Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato
Awesome. Tror forøvrig det var Requiem: Avenging Angel som sletta hele System32-mappa om man avinstallerte det før det ble patcha fordi det såklart hadde lagt no filer der.
For dem som kanskje husker litt dårlig, så var dette slik en del andre spill enn Half-Life og Deus Ex så ut i 1999. Det har jo sin sjarm, på et vis.


Må innrømme det er gått mange år siden sist jeg tenkte noe særlig på Requiem: Avenging Angel.
 
Det eneste jeg tenker når jeg ser det bildet er at jeg vil spille det som kommer ut ni måneder etter at Hotline Miami elsker heftig med Flower, Sun & Rain.

Fortsatt kanskje det mest minneverdige drittspillet jeg har spilt. Tenker på det til stadighet.

 

Nabbe

Har fin hatt.
Nytt DLC til det der motorsykkelspillet. Med et tema som byr på masse lava og kjettinger og dritt, så regnet jeg med at det ville være en Terminator 2-referanse et eller annet sted. Jeg hadde selvsagt rett.


edit: ikke private lenger nå.
 
Sist redigert:
Turkey’s Family and Social Policies Ministry has launched an investigation into video game “Minecraft” on grounds that it encourages violence, especially against woman.

The investigation aims at inspecting whether or not the game contains motives to trigger violence in its players...

If the ministry’s investigation decides that the game encourages violence, the ministry will proceed by opening a law suit against the game for a country-wide ban.

Minecraft, which had been sold to Microsoft for $2.5 billion, had also caused debate in the U.S. for containing elements of violence.
Wut?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Tyrkias svar på "du vil ikke TRO"?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Sjefsdesigneren for Dead or Alive 5-porten som kommer til PC med tid og stunder, advarer om at hvis vi ikke er snille med spillet hans, blir det med den ene porten. "Be good and moral", sier han. Underforstått: Ikke mekk porno-mods til slåssespillet som har egne tanntrådbikini-DLC-pakker og puppedissefysikk, ellers begynner Jesus å gråte. Jeg for min del tipper Jesus er rimelig tørrgrått hvis han har fulgt med på modsa til Street Fighter IV fårråsiresånn.
 
Var det i Dead or Alive at man kunne justere størrelsen på puppene til de kvinnelige figurene ved å sette opp alderen deres?