[NX] Nintendo Switch med Howie O

demake

Seksuelt godteri
Så, hvilke andre launch-spill (enn Zelda, fordi come on, hvem står over) plukker dere opp? Jeg trur jeg kommer til å kjøpe Snipperclips for å coope med gubben.
 
Jeg vurderer faktisk sterkt 1-2 Switch. Har mye familie i nærheten og har mulighet til å samles i større grupper med venner. Snipperclips er også et spill jeg kommer til å laste ned med en gang, men skulle gjerne hatt en utkåret å spille det med.:penga:

Bomberman R er også en mulighet, samt Fast RMX.
 

Lodin

Der Waaaah

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Ultimativ Kyllinghest har vært i kikkerten lenge, det virker som et helt sjennialt sofa-versus-konsept. Ellers må jeg vel cave igjen og kjøpe (heh) Cave Story for snørrogørtiende gang. Mangler fortsatt den 3D-remiksen til 3DS hvis noen har den liggende, forresten.

Ellers? Jeg vil på det aller sterkeste anbefale folk å skaffe seg Stardew Valley hvis et avslappende, ruralt orientert spill virker som noe du kan trives med. Utsatte å teste det ganske lenge, men da jeg hadde ei aleinehelg i fjor sommer fyrte jeg det opp klokka to på ettermiddagen. La meg klokka halv fem neste morgen.
 

Lodin

Der Waaaah
Stardew Valley er fascinerende fordi en kis alene som hadde omtrent null erfaring innen spillmekking gikk lei av at Harvest Moon i praksis aldri utvikla seg (sånn som mange japanske serier) så han ga beng å mekka sin egen versjon.

Sånn ellers funker Pro Controlleren som en helt vanlig gamepad om du kobler den til PC med kabel eller BT. Den er vistnok dritdigg å holde så det kan jo være en ting å gjøre.

E:


 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Fast RMX er nok det eneste jeg veit jeg vil ha på release. Jeg fikk aldri testa det, men Neo fikk jo masse skryt i sin tid, så en oppdatert og forbedra versjon høres helt perfekt ut. Så får vi se om jeg plukker noe mer når jeg er ferri med Zelda...
 
Jeg har forhåndsbestilt Bomberman i tillegg til Zelda. Det som er litt sprøtt nå er at det er flere indie-spill jeg er hypp på enn "vanlige" spill dette året. Av de jeg kan komme på i farten; Steam World Dig 2, Wargroove, Snake Pass, Red Out, Blaster Master, Yooka-laylee + diverse plattform spill jeg ikke husker navnet på :}
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Det som er litt sprøtt nå er at det er flere indie-spill jeg er hypp på enn "vanlige" spill dette året.
En naturlig konsekvens av at "vanlige" spill for det meste er blitt påkostede, finslipte, tvers gjennom forutsigbare variasjoner over noen få kjernekonsepter. Det er ikke deg det er noe gæærnt med.

@Lodin: Det der ser jo legit artig ut. Kanskje ikke verdt veldig mye penger, men sikkert moro i noen timer.
 

Lodin

Der Waaaah
Virker ihvertfall som Nintendo har innsett konsekvensene av en ræva AAA-lineup og gått hardt etter indiere. Er jo supert om de fortsetter med det.

Sånn ellers har Edge og Famitsu gitt Zelda perfekt score. Ikke at det betyr så mye.
Forøvrig er spillet på vei til meg i påsten nå. Lov å håpe det dukker opp i morra.
 

demake

Seksuelt godteri
Ser det er mye drama på CDON (og andre elkjeder) sine facebooksider fordi de ikke får lov (!?) å sende ut maskinene før i mårra. Det blir en lang helg for de som trudde de skulle få den på release.
 

Kleevah

Livsfarlig amatør
Rimelig ræva av Bergsala å ikke ta hensyn til vanlig postgang hvis de på død og liv skal ha sånne teite restriksjoner. Men med tanke på markedsføringa er de kanskje ikke klar over at den skal lanseres på fredag engang..
 
Rimelig ræva av Bergsala å ikke ta hensyn til vanlig postgang hvis de på død og liv skal ha sånne teite restriksjoner. Men med tanke på markedsføringa er de kanskje ikke klar over at den skal lanseres på fredag engang..
Hadde det ikke vært for SG ville jeg hatt null peiling på at det kommer en ny Nintendo-konsoll denne uka. Den blir vel sikkert utsolgt med en gang også kommer ikke neste forsending før om noen måneder.
 

demake

Seksuelt godteri


Nintendo har putta noe greier i plasten på spilla så unger ikke skal ete dem.
 

demake

Seksuelt godteri
Jeg blokker ut alt som har med twitter å gjøre.
 

Lodin

Der Waaaah
Da er det bra at jeg kopierte dette bildet fra en tweet uten å si noe til demake. What if Zelda was a cool and hip teenager?



E: De viste også fram denne prototypen de mekka med Zelda 1.
 
Sist redigert: