[Multi] Dark Souls [PC, PS3, 360, PS4, Xbone, Switch, Nokia 3310]

Scary Paladin

Ukjent herremann
Dette er meg på jakt etter titanite slabs:

Fikk 99 chunks men ikke en eneste slab. :penga:

Edit: Bestemte meg for å ta Gwyn og sette i gang med NG+. Interesse for en let's play av det?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Øh, egentlig ikke. Vil heller se det selv, for min egen del. :p

Sånn ellers driver jeg også og prøver meg på Sif, merker jeg har en ulempe med den (forholdsvis) tunge rustningen min når jeg skal rushe inn og stæbbe litt under beina hans. Gjør også maks 160 skade per sverdslag, noe som ikke akkurat er top nice. Så... da lurer jeg på om jeg ikke skal finne på noe annet etter at jeg har farma litt sålls fra løkrullene i skauen rett før brua over til soppfolket og Sif (dere veit, de halvgjennomsiktige folka som gir 2K sjeler per snute). Veit ikke hvor himla smart det er, men jeg ser det går en stige ned til elva før brua til Sif, og nedi der ligger det en hydra eller noe som er så svær at jeg kan se den fra utkikkspunktet i skauen langt over. Høres ut som en plan.

Og, ja, fortsatt imponert av spillet. Merka at From har roa litt ned på volumetriske effekter som f.eks. ildspruten til dragen på brua, men Sif får fortsatt bildeoppdateringsfrekvensen ned på ensifret i korte perioder. Uansett, spillen eier fortsatt. Har fått noen Embers jeg har gitt til smeden i kjærka, så nå har jeg Raw Claymore som helt sikkert er dritt men psh jeg har da annet jeg kan enchante også.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Hydraen er~
Ikke så truende som han ser ut. Når du kommer nært nok så prøver'n å daske deg med hodene sine og slår seg selv i svime mens du kan gå til byen med 2-3 slag. Bare pass på å ikke fall nedi gropa der han bor, litt kinkig å se kanten under vannoverflaten - jeg la prismesteiner i quicksloten så jeg kunne markere med X før jeg konsentrerte meg om slossinga

Jeg er ennå med på broopings (ja det er et ord) hvis jeg er på. Bare send meg en premenstruasjon så farter jeg over. Vet ennå ikke hvor vanskelig det er å arrangere samspill dog.
 
Jeg har prøvd med et par venner og det går bare ikke. Vet ikke om det har noe med at vi er låst på forskjellige servere eller hva faen, men det var null håp. Jeg vet ikke om patchen har endret noe på dette.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Jeg er ennå med på broopings (ja det er et ord) hvis jeg er på. Bare send meg en premenstruasjon så farter jeg over. Vet ennå ikke hvor vanskelig det er å arrangere samspill dog.
Takker for tips, men øh jeg er level 34 eller såder. Antar det er no go siden kisen din mest sannsynlig ville tatt livet av meg ved å ta meg i hånda.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Dette er meg på jakt etter titanite slabs:

Fikk 99 chunks men ikke en eneste slab. :penga:

Edit: Bestemte meg for å ta Gwyn og sette i gang med NG+. Interesse for en let's play av det?
I got 99 chunks, but a slab ain't one
 
Jøjemeg Lord Gwyn er ikke en pyse.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg fikk ræva i gir igjen etter en lengre periode med Skyrim/-ward Sword og fikk flytta ræva mi inn i Peinted World of Artemis. Noen timer senere står jeg 300 000 sjeler og et tosifret antall humanity rikere og har hjulpet 12-13 folk med å ta begge bossene og har fått utforsket området bra uten å stå nevneverdig i fare selv.

Denne spillen eier fortsatt.
 
Yesss jeg slakta Askeladden!!
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Tror jeg har den på lista nå. Farter rundt i demon ruins og plukker opp glowies fra lik før jeg titter innom tåkedøra.

Ble invada av en fyr (ikke han npc'en som dukker opp når du løper bortover klippeveggen) og ja, det er ennå så sinnsykt tilfredsstillende å vinne når det er du som er offeret :v
Tror det har noe å gjøre med det at innvandreren (heh) kommer med den utelukkende intensjonen å ta deg og har satt opp figuren sin deretter, mens du er i pve-gear og opptatt med å dælje demoner. Du får liksom en følelse av at motstanderen har fordelen og er rimelig sikker på at han skal ta deg og det er derfor han velger å invadere, men så bare ÅHÅ NEI DU MÅ NOK PRØVE NOEN ANDRE TAKK FOR 20K SJELER FORRESTEN :ras:
 
Husk at invaders kan være mye lavere level enn deg da.Men ja, må faen meg spille den spillen her igjen snart.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Er det ikke slik at du utelukkende kan innvadere folk som er høyere level enn deg?
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
en følelse av at motstanderen har fordelen
Ikke ødelegg dette for meg~

Edit: Jau, en kvikk kjikk på wiki avslører at innvandreren må være 90-100% av nivået til offeret. Ganske trangt da. Her gjelder det å være litt i forkant med utstyr.
 
De fleste som invaderer meg ser ut til å ha fokusert karakteren helt på en PvP-build, og så lagger de seg bak meg, ja, lagger, plutselig sånn konstant er de bak meg med et sverd gjennom ryggraden min og jeg er død. Skjønner ikke hvorfor de ikke har fikset laggen fra eneren.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Tror det toppa seg ang. det der en gang når jeg rulla vekk i god tid, men så fløy jeg ca. 5 mater bakover igjen og inn i spydet til fyren.

Tror samtlige (og da mener jeg samtlige) invadere så langt har brukt elektriske våpen, enten via oppgradering eller harpiks. Ser også gold-hemmed klær sånn 80% av tia - som er greit for meg siden jeg er kriger. Regner med tanken er at de forventer at alle andre bruker elektriske våpen eller pyromancy også.
 
Elektriske våpen er beist mot andre spillere, men min Lightning Zweihander+5 er for treg til at det spiller noen særlig rolle. Om jeg klarer å få inn et heavy angrep så pleier å det ta knerten på flere av dem da. Og, det å teleportere tilbake inn i spyd og liknende er grusomt og ødelegger hele online-opplevelsen for meg. Holder meg til broop frem til lag fikses, som aldri vil skje da.
 
Man kan invandere folk som er lavere level enn deg om du joiner forest covenanten som jeg gjorde i går :D da er alle regler ut av vinduet, ingen level cap for noen, og det kan bli møljekamper med summons og flere som invanderer! lekte meg med det noen timer, men lag ødela mye så jeg joine sunbros i stedet. Tror jeg går tilbake til forest og griefer andre etter at jeg har et bra PvP oppsett. Holder på å lage meg en magi Shotel. Tror det er det eneste våpenet som ignorerer skjold helt(!) Meget bra mot Havel tullinger med monsterskjold.
Løper rundt med moonlight sword+3 nå og det eier hardt! Har også begynt å gå bort fra pyromancy og kjøpt meg all magi i spillet :D Crystal homing soulmass knuser det meste i PvE.

Spoiler tips til boss i demon ruins, Ceaseless vaginal discharge:

Denne fitta fungerte ikke ordentlig når jeg sloss mot den, bare glitchet og skjøt og slo meg igjennom vegger, så jeg holdt på å gi opp. Endte med å løpe tilbake til fog gate for en last stand mot dritten da den snublet utenfor lavafaossen og døde... Så det er vel en måte å gjøre det på.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
:eng: invadere

Men ja, man hakker et par ganger på armene til CD så han mister taket. Easy peasy! Jeg stakk ut av Painted World med 300k (etter å ha brukt 100k til til å levle mens jeg var inne), så jeg fikk oppgradert Pyromancy Flame +15 til den nye varianten +5 og kjøpt noen awesome nye spells. De magikerne dør av ett skudd. :smugdog:
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg har hørt mye dritt om Lost Izalith.

Jeg ble nettopp invadert av en kar i Duke's Archives, rett ved bonfire #2 ute ved den store hallen. Han kjørte melee med Quelaags Furrysword og jeg greide å presse han ned til mikroskopisk helse med Great Chaos Fireballs før han løp avgårde og SÅVIDT rakk å heale da jeg skulle sette dødsstøtet. Han endte med å greie å ta meg likevel, men dæven det var en god kamp. Indighted selvsagt, så nå håper jeg han råtner i helvete av skogsbroene. :D