Nylig innhold av SHDR

 1. SHDR

  [Multi] Dark Souls [PC, PS3, 360, PS4, Xbone, Switch, Nokia 3310]

  Virkelig? Trodde jeg hadde merket meg en tendens her. Hva betyr den da? Bare at det du drepte nå var litt mer fancy enn din jevne halvnakne vandøde med en spiss pinne?
 2. SHDR

  [Multi] Dark Souls [PC, PS3, 360, PS4, Xbone, Switch, Nokia 3310]

  HEI HEI HEI den hadde sånn hvit partikkeleffekt som betyr at den ikke kommer tilbake når jeg dævver, så det er boss nok for meg gitt. Yep. (Ok, du har rett.)
 3. SHDR

  [Multi] Dark Souls [PC, PS3, 360, PS4, Xbone, Switch, Nokia 3310]

  Bajset utover hele Capra Demon i går, tok ikke mer enn fem forsøk før jeg ferska at de trappene ledet til lykke og slakt. Har nettopp buedrept den digre rotta i Depths etter å ha henta Spider Shield, og nå funderer jeg på om jeg skal hoppe ned og fise videre eller se om det finnes en vei tilbake...
 4. SHDR

  Good Old Games - utgivelser og tilbud

  Hm, ser ut som det er mekka i RPG Maker. TRUE/FALSE?
 5. SHDR

  Fetthestens spillsyltetøy: Doomsday Trigger

  Litt fleks i overkroppen når føttene settes ned, løft føttene fra bakken istedet for å skli dem bortover den. Så vil det nok bli bra.
 6. SHDR

  Spillfisletråden

  Jeg skal skrive en aldri så liten riposte til det rævlasset av idioti i løpet av helga, forhåpentligvis havner det på Edge i løpet av neste uke. Fyttifittegrisen.
 7. SHDR

  Bruktmarked: får vi endelig rettigheta?

  Det funker i statene, men i EU er det ikke mulig å si fra seg forbrukerrettigheter.
 8. SHDR

  [Multi] Elder Scrolls V: Skyrim

  Jeg hadde en jævla Geforce 3 ti500 på en AMD XP2100+ med 512MB DDR RAM og jeg skal love deg at det ikke var særlig kjapt likevel.
 9. SHDR

  [Multi] Elder Scrolls V: Skyrim

  Ekte Menn kjøpte seg ny datapese for å spille Morrowind. Og det gikk stadig treigt. Fy faen.
 10. SHDR

  Bruktmarked: får vi endelig rettigheta?

  Er det :rettigheta: jeg hører? Les den artikkelen jeg linka til. Dette kommer ikke til å skje over natta, selv om det er uunngåelig på sikt. Men med "på sikt" mener jeg minst tre år. Tipper Valve har en ny versjon av Steam i emming, og den tar neppe hensyn til blodfersk europeisk lovgivning (som...
 11. SHDR

  Bruktmarked: får vi endelig rettigheta?

  Here's thine legal opinion, fra Jas Purewal.
 12. SHDR

  Hva spiller du for tiden?

  Ja, fy faen. Jeg cheesa det til slutt ved å ta med meg et turret fra forrige brettet, stille det foran heisen, og så bare stå og hoppe frem og tilbake for å unngå å bli skutt til han kom innenfor turret range, og så bare blaste alle granatene jeg hadde mot cirka der han stod mens jeg fortsatte å...
 13. SHDR

  Nå med dun på overleppa: Resident Evil 6

  Tviler på at de fleste moderne fans av Resident Evil er gamle nok til å huske de første to spillene. Er tross alt 16 år siden, og selv om de kanskje har spilt remakes virker det usannsynlig at "herregård, bikkjer som hopper gjennom vinduer og reptilkarer" skriker RESIDENT EVIL for din jevne...
 14. SHDR

  [Multi] Fission Mailed: Metal Gear Solid 5-tråden.

  Kanskje de bare kutter av alle lemmene hans og monterer dem på en gjeng med misfits og lager enda en ny Foxhound. Han som får kølla blir den nye Solid Snake.
 15. SHDR

  Så hvem vant E3 2012

  ... eller profesjonelle journalister, for den saks skyld.
Topp