Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Eurogamer skriver om kulthiten Nier. Husker det ble prat om det her på forumen, jeg syntes det virka teit og sjekka en video som lot til å vise at systemene i spillet var ødelagte, og ga faen. Så gikk det litt lenger og noen jeg har glemt hvem var nevnte noe om en unik slutt som sletta hele saven din og litt annet rusk, så jeg ble litt nysgjerrig og skjøpte det. For å si det sånn så har jeg Platinum-trofeer i to PS3-spill; LittleBigPlanet og Nier.

For meg er det at et i utgangspunktet veldig enkelt og oppskriftsmessig action-RPG-opplegg ligger i bånn for en opplevelse som konstant gjør noe nytt og unikt, kaster inn helt bisarre ideer i gryta og på en eller annen måte alltid får det til å funke. Nesten, plattforminga er litt rass. Men Nier veksler mellom å være MMORPG (bare uten "MMO"-biten), shmup, teksteventyr, detektivfortelling, Final Fantasy-pastisj og Resident Evil-pastisj, for å nevne noe. Det har en drøss med gode ideer som f.eks. at du helt fint kan stille ned vanskelighetsgraden til Easy hvis du bare vil komme deg gjennom historien uten stress, og så stille opp på Normal eller Hard hvis du bestemmer deg for å grinde materialer (høyere drop rate med høyere vanskelighetsgrad). Historien er også jævla fet, velskrevet og herlig åpen for tolkning siden det ligger masse under den relativt platte overflaten. Ja, og du må spille gjennom fire ganger for å få med deg hele, og det er en fantastisk sammenfletting av alle de åtti timene (ymmv) du har brukt, historien og spillmekanikkene på slutten.

Selve grunngameplayet er igrunn ikke så spesielt, men det funker fett og med tanke på alt du opplever underveis er det en helt unik opplevelse og ett av mine favorittspill i samme kategori som Deadly Premonition.

Edit: Og fy faen, musikken. Sjekk den ut på tuba om ikke annet.
 
Sist redigert:

Kleevah

Livsfarlig amatør

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Bare hør på denne ok. Det språket som synges på soundtracket høres ikke ut som japansk, så jeg har alltid antatt at de som lagde musikken også lagde et eget språk spesielt for spillet. Fakeedit: Sjekka det ut nå og ja hun som synger lagde sitt eget språk.
 

Sjutten

Piraten fra Sjuttavika
Gleder meg til Syver blir så gammel at han kan spille Nier.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Det språket som synges på soundtracket høres ikke ut som japansk, så jeg har alltid antatt at de som lagde musikken også lagde et eget språk spesielt for spillet. Fakeedit: Sjekka det ut nå og ja hun som synger lagde sitt eget språk.

Leste i et intervju at regissøren sendte denne låta tilbake til henne flere ganger, med notatet "ikke deprimerende nok, gjør den mer deprimerende". Mission accomplished mener nå jeg.

edit: Fant det!
 
Sist redigert:
Alle som spiller videospill er nærder og trenger et liv da lol! Utenom Modern warfare og Fifa da, det spiller folk som puler damer.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Spesielt de utrolig realistiske effektene i førstegenerasjons 3Dfx, attenårsgrense minst.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Eurogamer fortsetter å skrive lengre artikler om mine favorittspill, og nå er turen kommet til Fallout: New Vegas.
Fallout 3 wasn't a bad game - far from it - but its successor Fallout: New Vegas was most definitely better.
Ække så vanskelig. Drøssevis av spoilers obv, så kanskje bli ferdig med den gjennomspillinga du har begynt på først.
 
Fårke posta linker fordi iPaden er så hinnsides ræva, men Derek Smart har tatt opp kampen mot Star Citizen ved å tweete ei liste over goons som vil ha penga sine tilbake. Den lister og hva alle har betalt, bla. har en kis brukt 11.000 dollars på fiktive romskip.
Nå viser det seg at det egentlig er en intern liste over Goons som søkte seg inn i den framtidige guilden til forumet. Dette er Dr. Smarts grusomme hevn etter årevis med trolling fra SA og Desktop Commander. Han er fortsatt en ufattelig dick og jeg flirer meg ihjæl. =D
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Som folk sikkert har lagt merke til, er det noen små tegninger i hjørnet på de arka du samler opp når du spiller enspillerdelen i Splatoon. Hvis du skreller raskt gjennom dem...