[PS4] PlayStation 5 i papbox

Shinra85

Spillegals effort emo
#22

Lodin

Der Waaaah
#24
De sier den er eksklusiv, men det er helt sikkert midlertidig.
Det er Sony som gir ut dette så de har nok kjøpt rettigheta fra Namco Bandai og det er nok ganske eksklusivt ja. Bluepoint som tidligere har gitt oss remaker av Uncharted, Gravity Rush og Shadow of the Colossus står for mekkinga.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
#25
Hah, som om jeg trenger sammenlikningsvideo.
Tenk på det som et springbrett for de som ikke bryr seg like mye. @'en var bare markedsføring
 

demake

Seksuelt godteri
#26
Re: Demoners Sjeler Gjenlaging

Jeg vil ikke ha en eneste kvalitet av liv forbedring. Jeg vil at det fortsatt skal være irriterende, fullt av ødelagte mekanikker og fullstendig uforståelig.
 
#28
haha 10.000 ja .. nei tviler på det .. tror nok de vil prøve på å holde dem under 5000kr .. og jeg kommer nok ikke til å kjøpe meg noe før de koster rundt 3000kr så ja .. sikkert etter 6mnder\1 år etter langsering
 
#32
Hvis spillene bare kommer med overlappende grafikk, og samme spillet kommer ut på nå værende genrasjon og neste genrasjon samtidig som det gjorde under ps3-ps4 og xbox-xbox360 xbox360-xbox one så ser jeg ikke helt grunnen til å være en av de første som kjøper de nye konsollene .. en annen ting er at nå fortiden får man faktisk rimelig mye pc for 5000kr .. særlig om man har kabinett og strømforsyning fra før ...

og gamepass funker på windows 10 spill også.. derfor tror jeg de vil nøle med å legge seg over 5000kr .. som feks 5500\6000kr .. men men .. man vet jo aldri..
 
Sist redigert:

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#33
Sony vil ikke nøle et sekund, de setter den prisen de tror de kommer unna med og nå er de tilbake i mentaliteten de hadde foran ps3-lanseringen. Dette blir antageligvis den dyreste konsollen noensinne.

Edit: sett bort ifra de mer obskure greiene som knakk tidligere konsollmakere som 3DO.
 
#34
De er mer høye på pæra, ja, men de har IKKE glemt 599-fiaskoen som gjorde at de brukte en hel generasjon i damage control-modus ikke ulikt hva Microsoft har gjort denne generasjonen etter Kinect og always online-fiaskoen deres med Xbone. Dette blir vel faktisk første gang på to generasjoner at begge lanserer maskinene sine med noenlunde skjerpa fokus, som kan bli spennende.

Det blir dyre maskiner da, såpass vet vi. Et sted i området 5000 er vel å forvente. Men mye mer enn det? Jeg tror begge sider vet hva det har å si å være dyrest. Historiene som har lekket gjennom fra kulissene sier at komponentene er dyre og at begge sider gjerne vil at de andre skal annonsere pris først, så de selv vet hva de kan komme unna med. Så har Microsoft prata om at de skal ha noen planer for nedbetaling alá mobiltelefoner, noe som faktisk høres fornuftig ut og jeg forestiller meg at Sony isåfall ikke henger langt etter i a tilby det samme.

...

jeg gjetter rett i nærheten av 5000 for begge, jeg.
 

Lodin

Der Waaaah
#35
Sony er høye nok på å sniffe sin egen fis som de var etter PS2 så jeg kan lett se dem være gale nok til å gå over 5000.
MS er så hardt trampa ned at de kommer til å gå tilbake til hubrisen fra PS3-lanseringa.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#36
Blir selvfølgelig å kjøpe.

I 2023 eller 2024
 
#37
håper de lager en "slim"\normal size verson raskt xD om de så gjøre det ved å flytte ut stømforsyningen i en powerbrick slik som ms gjorde med xbox360 er det bedre enn en forvokst boks som konkurerer med høytaler lista om plassen under tven fordi det er nada plass i en hylle til den..
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
#39
Jeg vurderer ps5 ved launch. Ikke fordi jeg må ha den da, men fordi jeg er lei av min gamle ps4 som høres ut som et fly. Hvis det er som ryktene sier at den er bakoverkompatibel med diskene til ps4 og at man i tillegg kan laste ned en del av spillene fra denne generasjonen er det verdt det for min del, hvis man også tar i betraktning at de har flere kule eksklusive spill enn det xbox har hatt opp gjennom.
Og det at Demon's Souls kommer som en remake er for meg, i motsetning til Buggz og Demake, helt perfekt. Jeg tipper de har et ganske godt samarbeid med From Software, der de kanskje nærmer seg litt mer den visjonen de hadde for originalspillet, som i mine øyne er et helt fantastisk spill som basically kom flere år for tidlig. Dark Souls og Bloodbourne er seff også dritbra, men jeg syntes aldri de heelt fanget den unike stemningen i Demon's. Mye av grunnen til det er nok fordi Demon's kom først og føltes helt spesielt da man testa det.
Også har de jo de som lager Uncharted og Last of us på laget, som fører til at de sikkert jobber med et prosjekt til ps5 for å ta i bruk unreal engines nyeste fucktard-effekter som ser nydelig ut done right.
Angående specs virker det som xbox og ps5 er såpass like at det ikke betyr så jævlig mye. Ps5 er stygg som juling da. Det skal den ha, men har sett bilder av stygge ting før som viste seg å se ganske nice ut i virkeligheten. Også har jeg nesten litt på følelsen av at de tenker på sikt å lansere flere farger etterhvert.

Angående pris på ps5 så tenker jeg at 5-6k i dag ikke er så gærent som 6000 for 14 år siden. i 2006 kosta en dritdyr mobiltelefon 4-5k mens i dag er det omtrent entry-level prispunkt på mobiltelefoner. Det er seff mye penger, men sånn antall timer brukt på maskinen endte jo ps4en min på en ganske lav kroner pr time. Pc-en jeg har er ikke i nærheten sånn sett, men da snakker vi også seksdobbel pris på maskinen.

Så jeg tenker kjapt. hvis den koster under 5000 ved launch så er det omtrent en must-buy maskin hvis den faktisk er bakoverkompatibel med fysisk medie og på psn-store.
Xboxen virker også relativt interessant hvis de klarer å få gitt noen bra eksklusive titler.

Er litt rart med xbox de siste åra, for Microsoft har gjort så mye bra med Windows, mens xbox har liksom fadet litt sånn... oppmerksomhetsmessig. Er jo nesten ingen som snakker om xbox lenger. Det er liksom switch, ps4 eller pc. Også ligger xboxen der i bakgrunnen, men jeg tror vel xboxen har et ganske stort marked utenfor norge, og markedet må vel være helt decent her også siden de selger jo masse xbox-stæsj på elkjøp og power.

Lanseringsvideoen til Sony var forsåvidt relativt plankekjøring. Ikke veldig mye spennende, men heller ikke helt på bærtur, og man må ikke glemme at for de som ikke vurderer å kjøpe seg en gaming-pc så virker det som en ganske nice maskin.

Svadaprat og usammenhengende som vanlig herifra, men:

TLDR: virker streit. er den ordentlig bakoverkompatibel blir det kjøp ved launch for min del.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#40
I motsetning til meg? Jeg er jo kjempegira, og det at det er en remake og ikke en remaster er et kjempepluss! Jeg håper de finner bedre måter å håndtere de mer wonky delene av spillet. Hurtigere stigeklatring er et faens must og de bør finne på noe kløktig rundt tendency-mekanikken. Feks flere måter å påvirke den på.