Troféer/achievements – Skryting og syting

ganon

The Boshy
#61
Har nettopp slått Lucia i sports resort, en bitch som har gjort livet mitt surt siden jeg fikk spillet så nå er livet fint :D ledet 5-0 og så begynte kontrollen å bli unøyaktig så jeg endte på 6-3, men er strålende fornøyd :)
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#63
Trofeer og achievements er nytt for meg som nettopp har kjøpt PS3 og jeg kan bare si at jeg digger det. Holder på med Little Big Planet nå og kommer til å skaffe så mange jeg kan. Regner med at det å klare alle brettene uten å tape vil føre til en del ragequitting fra og med Mexico-brettene.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#64
Det ække så vanskelig, egentlig. Tok meg bare noen dager, men da hadde jeg gått gjennom noen brett uten å dø på forhånd. Ønsker deg mer hell og lykke med å skaffe alt av ting i spillet, siden noen av dem krever fire spillere. ^^
 

Lodin

Der Waaaah
#65
Risen (klarer jeg ikke slutte skrive om) har det beste achievementsystemet. De har flytta over samtlige greier fra 360 versjonen, men de er ikke knytta til verken Games for Windows eller Steam. Merker at det virkelig er motiverende å se den lille summen bare spillet vet om rase oppover hver gang jeg fullfører en quest. :p
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
#66
Nå la jeg plutselig merke til at trophy-levelen min på Playstation er 235 og ikke 13 som den har vært de siste årene. Det vil si at de endelig har bytta ut det ELENDIGE level-systemet de har hatt siden starten. Som alle vet bør et level-system kreve gradvis mer EXP per level, men slik var det kun opp til level 6. Deretter var det 2000 poeng per level opp til level 12 og derfra 8000 for hver level helt frem til 99. Ikke bare er dette helt latterlig usystematisk, men 8000 poeng er jævlig mye når en enkelt bronze-trophy kun er verdt 15 og selv en platinum bare er 180. Er man ikke hardcore gamer vil det dermed ta flere år å levle etter level 12. Denne forandringen skjedde visst for et par uker siden, og jeg håper virkelig det er mer gjennomtenkt denne gangen, for det gamle avfyrte virkelig OCD-en min.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
#67
Jeg tok mitt første Platina trofé på årevis her forleden. Føltes ganske godt.
Dagen etter oppdaterte spillet seg ned gratis DLC så det kom flere faens trofeer, men de la seg i egne underkategorier.

Ga opp hele kjøret med trofeer pga mye onlinedill.

Er det med underkategorier en ny greie? Sånn at man kan få platina i SP og at MP ligger alene? Isåfall eier det.

Eller var dette bare noe som Ghost of Tsushima har gjort?
 
Sist redigert:

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#68
Underkategorier er ikke en ny greie nei. De kan ikke legge til trophies som ikke var der fra launch, men de kan såklart fikse ting hvis de er bugga eller skifte navn på dem (som den trophyen i God of War Ascension som het Bros Before Hos før noen begynte å bitche).

Final Fantasy XV har tilogmed en underkategori som heter "July 2017 Update" selv om dette ikke var DLC, det var en patch.