jeg! Forsøker å lure med TÜA gjengen og, men de har ikke vist masse entusiasme enda.
 10. justincase

  Harde spill for harde menn

  Damn oerhört KNUSTE tida til @Nabbe ja. Skal du finne deg i dette da Nabbemann?
 11. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  PS: @Drauden Her er det muligheter ;):cool::eng::angel::yoshi:\o/
 12. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  Det er DRITGØY! Om dere ikke tror på meg, sjekk ut Shut up & Sit Down sine videoer fra de arrangementene de var med på. Har sett igjennom alt flere ganger pluss hørt på podcastepisodene, de får det til å fremstå veldig artig og irl er det enda bedre!
 13. justincase

  Norges Mest Sofistikerte Prompenasjon

  De fleste interesserte har vell sett allerede MEN, flere av oss deltok på den siste og dette er noe alle burde vurdere å slenge seg med på!
 14. justincase

  Spillfisletråden

  Det der var ikke noe koselig gjort!
 15. justincase

  Spillfisletråden

  Her er noe jeg oppdaget for ikke lenge siden, men jeg har kost meg veldig med: The Smash Brothers Documentary Series. 9 episoder med innblikk i Smash Bros Meele scenen i USA og selv om jeg egentlig ikke har noe forhold til spillet var dette veldig bra sort, anbefales!
Topp