[Multi] Grand Theft Auto V (Five) (Det betyr fem)

Hvilken versjon spiller du?


  • Totalt antall stemmer
    40

Shinra85

Spillegals effort emo
Når han nevner Mt. Chiliad, så ligger det i korta at han er i Los Santos og ikke i Canada.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
Faen, det headsettet der trenger jeg sårt. Er det trådløst? Pris? Det er sykt lytt i den nye leiligheten vår, så det der hadde vært en grei løsning.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Det er trådløst ja. Du plugger bare en usb-dings i PS3-en. Det er smådyrt men både du og dama vil bli veldig fornøyd tror jeg. Har makent og jeg sverger, å bruke det høres akkurat ut som å sitte i surround-setupen min.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
Ser man det, ja. Helt strålende! Akkurat det jeg har hatt behov for. Skal prøve å spore det opp i Oslo sentrum i morgen. Kanskje Gamestop eller Game har det inne, så jeg slipper å vente på levering. Ligger det på rundt tusenlappen overalt?

Vi får håpe det ikke blir annonsert en nyere og fjongere versjon til PS4 om to uker...
 

Lodin

Der Waaaah
Jo også pass på å trykke b eller sirkel etter at dere har hoppa da folkens. Gjerne fra taket på en bil og på en fotgjenger.
 

demake

Seksuelt godteri
Må si jeg har kost meg hvert eneste sekund i GTA V. Jeg gikk inn i detta spillet med jævlig lave forventninger pga IV, men jeg har kost meg hvert eneste sekund. Vel, sett bort fra at jeg ikke liker å spille som trevor siden jeg ikke greier å sette meg inn i historien hans fordi han er en dritt jeg ikke har noe sympati for.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Begynte akkurat å spille som Trevor selv. Joa, han er en dick, men øøøøh han har en grunn til det. Samma, har bare møtt en stein kineser og ikke noe mer, så jeg venter og ser.

MEN. Michael & Trevor er ikke så langt unna Kane & Lynch. Mikkel er noen hakk mer veltilpass enn Kane, ellers er det ganske likt. Sånn for rekorden likte jeg Kane & Lynch helt til slutten hvor vanskelighetsgraden bare føyk rett gjennom taket.

Ellers? Juvelsjappa er sprengt (noe alle skjønner siden jeg spiller som Trev), og... vel, jeg likte det opplegget. Jeg var en gjerrig faen og leide inn de billigste løknissene jeg fant; gønneren min kjørte seg ihjæl før vi kom halvveis, og hackerdusten fra LifeInvader klarte å hax0re kameraene i hele tredve sekunder (ikke så veldig overraskende, egentlig, med tanke på at jeg måtte hjelpe ham med å lukke pornopopups). Uansett: Regner med det blir flere heists etter hvert, og det gleder jeg meg til. Akkurat som Jæveltango påpeker ville appellen stort sett falt bort hvis man bare fikk missions på rekke og rad for å takle dem, istedenfor muligheter man kunne benytte seg av i en åpen by.
 
D

Doctor Downs

Gjest
Tenkte bare jeg skulle melde fra at Xboxen min har klikka forst mens jeg loada forste mission og deretter fem minutter uti forste mission. Maa bare vente til den nye konsollen kommer om ei uke. :(
 

Terje

mostly harmless
Første gangen jeg plukka opp randoms med Trevor poppa det opp en melding om jeg alternativt kunne kjøre folk dit om jeg ville. Så dukka det opp en markør på kartet som het Altruist eller noe. Man må sette sin egen navigasjon dit. Har kjørt noen flere folk dit selv. "Er du sikker på at det er denne veien? Kan'ke huske dette her.." "Joa, det er rett bakom her. Lover."

Har fått spilt såpass at jeg er igang med å planlegge mitt andre heist. Dette spillet.
 

fieron

Plukker opp støvet ditt
Får vel si hei til folket, siden jeg har veldig lang pause fra å skrive noe som helst her. Meen siden jeg har det voldsomt gøy med gtaV for tida slenger jeg meg inn i denne tråden... Så til å teste spoilertagfunksjon, som jeg ikke vet hvordan fungerer..

test

Fungerte! Nydelig. Kommet til heist nr.2 i regi av
Trevor. Heistet i seg selv er kult, morsomt å se hvordan Trevor går fram for heistering. Heisttegninga på veggen er nydelig. Samtidig ble jeg pissed når det til slutt viser seg at man har gjort det for ingenting. Jævla Trevor
Noen som kan forklare mer nøyaktig hvordan børssystemet som påvirkes av spillerne selv fungerer? Bawsaq har jeg koll på, ikke den andre børsen.