[Multi] Grand Theft Auto V (Five) (Det betyr fem)

Hvilken versjon spiller du?


  • Totalt antall stemmer
    40

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#1

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#3
Av en eller annen grunn fikk jeg assosiasjoner til Boston og et irsk tema. Slo meg nærmest umiddelbart. var sikkert grønnfargen som trigga det.
 

Kilik

Lokal moderator
#4
Tidligere enn ventet. Trodde de ville hype Max Payne 3 først.

Spent på setting. Har skjedd en del i sjangeren siden IV (Red Dead Redemption, Saints Row 2-3, Just Cause 2 etc.), så forventer en del forandringer/forbedringer fra det gamle konseptet.

Kanskje en Wii U-versjon også?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#6
Jammen øøøh kom traileren ellevte februar i år det la ikke jeg merke til fnarr fnarr.

Men ja, blir spennende saker dette. GTAIV satt aldri helt hos meg, men jeg likte tilleggspakkene bedre enn selve hovedspillet, så jeg har litt trua på at Rockstar har gått en litt annen vei enn i GTAIV denne gang.
 
#7
GTA IV satt heller ikke noe særlig her, selv om jeg egentlig rådigga det hadde det de klassiske rævva Rockstar-kontrollene og det ble så repetitivt etterhvert så jeg gadd aldri spille mer enn halvparten.

Men dette blir forhåpentligvis å eie, spesielt etter at alt klaffa med Red Dead Redemption.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#8
Selv om Rævv Dævv var fetere i det store og det hele led steike meg det også av "dæven, dette tar jaggu lang tid, gitt"-syndromet. Orka ikke bli ferdig med det heller, gitt.
 

Jæveltango

Pepperoni Playboy
#9
Om de klarer å ta med seg visse element fra Red Dead og La Noire (Animasjonene, ja takk), så kan dette bli cash. Om de fortsetter med den samme stive, jævla skytinga/karakterkontrollen nok en gang, så... ja...

...kjøper jeg det likevel =D
 
#10
Kjøper det bare om det blir mer på linje med vice city/san andreas. Serious GTA er kjipt.
 

CockMcBalls

El Sabor Professional
#11
Stemmer det ja... i etterkant ble alle plutselig enige om at GTAIV sugde.

Jeg har enda en hemmelig drøm om et GTA satt i nær fremtid jeg. Ikke at det noen gang kommer til å skje.
 

Kilik

Lokal moderator
#12
60/70-tallet hadde vært knall. Og ingen mobiltelefoner/personsøkere :)

Har gått rykter om Hollywood, men vi får sjå.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#13
Håper dette er mer som San Andreas. Jeg vil ha både bygd og by, samt fjell, skog og ørken. Og hva med litt snø for en gangs skyld? Det hadde eid.
 
#14
Selv om Rævv Dævv var fetere i det store og det hele led steike meg det også av "dæven, dette tar jaggu lang tid, gitt"-syndromet. Orka ikke bli ferdig med det heller, gitt.
Samme her, jeg la det fra meg i to-tre uker midtveis fordi jeg var møkklei. Så tok jeg et frem igjen og peisa igjennom resten i løpet av noen dager. Det eide.

LA Noire har jeg nesten glemt allerede, faen for en skuffelse. Angrer på at jeg kjøpte det. Tipper Max Payne 3 blir å floppe noe kraftig siden de allerede har satt igang hypemaskinen til GTAV.

Jeg tipper forresten Hollywood eller Las Vegas, og ja, 60/70-tallet hadde eid. Enda flere Goodfellas og Casino-referanser, takk!
 
#15
Er det bare meg som synes Saint's Row kanskje begynner å virke litt FOR over the top? Litt for mye av det gode? GTA hadde sin dose med crazy shit det også, spesielt i PS2 eraen, men Saint's Row 3 virker å bli mer en parodi på seg selv enn på samfunnet. Jeg håper ikke GTA V går i den retningen. Saint's Row blir nok å eie, men håper spillet blir såpass balansert at man ikke får servert alt på fanget med en gang og gjør at 90% av tingene i spillet blir uinterssant fordi det finnes noe bedre. At ting går litt gradvis for seg. Mye av det som har blitt vist bør være hemmeligheter du må lete etter, ikke normale hjelpemidler for å komme deg gjennom spillet. Til å være et 18 års grense spill er det ikke akkurat seint med å appellere til fjortisser som synes det er morsomt å slå folk med sexleketøy.

GTA V blir antakelig mer likt IV enn Saint's Row, men forhåpentligvis med et lite snev av San Andreas og PS2 æraen.
 

Lodin

Der Waaaah
#16
Bæsj på deg, SR3 er goatse hver dag alle dager.
GT5 tipper jeg derimot at R* drar enda lenger i sin søken etter den ultimate cinematiske krimopplevelse. Ergo blir det SR4 som kommer seirende ut av det.
 
#18
V'en ser ut som en seddel. GTA Wall Street.

Lodin: fordi det kan bare finnes en type spill, ikke sant?
 
#20
Red Dead Redemption er tidenes sandbox spill, hadde vært bra med en videreføring av det konseptet. Så kan Saint's Row ta seg av over-the-top humoren og sarkasmen.
 
Topp