Den sosiale analogspilltråden (Snapchat-nicks ITT)

oma

Village Drunk
110cm x 200cm

Dog teknisk sett er det 2x 110cm x 100cm - sånn at det er enklere å pakke ned og slikt. Spillplatene ligger oppå ett bord som er en del mindre.
 

demake

Seksuelt godteri
Hvor ble det av alle troppene dine Oma?

ImageUploadedByTapatalk1413727122.321646.jpg
 

demake

Seksuelt godteri
Hva gjør mine war suns oppi rassen til Oma????

ImageUploadedByTapatalk1413728817.327494.jpg


Best.
 

demake

Seksuelt godteri
Og etter 20 timer har vi har en vinner! Og det er meg! Jeg fikk 12 poeng. Andreplassen gikk til Kim (som gav seg i går, og ikke var med de siste fem timene) med 8 poeng og tredjeplassen til Illimar med 7 poeng.

For en helg folkens! Takk til alle. Dette har eid så jævlig.

Gled dere til let's playen.
 

oma

Village Drunk
Det var ett bra spill, jeg tror det blir bedre med utvidelsene og når vi får større flyt i hvordan spillet går slik at det ikke tar så lang tid.

Jeg håper ikke spillet belønner den typen "bare vent noen timer, så har du warsuns og mye tech, også kan du gå å gjøre hva du vil" strategi i det lange løp, noe det virker som om at det kanskje gjør litt for øyeblikket. Eller, det virket hvertfall ikke som om at det var så mye vi kunne gjøre for å stoppe at det var det folk gjorde.

Jeg ble skrudd i pompen av demake fordi jeg valgte å holde min allianse med Illimar. I følge demake hadde ting vært veldig anderledes om jeg hadde assistert med utslettelsen av Illimar, men jeg har mine tvil. Som straff, så endte jeg opp med å bare ruge på Mecatol Rex resten av spillet, uten at det hadde noe å si :p
 

demake

Seksuelt godteri
Spoiler alert: jeg hadde gått for deg uansett.
 

demake

Seksuelt godteri
Spoiler 2: L1z1x Mindnet sitt flaggskip i ekspansjonen tvinger fienden til å ta hits på non-fighters. Gleder meg allerede!
 
Selvom jeg ikke akuratt vant noen ting, så er jeg fornøyd med at jeg fremprovoserte i den størte kampen i spillet!

Angrep Nova sine planeter med hele flåten min mens han hadde nesten ingenting på den tilen.


Det førte direkte til den størstekampen rett etterpå.



Og slik så området til Nova og meg ut etter runden...

 

demake

Seksuelt godteri
Det skal dette spillen ha. Det føles massivt ut når man måker krigssoler og dreddenaut inn i planetene til noen.
 

oma

Village Drunk
Spoiler alert: jeg hadde gått for deg uansett.
Ikke akkurat en spoiler. Jeg hadde rett hele tiden. #stillsalty

Forslag til Victory Point:
1 VP Keep a trade agreement for X number of turns. (4-6 turer?)

VP gies i hovedsak gies til ting som krever krig, noe som ikke nødvendigvis er veldig spennende
 

demake

Seksuelt godteri
For et bra forslag Oma. Her er et annet forslag. Du får 100 VP om du heter Chris!

Det var masse tech relatert VPs.
 

demake

Seksuelt godteri
Man kan jo ikke gi folk VP for å sitte på fisla heller. Men joda, ekspansjonene fikser mye av dette.
 

demake

Seksuelt godteri
Forhåndsbestilte Sheriff of Nottingham i dag. Spoiler: Neste spillkveld blir å eie.

 

demake

Seksuelt godteri
Fikk @Buggz noensinne Dead of Winter på bordet??????

Vi hadde spillkveld i går, og siden vi var åtte stykker (sorry at du ikke fikk plass Oma) måtte vi ha to bord. Kveldens utvalg bestod av Flashpoint, Wiz-War, Power Grid og Cyclades.

Vi startet lett med litt Coup før alle kom.

ImageUploadedByTapatalk1415445246.199801.jpg


Jeg, Emil+hustru, og ~Audun~ startet med Wiz-War siden jeg ikke hadde spilt det før. Det er en gammal klassiker fra åttitallet, akkurat som meg. Alle spiller som trollmenn som løper rundt i en labyrint og runker tryllestaven sin på hverandre. Hver spiller har en hjemmebase og to skatter, og målet med spillet er å løpe inn i motspilleres baser, stjele skatter, løpe hjem og dunke dem i sitt eget...mål. Så det er basically trollmann-basket. Man har masse spells, både defensive og offensive. Omtrent halvveis i spillet viste spillet seg fra sin vprste side, spillereliminasjon. Jeg daua fordi både Ida og Emil dunka skattene mine i sine respektive mål. Det var kjipt, men sånn er livet. Emil daua, ikke så veldig lenge etter fordi både jeg og Audun hadde gjort det vi kunne for å drapsdrepe han. Audun skøyt en ladning (med fireballs) i trynen på Emil, og det var enden på visa. Audun og Ida fightet en jevn kamp, men Ida greide til slutt å drible den siste av Auduns skatter i Emils mål, og ble derfor seierkvinne. Bortsett fra spillereliminasjon så er Wiz-War barnslig 80-talls action på sitt beste.

ImageUploadedByTapatalk1415445880.564814.jpg


ImageUploadedByTapatalk1415445894.298872.jpg


På det andre bordet så spilte Jarle, Illimar, Kim og Jos Flashpoint som er et coop spill i samme gate som Pandemic. Man spiller brannmenn med store slanger som spruter over alt. Er man heldig får man kjøre brannbil.
Man forsøker å redde mennesker og dyr ut av et brennende hus (som av en eller annen grunn er fyllt med hazmats) før det kollapser pga strukturelle skader. Hvorfor det ligger en kanne bensin under senga på jenterommet kan man bare spekulere i. Selv tror jeg det er til dieselaggregat-dildoen (men det får vi aldri vite). Jeg fikk med meg at de hadde en tøff start med brann på barnerommene, men at ting lysnet underveis, og de reddet ut 8 personer fra huset. Man må redde 7 for å vinne. Dette var første gang Illimar har vunnet Flashpoint, så han var naturligvis en glad gutt.

ImageUploadedByTapatalk1415446283.303172.jpg


På slutten av kvelden spilte vi litt Skull & Roses og The Resistance: Avalon.

Jeg kan ikke begripe at det ikke er flere som arrangerer spillkvelder. Vi har det fantastisk gøy!
 

demake

Seksuelt godteri
Barten til Emil/Waloran eier, og du er bare mad fordi du ikke når #datswag til knærne en gang, din skabbete hipsterfaen.