Resistansen: Endres Tilbakekomst og jakten på Langvatarene

Shinra85

Spillegals effort emo
Satan!

Cock, gjør greia di
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Så, i og med at Christer og Rochmann stoler på hverandre, og oppdraget ble gjennomført, er det gode sjanser for at de ikke er spioner. Det same med Riffa, som valgte laget. - om vi får inn en godkjent til så er det jo straka vegen mot seieren!
Hva hvis riffen er evil og allerede visste at thinaran og shinra var det. Det er jo en perfekt måte å vise at de stoler på hverandre, bare at alle, inkludert spionene visste jo at det første oppdraget måtte være en suksess. Så det å stole på noen som helst etter første oppdrag er bare piss, så hvorfor du så tidlig er ute etter å etablere deres kredibilitet er ikke noe jeg forstår ihvertfall. Vennligst forklar den jævla idiotien din.
Samt! Det er bare en av dem som fikk vite hvem den andre var. Ganske lurt av riffen hvis han gav den til uskyldig hvis de to andre på teamet var spioner.
Brian veit jeg ikke helt hva jeg skal tro om enda (så noen hadde et horn i sida til ham? Hvorfor?).
Kanskje fordi han er en spion? Eller ikke? Vanskelig å si, men hvis for eksempel Riffen er spion, så hadde jeg sørget for at en spion fikk den egenskapen han fikk.

Verre er det med Jonna og Geeken som stemte imot laget, hvorfor i alle dager det? Hadde jeg vært neste lagleder, hadde jeg vel latt være å sende dem ut (kommer ihvertfall til å stemme mot laga deres)
Hvorfor i all verden skal du stemme mot mitt eventuelle lag? Bare fordi jeg ikke stolte på det første teamet? Forrige lagleder og en på forrige team var på dagens oppdrag, og så er det plutselig to stykker som tydelig har sabotert oppdraget. Nei. Den der går jeg ikke med på.

Så kan du selvsagt lure på hvorfor jeg stemte for denne gangen? Jeg hadde mine håp om at det var flere spioner i dette oppdraget, og stemte for slik at sjansene for å finne en av de mistenkte er litt større. Nå vet vi at to av fire stykk er spioner.

Dere må gjerne tro at jeg er spion.
 

CockMcBalls

El Sabor Professional
Thinaran stemte i hvert fall for å gjennomføre oppdraget. Det legitimerer det han sa på forrige side imo. Jeg tror at iallfall Eivind, riffa og Martin er spioner.
 

demake

Seksuelt godteri
Oppdrag 3: fire mann
(Stillingen: Resistanse 1 - 1 Spioner)

Slukøret etter det mislykkede oppdraget i Bolombia bestemmer den nye laglederen, Thinaran, seg for å lage en overaskelsesfest for demake som har bursdag på torsdag. Det er viktig å holde motivasjonen oppe i slike nedgangstider. Thinaran trenger fire Resistansemedlemmer for å blåse opp ballonger, strippe, bake kake og kjøpe en dyr gave.

Thinaran har tre egenskaper han kan benytte seg av/dele ut:

Overhøre samtale: Laglederen kan få vite rollen (Resistanse eller Spion) enten til personen før eller etter han på listen.
Ta ansvar: Laglederen gir denne egenskapen til en annen spiller. Den spilleren kan senere stjele en egenskap (Veto, Jeg ser på deg, Sterkt lederskap eller I rampelyset) som en annen spiller har fått tidligere, men ennå ikke benyttet seg av (kun én gang).
Etablere tillit: Laglederen får lov (må) å avsløre sin identitet til en annen spiller som han selv velger.
 
Hvorfor skal jeg med overlegg sende mer enn en spion (spionene vet hvem de andre på sitt lag er) på et oppdrag når de kun trenger en sabotør? Laget var åpenbart hinsides ræva men, så den tar jeg på meg.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Har ikke tid til å sette opp lag akkurat nå, men skriv gjerne hvorfor jeg burde velge akkurat deg!

Jeg putter selvsagt meg selv på laget.
 

SirkusMartin

σῶμα σῆμα
Jeg stoler ikke på noen av dere akkurat nå, men hold meg gjerne utafor laget om dere mistenker meg. Jeg vetoer ihvertfall om Geeken havner på laget.

Edit: Bortsett fra Dula - det går som regel ei tynn linje mellom spionaggro-dula og vanligaggro-dula, men lukter sistnevnte.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Hvorfor velge meg? Vel, vi har partna det opp i to foregående oppdrag, redda skinnet til hverandre og du stolte såpass på meg at du avslørte identiteten din til meg. Vi er på samme side, og jeg har håndfaste bevis på at du tilhører den rette; Vivæ Læ Ræssistååns!
 

demake

Seksuelt godteri
Thinaran har benyttet seg av egenskapene sine, betrodd seg til Lodin og sjekket Eivind nærmere, og er nå klokere.

Han har valgt å gi Cockmcballs den siste egenskapen - Ta ansvar: Spilleren kan senere stjele en egenskap (Veto, Jeg ser på deg, Sterkt lederskap eller I rampelyset) som en annen spiller har fått tidligere, men ennå ikke benyttet seg av (kun én gang).
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Jeg har funnet ut urovekkende informasjon. Eivind er en Endre-sympatisør! Og siden han fjernet Cock fra laget så han er tilbake på dette oppdraget.

Jeg er ikke sikker på Shinra. Jeg tenker Eivind kan ha latt han være på andrelaget fordi han trodde jeg stolte på han? Martin fikk Veto-kortet fra Eivind. Og jeg mistenker han ikke ville addet to spioner på laget, så sheriffen buuuurde være safe …

Laget blir således:

Lagleder Thinaran
CockMcBalls
sheriffen
Lodin


Lodin, jeg tar en sjans på deg.
 
"Ok"


Noe sier meg at neste oppdrag kommer til å feile, lurer på hvorfor.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Er så sikker som banken på at Lodin er en spion
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Jeg stoler ikke på'n. Hvis vi skal prøve å tenke litt så burde vi prøve å få inn medlemmer som ikke har vært på mission. Såvidt jeg vet er det fire stykker. Nei. Vi trenger fler egenskaper. La oss heller ditche dette og kanskje neste lag. Så fler vet hva som skjer. Mitt lag blir jo aldri stemt på men egenskapene jeg får skal jeg bruke for å senke spionene. Det er jo helt tydelig at noen bare er villige til å gi egenskaper til de som er på teams. Det at vi vet at 2 av 6 er spioner og mest sannsynlig fått flere egenskaper.
Nei. Jens. Sei.