Good Old Games - utgivelser og tilbud

Lodin

Der Waaaah
For fucks sake, Bioforge! :yoshi: Ræva kontroll, men man får lov til å denge ihjæl en fyr med hans egen arm og storyen er awesome. Var et helvete å få det til å kjøre sist jeg prøvde så denne versjonen blir å coppe.

Forøvrig skal GoG ha no pressedill i dag hvor de skal avsløre no nytt med sida samt at mer om Cyberpunk skal vises.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Bioforge. Fuck yes.
 

Lodin

Der Waaaah
Buuh! Alt de hadde å komme med var at de nå skal slippe spill til Mac. Marathon da vel? Næh, bare ting som allerede fins i sjappa.
Jo også heter Cyberpunk nå Cyberpunk: 2077.
 

Lodin

Der Waaaah
Noen som kan si noe om hvor spillbare Stronghold og oppfølgeren Crusader er i 2012? Begge har blitt oppdatert sånn at synsvinkelen er helt zooma ut og man ser hele kartet. Det er da gjort som et mea culpa fra utviklerne siden den siste versjonen de slapp i fjor var bajs. Serien har masse fans, men så var det dette med gamle spill man ikke har nostalgisk forhold til osv.
 

Lodin

Der Waaaah
GOG bukker under og lar seg pule av Interplay av alle folk. Avtalen er vel slutt og skal fornyes så spilla blir dyrere.
GOG.com has been in talks with our good friends at Interplay, and we’re pleased to be able to say that we have good news! Not only are we adding four classic games from their catalog to GOG.com in the near future, but we’re also going to give you another chance to save big on the games we already have for the next week!

Every silver lining has a cloud, though, and the reason that we’re putting the games on sale again is because we’re raising the prices on some of the Interplay games on the 16th of November as part of our new deal with Interplay. As such, games such as Fallout, MDK, Redneck Rampage and others may never be as cheap on GOG.com as they will be this next week. If you’ve been hesitating to pull the trigger on any classic Interplay games, now’s your last chance to buy and save big!
Kjøp Fallout nå om du ikke er mongo nok til å ikke eie det allerede osv.
 

Lodin

Der Waaaah
Wootini, nye spill og i dag er det saker. Fåkkings Shadow Warrior og Terminal Velocity. Ikke mye tvil om at de skal coppes. :yoshi:
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Shadow Warrior var da aldri noe ålreit med mindre du synes casual racism er hilariøst, og Terminal Velocity har eldes mer som tresprit enn som vin: Draw distance er helt forjævlig så hvis du i det hele tatt klarer å se hvor du skal eller hva du skal skyte, må det ses som en seier i seg selv.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Og der stopper det. :penga:

Lag et nytt Descent, noen.

Descent 3 telles ikke. :argh:
 
Omikron: The Nomad Soul er lagt ut! \o/

Har aldri spilt det, så aner ikke om det er bra, men det er det ene spillet Quantic Dream laget før Fahrenheit og Heavy Rain, man kan ta over kroppene til folk man møter, og David Bowie er av en eller annen grunn på en eller annen måte med.
 

Lodin

Der Waaaah
Det er det beste spillet David Cage og de folka har laga. Det er og det mest uspillelige. Om det er et ord...
Bitene når man utforsker verden og etterforsker hva i faen det er som skjer eier no jævlig. Så blir man enten dumpa i ræva Street Fighter eller ræva Doom og kontrollen er hel grønnjævlig.
Men overlever man det får man gå på konsert og høre alteregoet til David Bowie framføre låter ingen husker, men det eier no sinnsykt. Hele konseptet med spillet hvor man tar over eksistensen til folka man spiller som er rimlig genial. Spillet var før sin tid og ble lessa ned av at dritt det ikke trengte. I så måte bra at de gikk over til QTE, men det har tapt seg.
 

Lodin

Der Waaaah
Oh mah gawd, Undying er slippi sånn uten videre. Bare en av de beste horror FPSene noen sinne og det holder fortsatt mål, selv visuelt. Man er en irsk magiker som blir kalt hjem til gamlelandet av en kompis fra første verdenskrig for å hjelpe med familien hans. Nevnte familie er såklart alle blitt til monstre. Oppi det hele må man fighte en magiker trent av Aleister Crowley og horder av kanibalistiske sigøynere. Fra tida da EA var villige til å satse på alternative greier som Alice og det siste spillet deres med blod i en god årrekke. Også er det skrivi av Clive Barker da. <3
!
 

Lodin

Der Waaaah
EA er på en rull! Dagens gamlis er Syndicate Wars. En av de jeg aldri har fått til å kjøre i DOSBox så dette blir spennende. Lurer og på om Judge Dredd og Ghost in the Shell reklamene fortsatt er med siden de ble fjerna fra Playstation 1 versjonen som ligger på PSN.
 
Topp