Hva spiller du for tiden?

Jæveltango

Pepperoni Playboy
Da har jeg gjort meg ferdig med Mark of the Ninja. Glatt et av de beste spillene jeg har spilt. Jeg er ikke kjempeglad i trial and error-spill som dette, men her er kontrollen og gameplayet så silkemyk og perfekt, at det hele blir en fryd. Det var også overraskende mangfoldig, så det spørs om det blir no new game plussings her i gården ja hehe ;)

Klei har også annonsert et nytt spill, Incognita. Turn-based stealth med hacking og drit. Blir å eie.

Nå blir det enten Bastion eller Fez. Eller ingenting. Me får sjå.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Plukka opp igjen New Super Mario Bros til DS, som jeg ikke har spilt siden 2006. Er fortsatt ikke spesielt artig, men jeg kan late som det er et mobilspill og bare løpe gjennom brettene så fort jeg klarer uten å daue. Får nok oppført denne som Beaten på Backloggery om ikke altfor lenge.

Det er fortsatt bullshit at du ikke kan save hvor som helst.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Gjett hva du låser opp når du har runda spillet? Jepp, muligheten til å save hvor som helst. Når det er sagt funker Quick Save i praksis på samme måten siden det ikke er noen begrensninger på det.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Ingen som har noe å si om Metro: Last Light?

Sitter med detta på 360 nå, og storkoser meg. Ja, det er en post-apokalyptisk setting. Ja, det er en korridorskyter.

Men stemninga, mann! STEMNINGA! Jeg elsker den.

Det er en oppfølger ifra Metro:2033, et spill jeg ikke har spilt enda. Man får dog vite det man trenger ifra det første for å komme inn i historien på nummer to.

I det første dreper man Dark Ones, men noen har overlevd. Du skal jakte ned dyret/ skapningen og drapsdrepe det, men ting skjer og du blir tatt til fange.

Dét er forøvrig hovedpremisset i historien. Men settinga eier! Man rullee rundt i undergrunnsbanenettverket til Moskva hvor overlevende etter en atomkrig har samlet seg. Befolkninga har delt seg inn i tre hovedfaksjoner; Rangers. Nazister og Kommunister. Du spiller en Ranger.

Altså, jeg vil ikke si for mye pga storyen (som ikke er supergod, men nok til at jeg gidder), men stemninga og universet føles ekte. Mye semispennende NPC'er, heftige hjemmesnekra våpen som man kan tilpasse med nye løp, kolber, magasin etc

Altså, anbefaler vel egentlig å sjekke TotalBiscuit sin WTF om spillet, da han forklarer ting mye bedre enn meg.
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Er ikke Metro bare STALKER light?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Jo, det er det. Lineært skytepangpang med en del fellestrekk. Likkavæl ser jeg poenget, stemninga er rimelig hvass som nevnt.
 
...
Altså, anbefaler vel egentlig å sjekke TotalBiscuit sin WTF om spillet, da han forklarer ting mye bedre enn meg.
Denne er også fin.

Gleder meg veldig til å spille Last Light - på PC, selvsagt. Venter bare på at det skal gå mer ned i pris først. Hustla hustla :riffa:
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Angry Joe sin var også grei, men refererer som regel til TotalBiscuit da jeg faktisk er mer enig med han, samt at ord som "awesome", "bad ass" og "fucking [sett inn noe]" kommer ganske mye mer sjeldent. (Dog "by any stretch of the imagination" blir brukt altfor flitting). Smak og behag, såklart
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Gleder meg veldig til å spille Last Light - på PC, selvsagt. Venter bare på at det skal gå mer ned i pris først. Hustla hustla :riffa:
Kjøpte det ei halv uke etter launch til rett under en 200-lapp, så det toget har nok seilt.

(Det toget har ikke seilt.)
 
Ååå neida, gutt. Deep Silver-shizz ender alltid opp super cheap.
 
Jeg... Jeg titta på forsida eller hva du kaller det på Ipaden og der lå det. Smurfelandsbyen!
Jeg hadde oppdatert padda via PCen så det var tilbake.
Jævelskapen var tilbake!
Men før jeg sjekka om landsbyen fortsatt eksisterte sjekka jeg forumene til Capcom og ja, buggen hvor flåtene forsvinner er fiksa, men nei de vet ikke hvorfor folk fortsatt klager over flåter som forsvinner.

Så nær...
 
Smurfelandsbyen!
Jeg hadde oppdatert padda via PCen så det var tilbake.
Jævelskapen var tilbake!

Nei, hva er dette?
Nei, nå kommer de igjen her!
Å nei, å nei, de kommer til å, de kommer til å overta hele jorden!
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Har spilt The Last Of Us i 7 timer og kan bekrefte at blæsting fortsatt er fett.
 
For dere som ikke har 360 eller (lol) PC som kan kjøre Spellunky er SteamWorld Dig et ålreit alternativ på 3DSen. Man spiller en liten robotcowboy som arver gruva til onkelen sin og begynner å grave seg nedover. I motsetning til 'lunky er dette kun tilfeldig generert på starten og så forblir gruva identisk igjennom. Man graver etter diverse metaller som man så selger i byen så man kan oppgradere hakka si osv. Etterhvert som man graver nedover finner man huler med fastsatte pussler som gir nye krefter som megahopping og løping. Man har med seg ei lanterne og den har bare en viss mengde brenning avhengig av hvor mye man har oppgradert den så man har hele tida en tidsfrist nedi der med mindre man finner brensel før man må opp. Veldig ålreit liten sak ingen har hørt om før siden Nintendo annonserte det på ukas Direct og slang det rett ut i sjappa.

 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Backloggen min er hvor håndholdte spill går for å dø.

Likevel, jeg plukka opp New Super Mario Bros på DS for første gang på fem år fordi jeg kjeda meg så mye på jobb en kveld, og i løpet av noen kvelder hadde jeg runda det (skippa world 7). Skjønner godt hvorfor jeg hadde lagt det fra meg, det er Mario men med ganske kjip level design og hvor 100 % av dødsfallene dine er fordi du sklir inn i ting fordi kontrollene suger. BLEH. Fikk merket det som Beat i det minste.

Så etter det dro jeg fram Zelda: Spirit Tracks, aka det Zelda-spillet ingen husker og ingen liker fordi det er mest irriterende og slitsomt og ikke gøy. Jeg hadde stoppa å spille inni det forbanna Spirit Temple. I likhet med Ocean King Temple fra Phantom Hourglass (de som spilte det grøsset da de leste Ocean King Temple) er det DRITT stealth-seksjoner hvor du må unngå svære rustninger som one hit-dreper deg hvis de ser deg. Ingenting sier triforce of courage som å gjemme seg i lengre strekninger mens du venter på at fiendene skal passere. Det som er forskjellig fra PH er at Zelda er et spøkels og hun kan ta over en rustning hvis du samler tre dingsbomser. Puzzlene går nå over til å bli "tegn en strek som Zelda skal følge og se på mens hun smertefullt sakte lunter bort dit". Herre. Hentet den fjerde glyffen og nå kan jeg gå til Fire Land, som er det fjerde av de fire landene, så jeg har kanskje ikke så mye igjen av dette? Mangler fortsatt to ting på utstyrslinja dog.

Ellers da, det var så lenge siden jeg hadde spilt det at jeg hadde glemt hvordan ting fungerte, og da jeg kom til et sted hvor jeg måtte blåse ned en nøkkel så sleit jeg med å få Whirlwind-itemen mi til å aktivere seg. Var først redd for at den var på L, og L-knappen på DS-en er bøsta. Men heh, Nintendo bruke knapper i et Zelda-spill? HEEEH nei løsningen var selvsagt å blåse i mikrofonen. :argh:
 

Trench_Rat

Sommerbildene våre
Har begynt på Metal Gear Solid: Peace Walker Metararu Gear Sorrid: Peacaru Warker på (psp versjonen) på Vita
 
Gjorde meg ferdig med Peace Walker (PS3-versjonen) tidligere i uka. Mother Base-opplegget virket litt overflødig, da jeg gjorde minimalt med R&D, uten at det så ut til å ha store konsekvenser. Det fremstår mest som et valgfritt ork for de som gidder å fordype seg litt i den slags.