[Til salgs] ZorgX - Salgstråd med litt forskjellige ting :)

#41
Du kan kanskje være han fyren som bor sånn på grensen til eller rett utenfor nabolaget med dritt stående i hagen og helt inntil veien. Folk irriterer seg litt over det, men ingen tør å si i fra direkte så det blir bare en greie folka prater litt om. For eksempel «så svinger du av ved gar’n full ta skrot».
 
#42
Var å klipte pleen forge helg .. nada problem hos meg .. alle tingene mine står under tak fordi folk blir frekkere og frekkere.. og ingen ting tåler vann godt over tid uansett.

IMG_8937.JPG
IMG_8931.JPG
IMG_8929.JPG
IMG_8928.JPG
IMG_8930.JPG
IMG_8932.JPG
IMG_8934.JPG
IMG_8935.JPG
IMG_8936.JPG


Glemte å ta bilde av skjermen og glemte å koble det til tven og ta bilde av tven.. begge deler funker fint .. Det er også mulig å bruke steinalder kort fra sony .. har bestilt opp adapter men tar nok 30 dager før jeg har det .. pt funker alt og jeg vil ha 2500kr for det .. det går 2500-3000kr på ebay.. og det følger også med batterilader.. https://www.cnet.com/products/sony-dsr-pd150p-camcorder-dv/

https://www.ebay.com/itm/Sony-DSR-P...626978?hash=item3b490c8222:g:tckAAOSwRjVc~NnV
 
Sist redigert:

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#43
Du kan kanskje være han fyren som bor sånn på grensen til eller rett utenfor nabolaget med dritt stående i hagen og helt inntil veien. Folk irriterer seg litt over det, men ingen tør å si i fra direkte så det blir bare en greie folka prater litt om. For eksempel «så svinger du av ved gar’n full ta skrot».

Vi har en slik en i Skotselv, han kalles for Jugern.

– Du kan ikke gjøre alle fornøyd, bare 90 prosent er fornøyd så er jeg happy, jeg, uttalte daglig leder i GBL bildeler, Leif A. Rolfstad da et reportasjeteam i 1996 oppsøkte firmaet sammen med en misfornøyd kunde som mente han hadde fått feil motor av firmaet.
Sjarmerende fyr, blant hatt flere rettssaker mot kommunen pga tvangsopprydning på tomta hans. Den er ikke til å ta feil av, du ser stabler av biler og skrot fra vegg til vegg når du kjører forbi på riksveien. Jeg har møtt dattera hans, da hun var i vennegjengen til kona før i tida. I retrospekt glad for at jeg ikke sa ja til date. På et eller annet tidspunkt må en skrue ha detti ut, for hun ditchet plutselig alt og alle ut av det blå. Ser for meg at hun blir den lokale Cat Lady et eller annet sted.
 
#44
etter jeg rygga på en stein bestilte jeg 2din med ryggekamera. så strøken dab radio med usb inngang som støtter usbpinne, eller spille lyden fra ios\android over usb,900kr https://radio.no/product/pioneer-mvh-270dab/

4 x 50 watt med ren MOSFET-kraft https://www.pioneer-car.eu/no/no/products/mvh-270dab

Vis vedlegget 13422 Vis vedlegget 13423 Vis vedlegget 13424 Vis vedlegget 13425
Hmz --. den jeg kjøpte for å erstatte denne hadde ikke dab D; så det ble retur på timen og pengene tilbake.. så da skal jeg ikke selge denne før jeg har funnet ny,, ikke det at det har vært veldig stor etterspørsel etter denne her inne... men tenkte å bare å si i fra ... mest for å få sympati >.< lol
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#46
Jeg har sympati for ham, men ikke av den grunnen han nevner.
 
#47


PS4 kjølepast - installasjon og rens av ps4 (Xbox one,ps3++ kan vel rense amigaer også om du er for lat til å gjøre det selv) 500kr

Jeg selger kjølepast som egner seg godt til konsoller, om man ønsker å kjøpe løst selger Kjell og kompani for 100kr, send pm så får du link. Installasjon og rens inkluderer at all plastikken blir vasket med vann og såpe, hovedkortet blir vasket med teknisk sprit, vifta blir renset med qtips og kjølepasten blir skiftet. Om du ønsker å gjøre det selv så kan du sende pm så sender jeg link til skrugjernene du trenger. Jeg selger også hdmi for 120kr om du har knekt din (installasjon 600kr) og løse sikringer 100kr.
 
Topp