Hva Sony har å by på fremover

Den dårligst skjulte katta i sekken er ute og Kojima skal mekke no eksklusivt for Sony sammen med andre ringrever som også er sparka fra Konami. Han har og anlagt skjegg mens han var på ferie.
 
Det om det, men jeg kom fram til at jeg trenger å spille Dark Cloud igjen og laster det ned nå. Første spillet til Level 5 må vite.

At man flyr rundt på en diger hamster og at baddien er Waluigi kledd ut som nazi er heller ikke negativer.
 
Nye Amplitude slippes neste måned og blir å eie ikke bare fordi Freezepop er med, men også fordi de har lagt til en alternativ modus som gjøre det til FreQuency. Må ha.


Desuten eier det å vise spilla til folk som bare har vært borti Rock Band og Guitar Hero fordi de sperger ut totalt i starten. :v
 
Sist redigert:

Nabbe

Har fin hatt.
Ny update ute i dag. Man kan nå omsider velge å få beskjed når noen logger på. Wow.

Også er det nå mulig å fjernspille PS4-en din på en PC (med en offisiell app altså), og det funker ... ganske okay? Testet selvsagt Trials Fusion, og det fungerte greit nok til litt casual promping om det ikke er noe annet alternativ. Droppet ganske ofte ned til 55 fps, som er ganske fyfy i Trials.

Men alt i alt funker det ganske mye bedre enn jeg regnet med.
 
Er vel mest ment for treigere spill som Uncharted eller Disgaea. Blir å teste seinere. Uansett et utmerket alternativ for folk som ektemake eller unger som hogger TVen.
 
Ok, jeg testa det nå med Broforce og det var tålelig bra. Absolutt ikke sånn man vil spille det, men jeg runna to brett.
Alt var lett å sette opp og det bare funka. I Windows får du et vindu med PS4en din og du jobber derfra. Det er litt lag og bildet er ganske grumsete, men sånt er å forvente. Det funker.
Sony vinner igjen siden MS har skryti av at detter er noe de skal få til, men det er fortsatt ikke ute.
 
Mai sine spill er noe folk griner over, men ikke jeg. Tropico er en serie jeg har elska siden det første hvor Lou Bega mekka musikken. At flere folk nå får prøve det eier.
  • Bionic Commando Rearmed 2, PS3
  • God of War: Ghost of Sparta, PS Vita
  • LocoRoco Cocoreccho!, PS3
  • Switch Galaxy Ultra, PS4, PS Vita
  • Table Top Racing: World Tour, PS4
  • Tropico 5, PS4
 
D

Deleted member 91

Gjest
Tropico gleder jeg meg til å teste, lurer på hvor godt det føles på kontroll. Table Top Racing er en port av et ... iPhone-spill?? :eek: Holder ikke helt pusten der altså.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Hot damn, dette hadde gått meg hus forbi men Shadow Complex Remastered kommer ut på PS4 denne uka. Det blir kjøp.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Det blir tydeligvis snart tre grunner til å eie en PS4:

Kommer visstnok før vi skriver 2017. Vil kose den kattedragen.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Fire grunner!