White Knight Chronicles

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#1
TGS'07 Story Trailer @ Gametrailers



Fra Level-5, skaperne av bl.a Dragon Quest VIII, den første store J-RPG-en til PS3. Lite vites som plotet så langt, annet enn at hovedpersonen, Lenard, innleder et forhold til en prinsesse etter å ha reddet henne fra noen slemminger.

Kampsystemet kan minne om det fra Final Fantasy XII, du er kun i direkte kontroll av en person i ditt party på tre, mens de to andre styres av AI. Du kan selvsagt switche hvem du vil kontrollere når som helst. I tillegg har spillet et combosystem, hvor du lærer nye moves og lager chains av dem.

Lenard har også et artefakt som gjør at han kan transformere seg til en 7 meter høy ridder i hvitt:



Regissøren Akihiro Hino har uttalt at de har prøvd å gjøre spillet 'episk', inspirert av Shadow of the Colossus, med enorme bosser. Et av monstrene det har vært mest snakk om er en gigantisk skilpadde som bærer en hel by på ryggen. White Knight Chronicles skulle originalt være en PS3 launchtittel, men Hino nektet å rushe spillet, for han ville ha «skikkelig RPG-lengde på det, 50-60 timer.» :rulleøyne:

1UP TGS Preview

Spillet slippes i Japan 31. desember, og engelskspråklige utgaver vil være ute ikke lenge etter.
 
#2
Det her så da spennende ut, spørs bare om det klarer og ta steget ut av mengden av alle de andre JRPG spillene som stort sett er middelmodige alle sammen:/ Er jo stort sett bare de de største titlene som FF, DQ, Star Ocean, osv som i det hele tatt kommer til Europa
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
#3
Bare gjenoppliver tråden for å si at det ikke har kommet noe nytt på dette spillet annet enn at det ble utsatt i Japan igjen, og det er fortsatt lenge til.
 

Lodin

Der Waaaah
#6
Det er en orginal jerperg, hva faen forventer du? Har det fortsatt det dynamiske kampsystemet som får greiene til å se jævla spennende ut?
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#10

Lodin

Der Waaaah
#13
Digger at kampsystemet de viste fram første gang under E3 eller når det var bare var piss og jug. Var lissom hovedgrunnen til at folk heva et og annet øyenbryn og istedet serverer de verdens mest generiske mix av turnbased jørperger og automatisert mumerperger.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#14
Kampsystemet: Tenk World of Warcraft bare at alt har like lang casting time.
 

Kilik

Lokal moderator
#15
Merkelig timing på lanseringen. Litt over en uke før FFXIII er neppe noe sjakktrekk...