[30.11.2012] Spillegals WiiU-lanseringsmaraton (Oslo)

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#1
!!!


Spillegals Spillstreamer har nå i lang tid levert kvalitetsunderholdning ut i de tusen hjem i form av helgelange spillsessions som streames live til alle dere der ute. Siden den spede starten med Final Fantasy 7 har vi vært igjennom en haug med spill men vi føler det er på tide å... gjøre noe litt annerledes, noe større. Kanskje til og med enda bedre.

Som trådtittel avslører (for de som ikke var på Skroa) er planene lagt og 30. november til 2. desember kjører vi WiiU-lanseringsmaratonspillegal.no/live!

+
=


Det blir å anskaffe en maskin og de spillene vi får fingra på fredagen for å spillteste herligheten hele helgen. Mye av grunnen til at dette er ålreit er lanseringsdatoen for Wiiu som er nettopp 31. november som gjør vi blir av de tidlige som får spilt på den (før alle i japan!) men ikke minst de første i Norge til å spillstreame neste generasjons første konsollbidrag.

Er kontrollen tung, er grafikken bra, funker det med to skjermer, er det vits med to skjermer, funker det å spille fra doen, er det nye Mario bare mer Mario, hvor fett er det å drepe zombier og mye mer er alle spørsmål du får svar på denne helgen, og vi tar veldig gjerne i mot tilbakemeldinger underveis på hva dere vil se og ha svar på.

MEN det er ikke alt.

Som alle vet har våre venner hos spill.no lenge hatt en artikkel om spillstreamene våre og under en spillquiz for en stund siden hørte redaktøren Jon Cato noen rykter (jeg fortalte det) om vår forestående Wiiu-lanseringsstream, en idé han likte godt nok til å ta samarbeidet litt videre.

Vi vil samle ressurser i form av spillmateriale men samme helg er det Spillexpo i Lillestrøm hvor man da har noen kontakter. Så ikke bare vil Spillegals WiiU-lanseringsmaraton sendes på vanlige spillegal.no/live, men i tillegg også direkte på spill.no og om ikke det var nok på storskjerm på nevnte spillmesse!
De vil natuligvis bruke storskjermen til andre ting men så lenge det ikke er noe spesielt som går der er det oss.

Dette har god sjanse for å bli veldig gøyalt så håper alle tuner inn på streamen og i chatten den helgen og hjelper oss med å sette sammen en høykvalitetshelg, vi gleder oss ihvertfall veldig til å vise frem Gullstikka og leke med Det Nyeste Spilleketøyet!
 

Jante

privileged CIS shitlord
#4
Klarer Buggz den tekniske biffen, holder linja og routeren til Filip ut all denne ekstra oppmerksomheten, eller blir det SS Alt Går Til Faen II? Følg med i neste episode!
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
#6
Tenkte på det og blir vanskelig ser jeg for meg, ihvertfall hele tiden, men vi vil få vist den frem ordentlig i løpet av helgen.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
#7
Hadde vært meget fett å blitt med på dette. ÆSERAN!
 

Terje

mostly harmless
#8
Jeg hadde planer om å besøke spillexpoen på lørdag og representere Spillegal litt, dele ut noen flyers og slikt, og så ramle innom Casa Filip etterpå. Vi snakket vel litt om det. Jeg er såklart på reisejobb i Kristiansund for tiden, og turnusen er sånn at det går i dass. Jeg er i Kristiansund den helga. Så sånn er det. Skal prøve å følge med på streamen ihvertfall men wifien på den hyttebyen her er så sporadisk at vi får se hvor godt det lar seg gjøre.

Litt irritert på dette, har sett fram til denne helga en stund.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#10
WiiU + Spillegal = stive brystvorter, endelig et regnestykke jeg kan stille meg bak.

Sånn ellers skal vi ha picture-in-picture med selve spillet som hovedbilde i bakgrunnen; sofacam, Gamepad-skjerm, WiiU-maskinen og spillene som skal deles ut i premie får hvert sitt hjørne, og midt på skjermen er det nærbilde av ansiktet til den som spiller.
 
#12
Tør jeg lansere ideen om Seidel-cam? Sett et lite kamera på flaska som Nabbe drikker på og når flaska er tom flyttes kameraet over på en ny flaska. Det blir en maratonsending, men jeg kommer til å se på ihvertfall.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
#14
Jeg stiller opp ned dårlig rygg, krøllete hår og suspekt skjeggvekst
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#16
En veldig god idé som er avhengig av at det faktisk finnes spill blant launch-lineupen som kan bruke to pads. En ting jeg har lyst til å fokusere mer på er online-funksjonalitet, achilleshælen til Nintendo siden tidenes morgen og noe de har hatt mye fokus på med denne konsollen. Det hadde vært kjekt om vi får avtalt litt online tilstedeværelse med deg, Lodin og andre som skal ha seg en WiiU ved launch, for å få sjekke ut mest mulig i løpet av helga.
 

TheNormalGeek

også kalt Anders
#17
Jeg tror Nintendoland har en del 2pad spill hvis jeg ikke tar helt feil
Etter litt research: Er ingen dual-gamepad spill før nyttår
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
#18
Såvidt jeg har skjønt er Nintendoland denne konsollens Wii Sports, dvs en pakke minispill for å promotere funksjonalitet du får med i pakka du nettopp har kjøpt. Jeg tror det er en nachspielidé som ble godkjent hvis de har lagt inn spill man ikke får spilt uten å betale 1500 spenn ekstra.

EDIT: Ikke misforstå, jeg prøver ikke å hindre deg i ta deg en tur.
 
#20
hmm hvem sin ide var dette mon tru