DagV's Snes/Nes Stream

Håper å få til tidenes Snesnes episode på fredag ! Vi spiller Super Star Wars , mens jeg lærer Skalle om "the force" og Star Wars universet generellt. Det blir en god del rage også og det er slettes ikke sikkert vi kommer i mål på det spillet her. Sjekk det gjerne ut til fredag. Klarer Luke å redde Galaxen ? når vi 100subs ? Har Dag mel i posen ? og er det isåfall rent ?

Følg med på fredag kl 22

https://www.youtube....kjceZjKbQgnxwUA
 
Snesnes er tilbake i morgen og det blir heftig sladder ifra Retrospillmessen i Sandefjord !!!!! Jeg skal spille igjennom Metroid 1 til Nes og TMNT: Turtles in Time til Snes. Kommer innpå mange spillrelaterte temaer dersom sladderen ikke tar overhånd (det er mye vi må snakke om). det blir også konkurranse som vanlig. (med mindre jeg faller ned stedet jeg har bilde ifra og skrur av) Sjekk det ut i morra kl 10 !!!!!!
https://www.youtube.com/DagV01

 
I morgen kl 22. Blir det the Legend of Zelda til nes (Zelda 1), Konkurranse , et mulig improvisert hørespill og 100% fidget fri zone. Mulig jeg sliter litt med veien igjennom Hyrule denne gangen , men vi fyller tiden med svada prat og aktuelle spillrelaterte samtaler ! Stikk innom i morgen da vel ?

https://www.youtube.com/DagV01
Zelda Svastika !
 
nesnes er tilbake i morgen med Resident Evil 2 ! Vi skal igjennom spillet (hvis cd'n min fra 1998 tillater det). PS1 klassiker med zombie action og de beste stemme skuespillerne !!!! Det blir også en krativ konkurranse, litt vlogging og veldig god stemning i chatten som vanlig :D
http://www.youtube.com/DagV01
kl 22 i morra !

 
I kveld på Snesnes Fredag blir det andre og avsluttende episode av Resident Evil 2 (Scenario B med Claire). Hvis du eller dere som ser på er i humør så titt gjerne innom og chat med meg ! Det blir skikkelig skikkelig koselig ! Det blir et halveis speedrun forsøk , litt vlogging , "nyhetene du bryr deg om" og konkurranse. Vi skal dukke unna Zombier, Planter, Bikkjer og Tyrant aka "Skumle Pål" og alt det her skal skje på 140 minutter !
Det skal være mye og kose seg med, og tiden går fort når man koser seg ! titt innom i kveld kl 22 hvis dere vil !
https://www.youtube.com/DagV01

skumle pål.png

Shoutout til Sjutten aka Garland G for navnet haha
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Skumle-Pål skremte dritten ut av en 15 år gammel Sjutt, så han måtte nesten få det navnet ^^. Han hadde jo sine jumpscares, men bare lyden av fottrinnene hans gjennom den dunkle gangen var nok.
 


Hvis Dere vil ha et BADASS SHOW med BADASS FOLK og BADASS HANDLING. Så foreslår jeg BREAKING BAD Jeg hører bra ting.
I morra er imidlertid SNESNES FREDAG tilbake og det skal streames Ducktales Remastered og Ducktales(orginal spillet). Det blir en trip ned memory lane til tidlig 90 tallet da Disneydags kunne ses på SVT1 via et stålmonster av en svenskeantenne på taket ! Det spilles på hard og det blir som vanlig konkurranser , vlogs og god stemning !!!
https://www.youtube.com/DagV01 (kl 22 i morra) :D
 
En ny uke har gått og vi har klart oss til helga nok engang ! we made it ! I morgen blir det endelig selveste spillet som henger høyest på Snesnes Fredag.Super Metroid 100% speedrun , med fjas, rekordforsøk og musikalske innslag og konkurranse. Vi skal samle Raketter , missiler , energitanker .. you name it… hvis det er i spillet så skal vi plukke det opp. Det er mulig å påvirke meg om jeg skal "save the animals" eller ikke , men vi skal uansett redde Baby Metroid !
www.youtube.com/DagV01 kl 22 i morra

 
i morgen blir det Snesnes Fredag Episode 19 - Crash Bandicoot 2 - Cortex strikes back. stikk gjerne innom. Det blir ekstremt koselig med spilling , levende lys og konkurranse. Gjett antall dødsfall (og det kan bli mange) og vinn den fantastiske Snesnes Fredag T-Skjorta !
www.youtube.com/DagV01
 
Nå til fredag blir det ekte sofa co-op spilling. DagV og Tjukk1 skal spille igjennom Goof Troop til Super Nintendo og Chip n'Dale Rescue Rangers til Nintendo. I tillegg blir det vaske ekte TV Kjøkken ?
Vi gir bort en kopi av Dying Light - The Following til Xbox One. Det er i selvfølgelig også mulig å vinne en Snesnes Fredag T-Skjorte og I tillegg har vi en spesielt kul retrospill premie. (Har lyst til å vinne denne selv , men får nøye meg med å gi den bort) - Følg med på Fredag kl 22 !!
Håper temperaturen holder seg lav på fredag. (Sort skinnsofa på sommerhalvåret er ikke en god ide , støtt Dag så han får kjøpt ny sofa....evt Vifte)
 
I morgen blir det Crash Bandicoot 3 - Warped !!!! Samtidig blir det DLC brettet Stormy Acent med 0 dødsfall ! De lager ikke vanskelige spill lenger
:eek: !!! Jeg kommer til å snakke litt om veien fra å være n00b til å bli pro samt filosofere over døde musikksjangere fra 80 tallet og hvorfor du ikke bør slette System 32 fra pcn din !!!!
Dette blir siste sjans for å vinne en snenes fredag t-skjorte før jeg tar en liten ferie og det er stor sjans for at det blir en litt lengre episode en vanlig
:D Ses i morgen kl 22
https://www.youtube.com/DagV01


 
De sier skrikene og lydeffektene i Bloodborne er skumle !!! Jeg sier de har ingenting på barneskrikene i Yoshis Island
:eek: I morgen er Snesnes Fredag tilbake fra ferie og skal spille igjennom et av de "lykkeligste" spillene til Super Nintendo. Det blir i tillegg en Jalapeno review av Hellblade: Seunas Sacrifice og sjans til å vinne en av de siste Snesnes Fredag T-Skjortene !!! I morgen kl 22 som vanlig
:)
https://www.youtube.com/DagV01

 
I morgen er det endelig fredag og klart for episode 23 !!! Jeg skal spille igjennom Mr.Gimmick og Little Samson til Nes. Samtidig blir det en skype samtale med selveste Donasjonsdama. Jeg skal forsøke å få den gode endingen på Mr.Gimmick som slettes ikke er så lett. Istedenfor å forklare hva som skal skje så har jeg laget en liten trailer
 

Vedlegg

I morgen er Snesnes Fredag tilbake ! Det blir gjennomspilling av beste Sonic 2d spillet noensinne ? (brannfakkel)
Det blir giveaway av hele TRE kopier av Sonic Mania. I utgangspunktet til pc , men er villig til å endre på det dersom det er ønskelig.

Etter en uke pause er jeg meget klar for en stream i morra. Det blir stream om jeg så ser ut som et takras og lukter som en bryggesjauer ! Konkurranse , Donasjonsdama , Bursdagshilsner
Crazy temaer i Chatten.
Ses i morgen kl 22
https://www.youtube.com/DagV01

 
I morgen blir det selveste Castlevania 3 !!!!
Det kommer ikke til å gå spesielt bra og det er uten tvil det vanskeligste spillet jeg har forsøkt å streame. Etter å ha spilt det en uke så lurer jeg også på "what were they thinking ?"
Hvis det er noen som har glede av å se meg feile i videospill så er det #DagMåDø tid i morgen. Spillet har No Mercy !
Skulle jeg mot formodning bli ferdig med spillet så må jeg ha et hyggelig Disney spill. f.eks Mickey Mouse Magical Quest for å komme meg igjen ! Rage Fredag i morgen
:(


PS:Garland aka Sjutt. Jeg har spill koden til Sonic Mania som du vant. Send meg en pm så får du den :D
 
morgen blir det Mickey Mania og Little Nemo på Snesnes Fredag ! I tillegg blir det et litt mer gjennomført segment med "DagMåDø" der jeg skal spille 4th Survivor(Hunk) minispillet fra helvete. Kort forklart så er Mickey Mania det ganske vanskelige Mikke spillet som ikke ble laget av Capcom og Little Nemo er det tilsynelatende barnevennlige spillet som sender heller tvilsomme beskjeder i forhold til å gi noen gratis godis. Følg med i morgen kl 22. Det blir også en engangs konkurranse og skal ikke se bort ifra at Donasjonsdama stikker innom.
www.youtube.com/DagV01


 
Hva skjer på Snesnes Fredag i morgen ? Ingenting fordi det blir ikke noen stream i morra :( Men jeg gjør opp for det i neste fredag. Får jeg 150 Subs innen neste fredag så gir jeg bort 3 kopier av Cuphead ! (mangler 2 på 150)

Spillene jeg skal streame neste fredag er Batman (Nes) , Batman Return of the Joker(Nes) , Skyblazer (Snes)

 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Det var i helga du skulle gå Besseggen, ja. Jeg hadde droppa det med tanke på at det meldes tåke og generelt ufyselig vær.
 
Sist redigert:
Topp