Hva spiller du for tiden?

Ikke helt; jeg har fortsatt ikke klart å presse meg gjennom eneren, langt mindre toeren, så ME3 er foreløpig totalt irrelevant.
Anbefaler å kjøpe tegneserien (får den gratis på PS3), spille ME2 og så ME3. ME1 er litt slitsomt til tider, men verdt det hvis du brenner for historien (og hvis du kjeder deg har vi en 30 siders diskusjon om hvem av de som er "best")

Starter på ME1 NG+ i dag, så får jeg se hva som skjer videre.... Håper å fullføre ME1+2 før 3 kommer i posten fra elkjoep
 
Vel, neddumma pga 80% av kampene kan utføres ved hjelp av button mashing. Kun trykke på X hele.jævla.tiden

Men er helt enig i at de vanskeligere kampene som dissa panserøglene
notat til meg selv; Panserøgle er det nye kallenavnet til kona...
(som igjen blei for lette med preemtive strike) og summons (Ja, i mine øyne er de fortsatt SUMMONS!) krever litt logisk og strategisk tenkning. Mulig ting åpner seg litt der også, da jeg liker konseptet med paradigme shift og shizzle, men igjen; pleier å fikse kaffe/mat/svare på tekstmeldinger/sjekke facebook under nesten alle kampene pga en eneste knapp.

På en annen side gjør det kampsystemet det lettere for å få nye spillere til serien.

Tror at jeg, alt i alt, heller mot en tommel opp på spillet, selvom det er nesten (nesten) for mye som gjør at tommelen går ned
Men det er ikke kampsystemet, det er fordi fiendene er alt for lette. Med tanke på at du switcher mellom 3-4 roller, ser jeg ikke helt hvordan dette er neddumma i forhold til tidligere spill. .Preemptive strikes er billig, men man kan alltids utfordre seg selv for selvtilfredshet og drite i det uansett. Du møter nok sterkere fiender på sletta. I tillegg til sidemissionene som er gradert etter hvor vanskelig fienden, eller fiendene er.

Ellers går det fortsatt i XIII-2 her. Kom meg nettopp til et kasino med div. spill man kan holde på med. Slotmachines er én av de. Det finnes virkelig ikke noe mindre givende enn det.
Chocobo-racing er det også. Sa da blir det å levle opp en chocobo og bli king of the track.
En litt kul greie er at NPC-ene sier at en del av atraksjonene ikke er ferdigbygd, og på noen av de står det at det kommer i form av DLC. Litt kult imho.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Føler rollebyttet er en neddummelse i seg selv, da de kjører veldig beskrivende hvilke roller man har. I tidligere spill måtte man sel ha kontroll over evnene, etc.

Men, som du sier; mest sannsynlig pga fiendene er for lette.

Testa litt Deus Ex nå. Gjort første oppdraget to ganger; en uten å drepe noen, en med both guns blazing. Veit ikke om jeg liker spillen. Veit virkelig ikke
 
Oh, Civ 5, thou hast returned, and once again thou stealeth my time. Every hour feels like a minute, and every day feels like an hour - though my body aches and my mind is tired, should you not soon let my soul rest?
 
I dag skulle jeg spilla siste DLC til SR3, men danglebæra hos Volition har greid å herpe hele spillet. Det er massive tråder hos Steam og spillets forum med folk som ikke kan starte det lenger og ingen aner hva i faen. Enda bedre er sef. at alt DLC er mandatory patch så selv de som ikke har kjøpt driten sliter.
Klarer ikke bestemme meg for om dette er bedre eller verre enn Professor Stenki. :ras:
 
Ga trialen til det nye Alan Wake en kjapp prøvings. Mr. Scratch er fortsatt ute etter å gjøre faenskap, så det er opp til Alan som vanlig å plukke opp manuskript og skyte skyggedudes.
Legger seg på en litt mindre mørk linje hva setting gjelder, men fortsatt en detaljrik verden og uten at jeg noen sinne har vært i Arizona, synes jeg de har fanget stemningen ganske godt. Fortsatt detaljrikt, bensinstasjoner og ambientlyder i form av ulvehyl og klapperslanger. Første som slo meg da jeg spilte det, var at området man er på er langt større og har ikke det korridordesignet. Man tråler fortsatt rundt for å finne manuskript, men der det i AW kun hadde den funksjon at man fikk med seg mer av storyen, blir det her i tillegg det til det brukt til å låse opp våpenkasser som ligger spredt utover. Så det å utforske blir definitivt aktuelt. Av nye våpen så testa jeg ut en nailgun(erstattet en pistol med den, vet ikke om det er godkjent av snekker-Lodin :p) og en SMG. Møtte på én ny fiendetype; svær kar som etter du hadde lyst på'n delte seg opp. Definitivt mer fokus på action her, men det er kult.
Desverre er spillet fortsatt livredd for at du må tenke ut løsninger selv. Opplegget her var at jeg skulle sprade rundt og finne 3 items alt ble markert på kartet. Tråla opp til plassen der de skulle brukes og plukket opp et manuskript der man får hint til hva det skal brukes til. Desverre er det nok en gang markert hvor de greiene er, så det er ikke spesielt tilfredstillende. Fffs når det står at en radio skal skrus på, så er det ikke akkurat så voldsomt mye tenking som skal til. <_<

Blir kjøp av det her.
 
Tror jeg holder på med siste kampen i The Darkness 2 nå. Storytellingen holder ikke mål mot eneren, men grafikken har vært nydelig hele veien og gameplayet vil jeg våge å si er noe av det bedre jeg har opplevd i et FPS. Synd kampene likevel blir litt småkjedelig på grunn av den lave fiendevariasjonen, føler at jeg har spist hjertene til samme person siden jeg startet opp spillet... De introduserte jevnlig nye fiendetyper frem til jeg hadde kommet meg halvveis inn i spillet, hvor det bare ble de samme 5-6 sortene om og om igjen.Snork. Hjelper lite at det bare er små forskjeller mellom dem, som "denne gubben har gevær og skjold" og "denne gubben har gevær og er superrask". Det føles bittelitt som å spille Modern Warfare med en tentakkelbærende superhelt i hovedrollen. Ikke det at eneren var noe bedre på dette punktet da, er usikker på om det hadde mer enn én type fiende.

Uansett, alle som ønsker seg et solid skytespill med koselig atmosfære burde sterkt vurdere å plukke opp dette!

Håper virkelig at det kommer en treer og at de ENDELIG fokuserer historien rundt The Angelus da, de hadde vært mye mer interessante enn generiske soldater
 
Blir du med å coope det? Har kjørt gjennom starten av vendettaene og det virker som det kan være fett med mer enn en spiller.
Sånn ellers prøvde jeg å spille litt av enern i helga og det var ikke et vakkert syn. Kontrollen var mildt sagt helt jævlig å prøve å vende seg til igjen.
 
Yess, det gjør jeg gjerne. Har deg i steam-lista så det burde gå kjekt, bare HIT ME UP ONE OF THESE DAYS. Ellers enig i at eneren har ræv gameplay. Alt eneren gjør bra feiler toeren totalt på, mens alt eneren feiler på gjør toeren voldsomt bra. Spillene burde pule og få det perfekte barn.
 
Ni-tida hadde passet bra, er på jobb enda klokka åtte.
 
Og der runda jeg det og det er vel bare å glede seg til treeren da. :D
 
Næh det har du ikke for coopen er en del av historien. Man spiller fire gærninger nylig hyra av organisasjonen til Jackie og man gjør jobber i bakgrunnen mens single player kampanjen pågår. :p
 
Testa Snake Eater-demoen på 3DS og tenkte å stikke hodet innom for å si at alle som har vurdert kjøp anbefales å holde seg unna (resten også, for den saks skyld)! Raua kontroll og selv om du kanskje har en sånn diger circle pad pro så er frameraten alt for lav og 3Den gjorde bildet så grøtete at det knapt var spillbart. Det er ingen grunn til at denne porten skal eksistere, spesielt ikke når vi nettopp har fått den glimrende HD-utgaven.

Det var iallfall mitt inntrykk.
 
Testa Snake Eater-demoen på 3DS og tenkte å stikke hodet innom for å si at alle som har vurdert kjøp anbefales å holde seg unna (resten også, for den saks skyld)! Raua kontroll og selv om du kanskje har en sånn diger circle pad pro så er frameraten alt for lav og 3Den gjorde bildet så grøtete at det knapt var spillbart. Det er ingen grunn til at denne porten skal eksistere, spesielt ikke når vi nettopp har fått den glimrende HD-utgaven.

Det var iallfall mitt inntrykk.
Hører at demoen er over et halvt år gammel og den som kom til Amerika nå nylig er "fikset".
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Bare jeg som husker at framerate i Snake Eater på PS2 til tider nesten klappa sammen under cutscenes? La merke til at de har fjerna en del detaljer i brettene for at spillet skal gå kjappere på 3DS, syntes det var null stress selv. Men så var det dette med hvor mye vits i det er å kjøpe Snake Eater 3DS hvis det ikke følger med noe ekstra - eller for den saks skyld mindre - i forhold til HD Collection-utgaven.