NES

#61
Gunsmoke ja... Sykt vanskelig og sykt bra spill.. Må forresten også huske på å skaffe seg hesten så ofte det lar seg gjøre..



Little Nemo Dream master

Digg spill.. Så filmen for noen år tilbake, vekket gamle minner..
 

Halky

Veteran bruker ;)
#62
Anbefaller deg og laste opp det eventuele bildet, et annet sted, siden det ikke ville vises her, siden det er fjernet :p
 
#64
kvifor er det ingen Festus i
i Gun Smoke spillet :svette:
 
#65
kvifor er det ingen Festus i
i Gun Smoke spillet :svette:
[/b]
Det er det, hele grunnen til at Gunsmoke-helten er ute etter dusørgivende skurker (spes el slemmo sistebosso), er fordi de bandt Festus i stjerna og smørte ham inn med honning litt for nær en mauertue...
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#66
Fordi Gun.Smoke ikke er basert på den amerikanske serien. Det er derfor de måtte lure et punktum midt inni navnet. Rettighetsproblemer.
 
#68
Hmm, mye bra retrospill å se fram til. Gleder meg også til Snake Rattle'n Roll. Husker jeg digget det spillet, spesielt i to spiller modus. Var moro å spise seg stor og hoppe opp på vekta for å se om slangen veide nok.
 
#69
Men fy fader så slitsomt det var å komme ordentlig inn i styresettet...Kjipest var det når du endelig hadde spist deg diger nok til bjella, og veien dit var full av feller og du endte opp med å få en ambolt i hodet og mista alle kulene :confused: Også var lyden på vannmonstrene så kul *duti duti duliduliduliduli* :ler: