Nylig innhold av Bookhouseboy

 1. Bookhouseboy

  GameCube-kontroller gis bort

  Hvit, nesten ubrukt GameCube-kontroller gis bort mot frakt. Fant den da jeg ryddet, og jeg syns det er for ille å slenge den i søpla. Håper noen kan gi den et nytt hjem.
 2. Bookhouseboy

  [Byttes] Mario & Luigi: Paper Jam

  Ønsker å bytte Mario & Luigi: Paper Jam mot Kid Icarus: Uprising. Spillet er komplett og fremstår som nytt.
 3. Bookhouseboy

  Røverkjøp

  Xbox One 500 GB til den nette sum av 1995,- på Elkjøps nettbutikk. Er litt fristet selv, men skal prøve å motstå. :) Ser nå at tilbudet skulle ha utløpt klokka 24.00 i dag, med det er fortsatt mulig å bestille til den prisen. Da må vi vel skynde oss...
 4. Bookhouseboy

  [Byttes] Paper Mario: Sticker Star

  Falt dessverre ikke i smak, så jeg vil gjerne bytte det mot et annet 3DS-spill, eventuelt et PS3- eller Wii U-spill. Jeg er interessert i Kid Icarus: Uprising, LoZ: Majora's Mask og New Super Mario Bros 2, men andre titler vil bli vurdert.
 5. Bookhouseboy

  [Byttes] Captain Toad: Treasure Tracker

  Ja, det var synd, for jeg tror Tropical Freeze er en kopp te etter min smak. :)
 6. Bookhouseboy

  [Byttes] Captain Toad: Treasure Tracker

  Et strøkent eksemplar av Captain Toad: Treasure Tracker byttes mot Donkey Kong Country: Tropical Freeze eller Bayonetta 2.
 7. Bookhouseboy

  Brukernes tilbakemeldinger - Oppdatert 19/9-11

  Kjempepluss til oldBOB, som var så grei at han ga meg et spill gratis.
 8. Bookhouseboy

  Røverkjøp

  Wii U Mario Kart 8 Premium Pack til den nette pris av 1989,- på Elkjop.no: http://www.elkjop.no/product/spill-og-konsoll/spillkonsoll/WIIUMK8PB/wii-u-mario-kart-8-premium-pakke-sort Samme pris på Expert.no: http://www.expert.no/spillkonsoll/wiiupremiumwmariokart8/p/23786/ Jeg lot meg friste og...
 9. Bookhouseboy

  Røverkjøp

  Inazuma Eleven 3: Lightning Bolt til bare 49,- på Elkjop.no Dette er en DS-port, om jeg ikke tar feil. Jeg koste meg med det første Inazuma-spillet på DS, og dette skal være mer av det samme. Kan ikke anbefale det siden jeg ikke har spilt det, men prisen er det i alle fall ikke noe å si på. :)...
 10. Bookhouseboy

  [Byttes] Tre 3DS-spill byttes!

  Å, da misforstod jeg. Det er veldig snilt av deg, og jeg takker selvsagt ja til et så sjenerøst tilbud. Har sendt deg en PM. :)
 11. Bookhouseboy

  [Byttes] Tre 3DS-spill byttes!

  Hei, sagosen! Jeg er ikke helt fremmed for et bytte, men jeg må tenke litt på det. Takk for tilbudet! :)
 12. Bookhouseboy

  [Byttes] Tre 3DS-spill byttes!

  Hei, oldBOB! Hva vil du ha i bytte? Jeg bor dessverre ikke i Oslo, så vi må nok sende spillene. Skulle gjerne hatt esken, så jeg kan godt vente en ukes tid. Håper vi kan gjøre en byttehandel. :)
 13. Bookhouseboy

  [Byttes] Tre 3DS-spill byttes!

  Luigi's Mansion 2, Donkey Kong Country Returns 3D og Mario & Luigi: Dream Team byttes mot TLoZ: A Link Between Worlds eller Kid Icarus Uprising. Spillene fremstår som nye.
 14. Bookhouseboy

  [Ønskes kjøpt] 3DS Xl ønskes kjøpt!

  Beklager sent svar. Jeg har kjøpt 3DS Xl, men takk for tilbudet.
 15. Bookhouseboy

  [Ønskes kjøpt] 3DS Xl ønskes kjøpt!

  Må være pent brukt og komplett, farge er ikke viktig. Det er et stort pluss om det følger med lader. Jeg kan godt tenke meg noen spill, men bare om det er de rette titlene, som f.eks. TLoZ: ALBW, Kid Icarus: Uprising, Fire Emblem: Awakening, Donkey Kong Country Returns 3D og Mario & Luigi: Dream...
Topp