Easy mode, yay or nay?

Nilo

Forum Tannlege
#21
Jeg har null tålmodighet med brutale spill som Souls og Borne, og synes det er trist at de forblir utilgjengelige for meg når de er så stor del av spillcanonen nå.
Fiks tålmodigheten din
6j72.gif


Nå som jeg endelig har blitt voksen og ikke lenger en ekte gamer, så må jeg innrømme at jeg bruker easy langt oftere enn jeg liker å innrømme. Spill som bare gir motstand og ingen progresjon kaster jeg i søpla.
Du var aldri en ekte gamer
6j72.gif


synes ikke Sekiro er noe gøy. Nå som jeg har tre unger og jobb med lang reise og sånt har jeg heller ikke samme tålmodigheten og tida som før, så det blir til at jeg spiller andre ting nå..
Bla bla bla, har ikke tid, bla bla bla....osv...
6j72.gif


Var da jeg spilla Dark Souls 3 at jeg kom fram til at I'm too old for this shit. From sine spill gir meg ikke lenger noen glede så jeg ignorerer dem.
Gi meg heller Yoshi og Kirby hver dag.
Du roasta deg selv med Nintendo kid mode, classic Lodin.
tenor.gif


Uenig. Jeg har ofte spilt gjennom spill på den enkle måten for å lære meg hvordan det funker, og så utfordra meg sjøl til å gjøre det på vanskeligste - og da kommer mestringsfølelsa fremfor å bare pisse gjennom på enkelt.
Hva gjør du hvis du går tom for dopapir? Ga deg brofist på din comment, bare så jeg kunne ta den tilbake igjen.
6j72.gif


Var synd å lese dette, eneste som fortsatt holder seg ekte er Lodin, forventa det fra han. Men resten.... Spillet er ikke langt nær så hardcore som alle snowflakes har deg til å tro. Step dodge er OP som faen og du kan parry, hva faen mer trenger du? Skjerp dere.
 
Sist redigert:

SirkusMartin

σῶμα σῆμα
#26
Hva gjør du hvis du går tom for dopapir? Ga deg brofist på din comment, bare så jeg kunne ta den tilbake igjen.
Det var deg som aldri sjekka om det var nok dopapir igjen, ja, og heller valgte å bruke pappen dynka i vann. Skjønner at du velger å bare gå på med krummet rygg fremfor å planlegge.
 
Topp