SHDR
Reg.
Likt
656

Profilinnlegg Nyeste aktivitet Innlegg Om

 • Hei, så deg på VG-NETT-TV. Du var kjekk og kul. Kan du lage fighting games? Da blir jeg glad...


  KOZ OG KLEMZ...
  Fuck yeah. Taube var interessert i å bli med, og egentlig en Siri du ikke kjenner også (:o). Tenkte litt på siste helga i februar, egentlig. Hva du tror?
  Tja, hvor store fraktkostnader snakker vi om da? To hundre spenn?

  Also, hvis du ikke har et backup-kort som du vet virker så ikke gi meg 7900-ern din, da er du jo fucked hvis det skjer noe dritt med bæsjen i ræva om du svelger diaréen min.
  Ah, jeg elsker deg. Jeg er som du kanskje husker ikke så fryktelig glad i RPG, men om det er noe jeg virkelig MÅ få med meg kan jeg jo prøve. Jeg takler følelsen av gamle spill, men mulig jeg stiller bittelitt krav til styring og sånn (jeg hater å spille ICO så langt). Ellers digger jeg alt som er gøy.

  Jeg nevnte forøvrig dine planer for Sindre, han var interessert, men han skal til Junaiten og bli der en stund. Jeg kan uansett sende deg nummeret hans til brit-moben din (du har vel samme nr?).

  Forøvrig, work is fucking me something royally, men jeg lover å komme meg til London snart. Og fiste deg.
  Dø, se å slette noen PM-er. Jeg har skaffa meg PS2, og jeg husker du hadde jævla mye rart til den, så anbefal meg noe jeg sannsynligvis ikke har kommet på selv. Pleeez?
  Når snakket du egentlig om å nigre tilbake til Oslo i august? Vi skal prøve å fiste da også, som sagt, men i verste fall kommer vi først til høstferien.
  Hvorfor i helvete er SHDR så jævla SG poppis? Herregud! Jeg vil være som SHDR!
  Øh, PM-en din er neger, og jeg ville ikke drepe emnet helt, så da SG-booker jeg deg isteden:

  Jeg tror nok Iris uansett er mest lysten på å sove hos Nina, fordi hun gjerne vil besøke henne så mye som mulig, men jeg ser på en måte at det hadde vært litt mer praktisk å kræsje hos dere, så slapp man å trekke tvers over jævla London hele tiden. Og dermed blir det også mer praktisk å drikke til man faller over ende (om man så skulle ønske).
  Med mindre du har blitt flinkere til å komme deg rundt i London på relativt kort tid? Hvis jeg klarer å styre unna Soho, så kan man jo alltids ta en middag i byen, sette til livs noen sølevannsbrune og denslags uten å ruinere seg :p Kanskje jeg klarer å fiske med meg Taube+Marthe også, men han skal flytte ca. nå, så han er vel verre økonomisk stilt enn meg.

  Men når jeg tenker meg om, innser jeg at juni går dårlig, for jeg må jobbe så mye som mulig for å ha råd til noe som helst. Juli får jeg først penger 10., har ferie 16-23., og må egentlig jobbe uka etter det, og så nærmer jo Øya seg (6-10. august). Også er jeg mer eller mindre mellom to jobber også. Øh... det kan jo egentlig bli ganske komplisert med mindre det er ei langhelg vi tar det fullstendig on the kick med latterlig billige billetter. Tror du det er i det hele tatt mulig? Eller så må det nesten bli august eller noe. Jævla negersommer, det er jo aldri fri. But I would dearly like to see you again!
 • Laster inn…
 • Laster inn…
 • Laster inn…