God Hand [PS2]

Lodin

Der Waaaah
#1


God Hand ja.
Hva er egentlig en gudehånd? Det er ganske enkelt noen skinnremser man spenner på armene.
Hva gjør så den? For det første lar den deg sparke utrolige mengder med ræv, men kanskje viktigere er det at alle andre vil ha tak i den. Det betyr at man får muligheten til å sparke mye ræv.

Og der har du i grunn hele spillet. Man beveger seg fra støvete westernby til støvete ruiner og alltid er det en masse harrytasser som vil ha tak i ræva di. I noen tilfeller er den siste biten der bokstavlig ment. :blunk:

Men man har jo alltids gudehånda så det er ikke noe stress. Man har en enkel kombo og to harde angrep, men det som er artig er at man fritt kan stille inn hvilke moves man vil bruke til hvilken knapp. Man trenger penger for å åpne opp de kraftigere angrepa og tro det eller ei, men man tjener penger på å spille gjennom alle disse westernbyene og ruinene. :hæ:

Og nevnte jeg det kontinuerlige harballerockende soundtracket spillet pumper mot en? Det rocker shit!

Det er i grunn ingen vits å si så mye mer. Det skal offisielt dukke opp i Europa i februar, men det er ikke no nytt.
Tenker heller vi døtter på med noen trailere.

Coveret sier vel og sitt?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#2
Dette her så jævlig fett ut. Får kjøpe det når det kommer hitover, om enn bare for å vise Capcom hvor teite de var som la ned Clover. :p
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#3
Også koster det under 250,- hos VG+.
Tror sannelig jeg slenger inn en bestilling. Clover har ikke skuffet meg hittil. (vel, jo. Viewtiful Joe 2, men bare fordi det ikke var bedre enn det første)
 

Lodin

Der Waaaah
#4
Kan kanskje være på sin plass med en liten advarsel om at dette er grisevanskelig. Foreløpig har jeg putta noen timer i det og restarta 2 ganger fordi jeg sløste vekk alle penga mine på ubruklige moves jeg syntes så tøffe ut, men ikke gjør så mye i praksis. Mitt råd er å kun fokusere på å bygge opp statsa sine og aldri sløse bort helse og annet snacks man finner på brettet siden det 100% sikkert vil trenges siden. Og aldri bruk special moves eller god mode før du er helt sikker på at du fighter bossen.
Spiller på easy. :grine:
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#5
Høres lovende ut. Det første Viewtiful Joe-spillet (Leo, anyone?) er vel en av de siste skikkelige utfordringene jeg har vært borti i senere tid. (med unntak av *insert random shmup*)

Alt for mange spill i dag der det meste av utfordringen ligger i og i det hele tatt gidde å gå fremover og trykke på de knappene man får beskjed om.

(Eller tar jeg kanskje munnen for full :hm: )
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#6
Da har man man spilt en 4-5 timer (brukte minst en halvtime på blackjack), og sannelig var ikke dette godsaker. Det er simpelt, enkelt og kun meningsløs denging, men... det fungerer. Jeg mener; hvor ofte får man lov til å denge løs på to homofile negre?

Spiller på normal, og har akkurat begynt på stage 2 etter ca. 50 continues :p
 
#7
what a harry game :p

neida. noen som har kommet seg noe særlig i vei med dette spillet?
sitter her på stage 2 og prøver å komme meg videre.
 

Lodin

Der Waaaah
#8
Fletta tråden din inn i den gamle siden de er helt like.
Hva er det du sliter med? Var på level fem sist jeg spilte tror jeg. ^_^
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#10
Husker ikke hvilke moves som er bra i starten, men; jeg døde mye mer i starten av spillet enn mot slutten. Man er rett og slett nødt til å lære seg hvordan man spille før man kommer noen vei. Den veien er hard, men når man først er kommet dit at man vet at man takler alt av banditter som kommer mot deg, er tilfredsheten meget høy :)

Ellers er kasinoet der for en grunn, og selv om black jack er gøy, er det slot-maskinene som gjelder.
 

Lodin

Der Waaaah
#12
Jeg kjøpte ihvertfall ingen moves i starten siden de man har er helt ok. Fant ut at det var viktigere å bygge opp livet sitt og skaffe seg andre bonuser som flere rulettspotter.

.
 
#13
Bare en ting. Er det mulig å få alt av oppgraderinger og moves osv? Eller er det sånn at du må velge noe, og neste gang du spiller må du starte helt på nytt?
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#14
Neh. Det åpner seg etterhvert som du spiller, og det meste koster penger. Man kan bare tilegen et visst antall moves samtidig, men det er ikke slik at man mister de man ikke bruker. Kan veksles med helt vilkårlig.

Tror sannelig jeg blir nødt til å fyre opp spillet nå :)
 

Lodin

Der Waaaah
#15
Såvidt jeg vet har spillet new game + sånn at man kan starte det på nytt etter å ha runna det og beholder alt snusket sitt. ^_^
 
#16
Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg elsker New Game+. :elsk: Det var det eneste som manglet fra og gjøre God of War perfekt.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#17
Øh.. New Game fra en "complete" fil gir meg ikke noe annet en noen nye klær til folka.
Enten gjør jeg noe feil, ellers farer Lodin med snusk :argh:
 

Lodin

Der Waaaah
#18
Regna bare med det siden jeg så en film hvor en kar hadde masse fancy moves allerede på første brett. :$ Får se litt rundt.
 

SHDR

Gullmedlem
#20
Begynte aa spille dette i gaar etter aa ha lagt noen timer i Final Fantasy XII. De to spillene er paa en maate perfekte aa spille samtidig. Oyeblikket det passive kampsystemet i FFXII gaar deg litt paa nervene er det bare aa fyre opp God Hand og glede deg over bjelleklang.

Jeg har ikke saa mye aa si enda, annet enn at jeg elsker det. Attituden til spillet er bare saa jaevlig spot-on. Final Fight for det nye tusentallet.