Har du PSP?

#22
Jadda! Nå har jeg hatt PSP i ca 24 timer. Jeg er i ekstase. Nettopp kommet hjem til min PC, så nå skal jeg hacke så bare fy. Spillet jeg kjøpte var Tony Hawk 2. Ble litt skuffet over nettopp det, men det var spillet sin feil, ikke PSP. Kommer med en grundigere gjennomgang når hendene mine er så krampa at jeg ikke makter å spille mer.
 
#27
Joda, jeg har testa 2.0 --> 1.50 downgraderen. Funker fett som bare det.
Funker på alle PSPer (JPN, US og EU) som har firmware 2.0.
Er du en med europeisk PSP og vil teste ut loaders, emulatorer og andre homebrews er det bare å nedgradere, men les mange tutorials og dobbel, trippelsjekk at alt funker.
DU DOWNGRADER PÅ EGEN RISK!

Les mer på pspcrazy.com - psp-hacks.com ol.
 
#28
Opprinnelig skrevet av Baku@15.09.2005, 19.32
Ok, da bestiller jeg en sånn og tar sjengsen på at det er 1.5.

Ingen som vet om noe lur måte å snike på tollen?
Burte jeg sende en mail til lik-sang.com å be de merke den som gift eller noe liknende?
261595​

Jeg klarte å lure meg unna tollen vet ikke om det var flaks men en kompis og jeg bestillte den samtidig og fra samme internett side (husker ikke hvilken side) vi fikk den samtidig.Men forskjellen var at jeg slapp tollen og ikke han, tror det var fordi jeg ga ikke hjemme adressen der den skulle leveres, jeg ville den skulle leveres i et firma som jeg jobbet i. kansje derfor?

det som er litt funny er at jeg bestillte min med to spill og han bestillte kun psp`n og han måtte paye mer for den enn jeg med 2 spill. :ler:
 
#30
Hurra for PSP. Siden FW 2.0 ble cracket har jeg drevet med PSPen min nesten 24-7. Iløpet av helga har jeg og min nye bestevenn bedrevet mange morsomme aktiviteter. Vi har spilt en Doom 2 mod med Fallout-teksturer, vi har lekt oss i det aldri kjedelige Tetris, sett porno på bussen, tapt i sjakk nesten hundre ganger, prøvt (uten hell desverre) å gi PSPen norsk interface (som altså er fullt mulig), spilt Super Nintendo spillet Terranigma i et usunt antall timer... og mye, mye mer. Vi er veldig glade i hverandre. :)