Den enorme Diablo 3-tråden

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Du må gå i auctiongreia og claime. Da dukker det opp i inventorien til duden du valgte.
 

Lodin

Der Waaaah
Jeh, fant det ut nå. Fant og ut at det var jævlig ålreit å søke etter trash til 1000 gold siden det alikevel er greit for en karakter man akkurat har starta på.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
å bli oppspilt over +8 armor på nye hvite skjorta er jo beste delen med å starte nye dudes!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Nå har serveren vært nede siden i formiddag og jeg må faktisk innrømme det irriterer meg mer enn jeg var redd for. Vil bare spille spillet mitt.
 

Lodin

Der Waaaah
De åpner opp serverne litt etter litt så det er pain å komme på og masse lag.
Ryktemølla vil ha det til at det var no DDOSings på gang. :ehm:
 

Novastrum

Feminist-elitist
Q: what happends if u die in inferno mode?
A: Error 37. Forever.
 

Lurtz

Dr. Van Nostrand
Har tatt skeleton king på inferno med monk nå. Må si at jeg ikke er så fryktelig imponert over inferno og Blizzard sin definisjon av hva vanskelig er for noe. Det koker stort sett ned til evig kiting og at melee-klasser stort sett er totalt ubrukelige. Ruller med 300 resistance i alt, 7500 armor, 35 000hp og 60% dodge med fire defensive actives og 3 defensive passives og blir fortsatt grisepult av champions/elites hvis jeg våger å spille som melee mot en desecrator og molten eller plagued og fire chains. Det eneste som prøves er tålmodighet, spillferdigheter utover å ikke sette opp telt på bakken der det brenner er overflødig.
 
Jeg ble nysgjerrig av all hypen og kaufa ditta her i går. Sikkert ikke noe nytt, men ville bare påpeke at denne spillen har nettverks-lag i singleplayer :sukk: Kan man skru opp vanskelighetsgraden før man har runda spillet?
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Teknisk sett finnes det bare én vanskelighetsgrad med newgame+. Du kan joine andres spill i høyere vanskelighetsgrad, men der er mobsa over level 60 i starten av act 1.
 

Lurtz

Dr. Van Nostrand
Melee i dette spillet er så ufattelig ubrukelig at jeg ikke har ord. Begynner å lure på hva de har brukt 5 år på, den 12-13 timer lange scripted campaignen er ganske så tøff, men 5 år? Den interne betatesten må ha vært grusomt dårlig hvis de ikke har sett at barbarian er totalt ubrukelig på inferno og monk er gørrkjedelig å spille på inferno.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Funker stunlock på bossene i inferno? Merka at bash og stomp begge virka på butcherer i normal som ble litt ost.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Er ikke verre enn at alt over whites er mer verdt enn whites. Uansett er alt i spillet jævlig lite verdt, virker det som.