Gjett hvem som vant i USA for andre måned på rad?

CyberK

Finner ikke på noe.
Jeg har sett på noen av de sammenligningsvideoene på Gametrailers, med sammenlikning av både forskjellige konsoller og forskjellige tilkoblinger, og ihvertfall når resultatet har blitt komprimert til internett-størrelse (selv om det er såkalt Gametrailers HD) så har jeg på det aller meste kunnet skjelne forskjell i fargenyanser. De videoene kunne sikkert hatt en konsoll koblet til med Monster-HDMI og en annen med antennekabel-omformer fra en PS1 uten at det ville gjort noe særlig forskjell etter komprimeringen. De som mener man kan lære noe av å se på dem er ute på bærtur.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Mhm, men samtidig utgjør disse forskjellene like mye for størsteparten av gamere som om de trådløse kontrollene skulle ha et rekkevidde på 20 eller 22 meter.

Edit: Skrevet etter Yetis post, sånn egentlig.
 
Damn boy, du bruker lang tid på å skrive.:laugh: Jeg er iallefall en kresen spiller, å jeg har aldri blitt plaget av disse såkalte problemene. Men nå har jeg aldri spilt de beryktede skate og orange box heller da
 
At de fleste multiplattformspill kjører bedre på X360 kan ingen nekte for, men hvis en kun har spilt den dårligere versjonen, merker man uansett ikke noe særlig til det. Hvis jeg hadde spilt PS2-versjonen av RE4, før jeg spilte GC-versjonen, hadde jeg syntes dette var helt fantastisk og konge og superdupert, men siden jeg spilte GC-versjonen først, så jeg kjapt at dette var dritt og begynte å grine. Hvis en har begge maskinene, kan det være lurt å undersøke hvilken versjon man helst vil ha, hvis ikke, er det fortsatt samme spillet, og man vil sikkert kose seg like mye, med mindre det er noen alvorlige og fæle bugs som ødelegger skikkelig for opplevelsen, men dette er jo sjeldent uansett hvilken maskin vi snakker.

Og jeg må begynne å skrive kortere setninger.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Har en tendens til å ta lenger pauser mens jeg surfer ; )

Men, på spørsmål om hva som er best: Er det hvilken konsoll man bør spille spillet på, hvilken konsoll man bør kjøpe, eller hvilken konsoll man bør anbefale til andre (evt. i butikk)...?
 
Hver eneste gang noen spør meg hvilken konsoll de bør kjøpe, sier jeg alle sammen. Da sier de selvfølgelig "LOL! FATTIG HER! HAR'KE SÅ MYE PENGER! MÅ JO STYLE LADA'N VETTU!", så sier jeg at de bør sjekke hvilken maskin som har flest spill de selv vil spille, nå og i fremtiden. Jeg forteller dem også om positive og negative sider med begge maskinene, hvis de er interesserte, hadde ikke vært noen god spillbutikkansatt hvis ikke. Vanligvis kjøper de bare PS3 uansett, nordmenn er merkelig lojale mot Sony.

Kort svar: Alle maskinene er forskjellige nok til at det blir smak og behag.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Joda, gjør det samme selv. Åpner alltid med å spørre hvor lang tid de har, ettersom vi kan bruke et par timer på å finne ut hvilken maskin som passer for han/hun. Nå selger jeg mest til casual gamers, som gjør at jeg også selger i overvekt PS3`er.
De spør jo alltid også hvilken jeg har, og da er det greit å si alle sammen. Liker ikke legge føringer på hva kunden skal *synes*, og de har en tendens til å være enige med butikkansatte i spillsjapper.
 
Nova: Hva er det med det jeg skriver som får deg til å si at jeg er fanboy? Jeg elsker FPS, og kontrollen til 360en passer perfekt til FPS. Er det fanboy? Hvis jeg sier PS3s kontroll passer bedre til fightingspill, er jeg da fanboy? Fatter ikke helt hvordan du tenker. Du avfeier det jeg skriver og stempler meg som fanboy. Flott. :)
 

Houseman

Filmnerden
Medlem av ledelsen
Revan:
Jeg for min del foretrekker Xbox 360 fordi jeg er forelska i Xbox og MS.

Jeg er ikke fanboy, jeg foretrekker bare en god kontroll og underholdende spill.
Selvmotsigende?
 

Tutankoopa

Ole (オーレ)
Sånn angående kontroll-debatten: Jeg tenkte jeg skulle lære meg å bruke Classic Controller sammen med Brawl da jeg startet spillet i går, rett og slett for å frigjøre flere av de mer behagelige Gamecubekontrollene for venner som ikke er så inne i spillet (den god samaritan, det er meg :wizard: ) Det gikk jo forsåvidt greit, så lenge jeg byttet litt rundt på hoppeknappene for å gjøre det hele mer behagelig, og det har jo forsåvidt en viss sjarm å lære seg kontrollene "fra bunnen av igjen". Men jeg kan jo ikke unngå å savne Gamecube-kontrollen da. Det at spakene er på linje gjør jo at man holder kontrollen litt mer på skrå som igjen fører til at den forveksler "til-siden"-kommandoer med "opp-kommandoer". Mange av mine forsøk på å løpe inn i fienden endte med at jeg hoppet over dem, og det er irriterende.

Gamecubekontrollen må jo være den mest behagelige jeg har prøvd, kanskje med unntak av 360's. Men den har jeg jo liksom bare prøvd i 20 minutt, så...
 
Houseman: Det spiller jo selvfølgelig også inn. Hvis jeg hadde starta med Mario på N64, gått over til Gamecube, da ville jeg nok hatt en Wii idag. Hvis jeg hadde kjøpt en PS1 og deretter en PS2, og spilt MGS og de andre typiske playstationspilla, da ville jeg nok sittet med en PS3 idag. Jeg gikk over til Xbox etter Playstation pga. Halo. Så kjøpte jeg Halo 2. I tillegg hadde jeg Rainbow Six og Splinter Cell. Så kjøpte jeg Xbox 360 pga. Halo 3 og Oblivion. Jeg vet ikke hvordan en definerer en fanboy. Jeg er fan av Halo og jeg er en ung gutt = fan boy? :D Hvordan defineres fanboy? Jeg spiller ikke Halo 3 lengre, spillet til serien som gjorde at jeg kjøpte Xbox og Xbox 360. Nå spiller jeg Call of Duty 4 og snart GTA IV. Begge finnes og kommer til både PS3 og Xbox 360. Jeg liker Gears of War og Halo satt opp mot Playstations Metal Gear Solid. I tillegg liker jeg bedre kontrollen til Xbox 360. Setningen jeg er forelska i Xbox og MS sa jeg fordi jeg tenkte på alle de fete skytespilla som har vært og er til konsollen Xbox og 360. Derfor er jeg forelska i Xbox og MS. :p
 
Hva er egentlig forskjellen på å være en "fan" og være en "fanboy"? Å hvorfor har fanboy blitt det ultimate skjeldsordet på spillegal?
 
Det er spørsmålet. Jeg tar meg ikke nær av å bli kalt fanboy, det er et av de letteste skjellsordene å slenge ut mot folk som meg, som spiller en type spill på en konsoll. Nå har jeg hvertfall forklart hvorfor: Fete FPS (skytespill som Gears og Ghost Recon: AW inngår også) til Xbox 360 pluss en deilig og ultimat FPS-kontroll som gir stabilitet er grunnen til at jeg spiller på Xbox 360.
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Griever: Fordi Revan er fanboy.
 

Lodin

Der Waaaah
En fanboy er en som blindt følger et eller annet uten å innse at det fra tid til annen driter seg ut og er et horribelt monster. Et godt eksempel hadde vært om jeg sa at det var bra at det kommer mikrotransaksjoner til det derre Final Fantasyet til Wii. Det betyr jo at det åpner for uforutsette muligheter innen å utvide spillet når det egentlig er helt opplagt at Nintendo og Squeenix bare er grådige dicks.

Uansett er det et annerkjent faktum at Smash Brothers er det beste fightingspillet, ergo er telefonen for mongiser den beste kontrollen til sjangeren.