[PC] Jeg har Kickstarter-feber og den eneste kuren er å finansiere fler indiespill

Ikke helt enig angående hans meninger om å remastre LSL2 og 3. LSL2 trenger en gedigen overhaling og krever mye arbeid, men jeg påstår at spillet i seg selv er verdt det. LSL3 er definitivt verdt det, for det er muligens det desidert beste i serie. Jeg er fornøyd om de lager en remaster av den første trilogien i det minste, så får de gjøre som de vil med de resterende. LSL5, 6 og 7 er det ikke så mye å gjøre med, annet enn oppløsning. Grafisk ser de helt okay ut, spesielt 7.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Jeg ble overraska. Nei, men det er en habil FPS hvis det er noe man har lyst til å spille.
En dag vil jeg nok prøve det. Men det er FPS delen som bekymrer meg (fordi jeg ikke er noen stor fan av sjangeren, ikke fordi det er et Syndicate FPS).
 
Okay, jeg gir opp. Jeg fatter ikke hvorfor jeg sitter fast på et spill jeg burde ha kjørt gjennom på en halvtime, men det gjør jeg altså. Hvordan i helvete skal jeg få tak i batteri til den jævla fjernkontrollen i LSL Reloaded?:argh:
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Dildoen i skapet bak pimpen har det du trenger. Kombinasjonen til låsen får du hvis du gir karen utafor dassen noe sterkt å drikke...
 
Skal definitivt plukke opp larr1.exe når det blir litt billigere. Håper de ikke har remaka fallanimasjonen. Litt kjipt at det ikke er tekstbasert, da Blir ikke helt den samme nostalgien uten å skrive open door.

Hadde også vært sin plass å remake Fuck Quest 2. Den lightsaber-kampen mot Brad Pitt fortjener det.
 
Dildoen i skapet bak pimpen har det du trenger. Kombinasjonen til låsen får du hvis du gir karen utafor dassen noe sterkt å drikke...
Merkelig at jeg ikke hadde prøvde å "bruke" den jævla brikka da. Det puzzlet var som tatt rett ut av Police Quest 2.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Det ekteste spillet som noensinne har vært en drøm om gruver.
 

Lodin

Der Waaaah
Så Dreamzle er en ganske notorisk gjøk i Ouya-tråden til SA. Historien er at han slutta i jobben sin hos en utvikler som stort sett har laga shitty spill til Nintendo-håndholdte siden GBC. Han har jobba på mye Harry Potter bla. Når Ouya ble annonsert slutta han som sagt i jobben og tok opp et lån på 20.000 dollars for å starte for seg sjæl og bli den nye Notch. Resultatet ble The Secret of Universe Alpha som jeg allerede har posta om i den andre tråden.

Det kommer vel ikke som noen stor overaskelse, men siden den platformen bare hadde 60.000 brukere før den ble sluppet i butikkene (ikke egentlig, fortsatt masse kickstartere som ikke har maskina si) så var markedet noe snevert og siden spillet måtte ha en demo gikk det fort opp for folk at det faen ikke var verdt å kjøpe. Resultatet ble såklart at han har hatt 30 og noen kjøp av 10 dollar stykket. Siden Ouya beslaglegger de første 250 dollarsene før de gir utviklere prosenter går det ikke så bra for stakkars Dreamzle.
Til slutt måtte han gi opp og porte dette til PC og hva er da mer logisk enn en kickstarter for en Directors Cut? Denne gangen trenger han 15.000 dollars og de skal brukes til å leie inn noen som kan pusse opp grafikken og noen som kan fikse deler av gameplayet som han selv ikke greier. Så spørs det om noen gidder gjøre det for den luselønna det måtte bli siden spenna sikkert også skal gå til husleie og sånn.
Om dere nå syns litt synd på Dreamzle så kan det forøvrig nevnes at han laga en annen konto på SA hvor han kalte seg Aweful Dreams og bla. hypa opp TSoUA samt annet ræl til OUYA. Det tok ikke lang tid før adminene avslørt den listige planen hans.
Siste nytt er at med bare fire dager igjen av kickstarteren (fordi fyren er idiot og bare gikk for ti dager) så er det dukka opp en demo av spillet. Den må jeg desverre råde dere til å ikke laste ned for det følger med en trojan. Hva gjør den? Den sniker såklart inn et program som miner buttcoins uten at du merker det. =D
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Der nevnte Lodin bitcoins igjen, og da må jeg nevne Bitcoinsnorge.no som jeg har fått en del reklame for på fjasboka i mobil-utgave siden det er blitt fjasedings #1 nå. Sida virker veldig seriøs i det minste, og det virker superlovende når siste nyhetsoppdatering er for en måned siden og snakker om en bitcoin-pris på 700 kroner når dagens kurs er på 550.
 

Lodin

Der Waaaah
Og her ser vi hvordan buttcoins egentlig fungerer. Den sida selger dem 10 av stykket eller mer for 580 kroner per rævmynt.
Om du skal selge dem kan du kun gjøre det en per dag og da får du 526 kroner.

Og folk klager over Tom Nook...
 

Lodin

Der Waaaah
Jeg fikk svar!
Do we know how many copies Secret of Universe Frufru has sold to date anyway? Come On Dreamzle, give us hard numbers.
Dreamzle" post="417040777 skrev:
34 sales to date, 9 of those since retail launch. Going from the sales thread on the developer site, it seems that "couch multiplayer" games are selling the best by far.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Problemet er heller at de har planlagt for mye spill og det de vil lage kommer til å ta to år til. Det står om å enten kutte ut halvparten av spillet, få inn mer penger, eller gi ut halvparten nå(ish) mens de lager den andre halvparten.

Mye hyperboller ute og går ser jeg.
 
Spillet ser helt glimrende ut, og vi kan være vitne til en ny klassiker fra Tim Schafer. Hvis det er det vi får, så har alt vært verdt det likevel.
 

Lodin

Der Waaaah
Allerede i de første episodene av dokumentaren sier hu stakkars dama som er produsent på dette prosjektet at det ikke går når Tim lanserer visjonen sin. De få gangene de velger å filme hu nå ser du bare død i de øya.
 

Lodin

Der Waaaah
Så jaddah, Shadowrun er sluppet og verden er et bedre sted. Samtidig har vi dette prosjektet hvor en kis fikk 120.000 dollars for å lage et humoristisk brettspill med Lovecraftete dill. Han har i ettertid vridd og vendt seg og hevda at folka som eier Monopol prøvde å saksøke ham og at mekkinga av spillebrikker i pewter ville bli for dyrt. I den siste oppdateringa sier han at penga slett ikke skulle gå til å lage spillet, men at han skulle starte opp et firma for å lage spill. Selve spillet var såklart bare en bonus for backere. Penga er dog brukt opp siden han måtte flytte oppi alt dette så backere kan ta seg et tak.
Dette er en av de første scammene på Kickstarter jeg kan se for meg at folk tar til small claims court, særlig siden det ikke er første gang fyren har skaffa investering til ting han bare har brukt på seg selv.
Lyspunktet får bli at de to som faktisk sto for å designe spillet kommer til å legge ut en versjon man kan printe eller spille på PC gratis for de som backa.