[Mobil] Pokémon GO

Sofie

Like my body?
Noen som har det! Jeg kasta akkurat bort en incense på å sitte på en t-bane som ikke går fordi "toget foran har tekniske problemer" :penga:
 

Jante

privileged CIS shitlord




Her kan man se da, at man bor i en Pokémon-hotzone.

 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Btw får du antagelig en pokestop tilgjengelig fra kontoret ditt når du flytter, det ligger en akkurat i krøsset Holbergs gate/gamle Narregate. Der'em pleide å gå forbi med en lav mongotralle før i ti'a.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Ikke hipt lenger.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
De hadde et innslag på Oddasat i går om at "Pokemon er populært, også blant samer", samt at mamma installerte det, så det har definitivt passert toppen.
 
Sist redigert:

Jante

privileged CIS shitlord
Dfw noe har vært hypet, hipt, peaka og daffa ut i løpet av ei kort sommeruke.
 
Sist redigert:

Jante

privileged CIS shitlord
Snart level 20 og har bare de kjipe ultrasjeldne monsa igjen å evolve. Aka det kommer jeg nok ikke til å gidde. 400 Magikarps? Trukke D, Niantic.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Tja. Hvis de klarer å komme med no pokemon-relevante oppdateringer som f.eks. Trading og muligheten til å sloss mot andre trenere på en litt chillere måte enn bare ved gyms så kanskje det kan ta av enda mer. Slik det er nå så er det på en måte bare de som orker/gidder å traske i sentrum som har muligheten til å bli best. Skjønner jo seff at det er der det er flest folk og slikt, men litt døvt at random pokemon encounters ikke skjer like ofte uavhengig av om det er et pokestop i nærheten.
I spilla ihvertfall så er jo de fleste pokemonene utafor byene og i gresset og sånn, ikke inni byene. Går jo på en måte litt i mot hele konseptet, men. Det er fortsatt gøy da, men så lenge de ikke løser batterislukingen så kommer jeg ikke til å holde på med dette lenge tror jeg. hadde vel pokemon på i ca en time i går og da hadde jeg mista rundt 40-50% av batteriet. og det at programmet MÅ være oppe og at ikke engang skjermen kan være av er jo helt fullstendig mongo.
 

Nabbe

Har fin hatt.
Hvor lenge jeg gidder avhenger veldig av hva de gjør med det videre, men for nå er det ganske ålreit tidsfordriv bl.a. når jeg går til og fra jobb hver dag.

Fant forresten denne karen på vei til butikken for en times tid siden.

 

Jante

privileged CIS shitlord
@Agradula Det er definitivt mest mans i parker og langs turstier, og spesielt i gresset i parkene. Men i sentrum har man fordelen at det alltid er folk som har satt opp Lure Modules på stoppene, så da kommer det alltids masse mans uansett.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Jeg har ikke spilt noe mer, men merker jeg hadde vært mer gira om spillet var mer som Gameboy-spillene, altså at du går rundt og fanger pokemon, levler dem opp, lærer angrep, har muligheten til å slåss mot søte trener-jenter og hvis alle monsa dine blir knocka ut så må du gå til et pokemon-senter for å få dem på beina igjen. Og seff muligheten til å bytte mons med andre.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
@Jante
Seff er det flest i parker og sånn. Men parker er som oftest nærmere byen da. Jeg forstår utmerket godt at de vil ha det sånn, særlig nå som sponsorbaserte pokestops begynner å komme, men likevel så er jo liksom noe av greia med spillet at mam skal gå rundt og da hadde det vært kult om man kunne treffe pokemons i skogen f.eks. og ikke bare innafor ring 2 lzm.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Det er i skogen andre steder også. Natur og/eller mye folk er der man finner mest varierte mans. Så får vi se hvordan det forandrer seg når det blir egne Go-stops.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
De eneste monsa jeg har funnet på bøgda har vært ved tettbebyggelse. Utenfor allfarvei er det null, niks og nada.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Niantic har bare copy-pasta alle stedene (og heatmaps?) som ble brukt i Ingress, og det ble jo bare spilt av urbane svette privilegerte nerds. Random encounters burde være helt uavhengig og basert på terrengtype henta fra f.eks. Google Maps.
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Antar dette justeres i en oppdatering, sammen med noen nye funksjoner. Spørs bare hvor fort det går og hvor gode nye ideer de sitter på, nå som de har en stor brukermasse.