DagV's Snes/Nes Stream

En tråd i 'Sosial spilling' startet av DagV, 13.08.2012.

 1. DagV

  DagV Medlem

  Håper å få til tidenes Snesnes episode på fredag ! Vi spiller Super Star Wars , mens jeg lærer Skalle om "the force" og Star Wars universet generellt. Det blir en god del rage også og det er slettes ikke sikkert vi kommer i mål på det spillet her. Sjekk det gjerne ut til fredag. Klarer Luke å redde Galaxen ? når vi 100subs ? Har Dag mel i posen ? og er det isåfall rent ?

  Følg med på fredag kl 22

  https://www.youtube....kjceZjKbQgnxwUA
  [​IMG]
   
  ganon og justincase ga dette en brofist.
 2. DagV

  DagV Medlem

  Snesnes er tilbake i morgen og det blir heftig sladder ifra Retrospillmessen i Sandefjord !!!!! Jeg skal spille igjennom Metroid 1 til Nes og TMNT: Turtles in Time til Snes. Kommer innpå mange spillrelaterte temaer dersom sladderen ikke tar overhånd (det er mye vi må snakke om). det blir også konkurranse som vanlig. (med mindre jeg faller ned stedet jeg har bilde ifra og skrur av) Sjekk det ut i morra kl 10 !!!!!!
  https://www.youtube.com/DagV01

  [​IMG][​IMG]
   
  Shinra85 og Thinaran ga dette en brofist.
 3. DagV

  DagV Medlem

  I morgen kl 22. Blir det the Legend of Zelda til nes (Zelda 1), Konkurranse , et mulig improvisert hørespill og 100% fidget fri zone. Mulig jeg sliter litt med veien igjennom Hyrule denne gangen , men vi fyller tiden med svada prat og aktuelle spillrelaterte samtaler ! Stikk innom i morgen da vel ? [​IMG]
  https://www.youtube.com/DagV01
  [​IMG] Zelda Svastika !
   
  kakarlsen og Yetipants ga dette en brofist.
 4. DagV

  DagV Medlem

  nesnes er tilbake i morgen med Resident Evil 2 ! Vi skal igjennom spillet (hvis cd'n min fra 1998 tillater det). PS1 klassiker med zombie action og de beste stemme skuespillerne !!!! Det blir også en krativ konkurranse, litt vlogging og veldig god stemning i chatten som vanlig :D
  http://www.youtube.com/DagV01
  kl 22 i morra !

  [​IMG]
   
  Sjutten og ganon ga dette en brofist.
 5. DagV

  DagV Medlem

  I kveld på Snesnes Fredag blir det andre og avsluttende episode av Resident Evil 2 (Scenario B med Claire). Hvis du eller dere som ser på er i humør så titt gjerne innom og chat med meg ! Det blir skikkelig skikkelig koselig ! Det blir et halveis speedrun forsøk , litt vlogging , "nyhetene du bryr deg om" og konkurranse. Vi skal dukke unna Zombier, Planter, Bikkjer og Tyrant aka "Skumle Pål" og alt det her skal skje på 140 minutter !
  Det skal være mye og kose seg med, og tiden går fort når man koser seg ! titt innom i kveld kl 22 hvis dere vil !
  https://www.youtube.com/DagV01

  skumle pål.png
  Shoutout til Sjutten aka Garland G for navnet haha
   
  justincase, Thinaran og Sjutten ga dette en brofist.
 6. Sjutten

  Sjutten Sjutt just got real.

  Skumle-Pål skremte dritten ut av en 15 år gammel Sjutt, så han måtte nesten få det navnet ^^. Han hadde jo sine jumpscares, men bare lyden av fottrinnene hans gjennom den dunkle gangen var nok.
   
  DagV og Thinaran ga dette en brofist.
 7. DagV

  DagV Medlem

  haha jeg var 16 og måtte pause spillet etter at han kommer igjennom veggen gang nr.2
   
 8. DagV

  DagV Medlem

  [​IMG]

  Hvis Dere vil ha et BADASS SHOW med BADASS FOLK og BADASS HANDLING. Så foreslår jeg BREAKING BAD Jeg hører bra ting.
  I morra er imidlertid SNESNES FREDAG tilbake og det skal streames Ducktales Remastered og Ducktales(orginal spillet). Det blir en trip ned memory lane til tidlig 90 tallet da Disneydags kunne ses på SVT1 via et stålmonster av en svenskeantenne på taket ! Det spilles på hard og det blir som vanlig konkurranser , vlogs og god stemning !!!
  https://www.youtube.com/DagV01 (kl 22 i morra) :D
   
  Novastrum og Yetipants ga dette en brofist.
 9. DagV

  DagV Medlem

  Det blir første spillet i Crash Bandicoot serien og jeg gir bort noen spill til seere. Siden jeg har første verdens problemer og har for mange kopier !
   

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.