Spillmusikk!

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
To musikere for lite.

Jeg runda nylig sci-fi-thrillerspillet Observation. Etter at du har gjort de første par puzzlene spilles denne tittelsekvensen med musikk komponert av Robin Finck fra Nine Inch Nails:

 

Lodin

Der Waaaah
Heite! Mary Ramos som Tarantino ofte jobber med for å finne låter jobba og med InXile på Wasteland 3 med coverlåtene. De eier så jævlig, særlig når en vanskelig kamp starter.

 

Lodin

Der Waaaah
Fatshark har slengt ut soundtracket til Darktide. Mange spill har prøvd seg på musikk til spill satt i 40k, men det måtte Jesper Kyd til for å virkelig spikre det. Gotisk koring og hard bass til kuene kommer hjem. Dette er uten tvil årets OST.

 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Alle vet at den beste musikken i MegaMan er den Dr. Wily-låta, men hva kommer på andreplass? Jo, nå skal dere høre.

 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Alle vet at den beste musikken i MegaMan er den Dr. Wily-låta
Du skrev Dr. Cossack feil.


Både Snake Man og Pharaoh Man er fete, såklart. Og så må man alltid slå et slag for Crystal Man.
 

Lodin

Der Waaaah
Du skreiv T.J. Perkins feil og du veit at dette er den beste låta
T.J. Perkins er en flippy liten faen som er cruiserweight champ i WWE. Mens han holdt på borte i Japan brukte han diverse låter fra Mega Man mens han gikk til ringen. Etterhvert sa Capcom nei, men siden han var rimlig populær mekka Manami Matsumae, som laga musikken til flere av spilla en ny låt til ham. Det er såklart den vprste Mega Man bootlegen. Det som er spesielt er at han og bare få andre rasschlere som The Rock har copyright på sin egen musikk.