Spillegal på Facebook

Sancti

Terrorkatt
#1
Alle som har Facebookprofil må løpe og digge Spillegal her.

Vi har nettopp lansert en fan page og har planer om diverse dilldall og konkurranser fremover, og forhåpentligvis vil vi få til daglige oppdateringer med det beste stoffet fra forumet. Foreløpig må dere bare melde dere til og stay tuned.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
#4
Sjekk Nicholas som butthurter over at han ikke fikk være med å planlegge.
 

Sancti

Terrorkatt
#6
VI trenger litt mindre planlegging og litt mer initiativ. De som vil butthurtse kan butthurtse, de som har noe konkret å bidra med for å øke aktiviteten igjen (posting av kronikker teller ikke) kan melde seg til meg.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#9
VI trenger litt mindre planlegging og litt mer initiativ.
We need body rockin', not perfection; let me get some action from the back section.
 

Sancti

Terrorkatt
#10
Ja, og så må dere selvfølgelig invitere alle vennene deres. Hvis dere har noen.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#11
Nettop invitert 20% av vennelista mi til å bli tilhengere. Ble naturlig nok bare et utvalg, og av disse ca 200 er jeg uansett fornøyd med alle som trykker ja.

Men dette er en kul greie, inviter de folka dere har!
 

Sancti

Terrorkatt
#13
Minner om at det er mulig for alle å poste ting på veggen, så hvis dere finner noen morsomme småspill, spillnyheter eller annet shizz dere finner festlig er dere velkomne til å dele med oss på Facebook.

Ikke glem å invitere alle IRL-vennene deres så de kan se hvor kule internettvenner dere har.
 
#14
En liten påminnelse om hva Sancti skriver over her. En "liker" på det som blir lagt ut hjelper mye på å spre det gode ord og hjelper også medlemmer til å holde seg oppdatert om f.eks forumet tryner som i går.
Ikke vær flaue for å invitere vennelisten heller, vi har alle blitt invitert til å spille farmville så på det på høy tid å gjengjelde tjenesten, bare med litt mer stil.