Hva spiller du for tiden?

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Klaymen, 06.09.2007.

 1. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Essensen i spillet. Testa det i en times tid, og joda, det er fornøyelig med alle vitsene som gjør narr av fotball - ingenting blir referert til med riktig begrep; alle lagene heter United til slutt; alle spillerne har en drøss med meningsløse stats; tutorialen avslutter med at du veit vel resten selv, det er jo bare fotball, liksom - og, det må bemerkes, menyen er helt fantastisk, komplett med en fullstendig skandaløst overdådig dubstep-låt som til og med har med samples som høres ut som om de er fra en film, men så er det ei dame som sier "behold my little kickmen" så man aner det er spilt inn spesielt. Og... vel, selve spillet da? Veit du, det er ikke crazygæærnt nok. Vi lever fortsatt i en verden hvor Sega Soccer Slam, Super Mario Strikers og - jaggu - Nintendo World Cup eksisterer, og alle de spillene gjør en bedre jobb med å ta utgangspunkt i fotball og lage noe som både er helt over-the-top, fundert i sporten og faktisk artig. Behold the Kickmen er bare en av de tre, og det er - paradoksalt nok med tanke på påstanden i traileren - at det er fundert i foppal. Sorry ass, dette er ikke veldig mye artigere enn å sitte og glo på en fotballkamp.

  Men litt.

  Siden å sitte og glo på en fotballkamp er ubegripelig sjeledrepende kjedelig.
   
  Novastrum, Bad Mongo, Terje og 2 andre ga dette en brofist.
 2. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for de som ikke har Splatoon 2.

  Altså det er bare Splatoon med horde mode og jeg elsker det. Hjelper litt at jeg nå kan ta med meg konsollen og skvise inn et par runder mens kidsa har iPad-tid.
   
  Novastrum og Tutankoopa ga dette en brofist.
 3. Tutankoopa

  Tutankoopa Ole (憂來)

  Har ikke hatt råd siden Switchen ble sluppet i mars :argh:D; :penga: Tror du jeg kan stille opp i et VG pluss intervju?
   
 4. Lodin

  Lodin Mama!

  Jeg holder meg ihvertfall fresh of woomy for tida. Sku egentlig ikke ha det enda, men eh. Rimlig fett spill selvom det ikke er helt min greie. Mest fokus på single player med andre ord.
   
 5. Klaymen

  Klaymen Medlem

  På Titanfall 2-kjøret igjen. Skulle bare teste den nye horde-modusen som var helt ok, men så fikk jeg lyst til å spille Attrition igjen og er solgt på ny. Faen så bra det spillet er, kommer alltid tilbake.

  Ellers kjøpte jeg Mirrors Edge Catalyst da det var på salg. Like gøy å løpe gjennom den blankpolerte fremtidsbyen som før, men slossinga suger fortsatt og det har lagt til masse openworld-drit å samle, som ikke gir noe til opplevelsen. Runners vision-greiene har blitt en flyvende rød sky istedet for som før hvor de bare malte objekter i retningen du skulle røde, så det ser ikke like sexy ut mer. Eneren var bedre, men blir nok å fullføre.

  Sist, men ikke minst, Downfall på vitaen på toget. Eier like mye som sist jeg spillte det (på mobilen), men kanskje denne gangen jeg faktisk kommer meg gjennom pga knapper > touch screen.
   
 6. Lodin

  Lodin Mama!

  Har endelig satt meg skikkelig ned med Prey og heldigvis er ikke det ghey. Kjøpte det for ei stund sida, men siden jeg hadde så mange andre spill på gang og starten etter den geniale introen føltes småkjip droppa jeg det. Hadde jeg dog bare spilla i femten minutter til hadde jeg nok fortsatt for da begynner man å få mætti med skills og våpen.
  Jeg vil rett ut si at det er dette som er spillet Bioshock burde vært fra rent gameplay perspektiv. Det er en åndelig oppfølger til System Shock 2 og de har ikke dumma det ned på noe vis. Istedet har de lagt til masse nye kreative greier.

  Et eksempel er når man finner masse dritt og rask rundt på bretta. Hva skal jeg med bananskall og stumpa sigarer? Aner ikke, men jeg tar det med meg.
  Så fant jeg en maskin som resirkulerer skiten om til grunnelementer og disse kan så brukes i en annen maskin for å mekke alt fra ammo og medkits til helt nye våpen. Høres kanskje ikke så genialt ut, men det var en game changer.

  No annet jeg elska var når jeg mekka meg en slaks jetpack. Hva skal jeg med den? Åh, nå kan jeg gå ut av denne slusa og fise rundt i deler av basen som ikke har gravitasjon.
  Når man så finner en airlock og hopper ut av basen er det gloriøst. Visse deler har høl i skroget og er sperra av innenfra. Eneste måten å komme seg dit er fra utsida.

  Greia er at hele tida slenger spillet nye ting til deg. Jeg måpte da jeg skulle slå en aliengs som forkledde seg som en vannlilje på en liten sjø. Jeg bomma og traff vannet som så knuste fordi det egentlig var en 3d-skjerm.

  Om det er en negativ ting å trekke fram så er det at aliengsene ikke er særlig bra skurker. De bare er der og diller i motsetning til System- og Bioshock sine fiender. Det nærmeste man har en antagonist er broren ens som er boss på stasjonen og en dick.

  Underlig nok er spillet til tider ganske morsomt. Fant flere mailer fra en kis som klaga over å måtte dele rom med en kjip underoffiser. Jeg humra ganske lenge da det etterhvert viste seg at han heter Harold Remmer. :v

  Så ja, om det ikke var for Zelda hadde dette vært min GOATSE så langt i år. Sjøp det, bare gjør det.
   
  CockMcBalls, Novastrum, Terje og 5 andre ga dette en brofist.
 7. sheriffen

  sheriffen humre humre

  Kjøpte Stardew Valley her om dagen. Det er litt kos.
   
  sagosen, Lodin og Yetipants ga dette en brofist.
 8. Sjutten

  Sjutten Sjutt just got real.

  Driver på med time trials i Kræsj Bændikåt. Dette er ikke min sterkeste side, men jeg gjorde det ikke så verst på The Lost City med 8. plass av 78863. Litt overraska over at jeg kom så langt opp siden jeg var tre sekunder bak rekorden.

  [​IMG]

  Mer overraskende er 20. plassen på Sunset Vista, hvor jeg er hele 24 sekunder bak lederen.
   
  oerhört, Houseman, Yetipants og 4 andre ga dette en brofist.
 9. Houseman

  Houseman Gagging on your eleganza Forumleder

  Mens jeg går gjennom Ratchet and Clank (PS4) i sirupstempo. Bra norsk stemmeskuespill og mye god voksenhumor og metahumor. Sees i rebooten! Bra grep at historien er gjenfortalt og plattformactionen virker stram nok.
   
  Shinra85 ga dette en brofist.
 10. Klaymen

  Klaymen Medlem

  Jøss, har de faktisk norske stemmer? Hvem er på listen?
   
 11. Houseman

  Houseman Gagging on your eleganza Forumleder

  Finner det ikke uten videre ved googling. Er litt dubstep på lydsporet også. :v
   
 12. Lodin

  Lodin Mama!

  Prøvde å spille Tacoma og... meh.
  Det er fra folka som mekka Gone Home og jeg burde digga det, men settingen funker ikke. Man er ei dame som er sent til en romstasjon for å finne ut hvorfor alle der plutselig bare har blitt borte. Det faktum at jeg også spiller Prey og det gjør dette tusen ganger bedre og faktisk har gameplay gjør at jeg bare... eh.
  Vil heller skyte aliengser enn å høre om den evige lidelsen det er å være den eneste lesbiske svarte dama der ute i verdensrommet.
  Blir å prøve en annen gang.

  E: Der døde jeg på meg. Satte på Prey istedet og mens jeg loffa rundt fikk jeg min første virkelige titt på marerittet. Det er en blanding av gorilla, faen i helvete og jeg vet ikke hva. Du vil ikke møte marerittet.
  Løp å gjemte meg bak et skap.

  Prey er ganske bra.
   
  Sist redigert: 09.08.2017
  Novastrum og Yetipants ga dette en brofist.
 13. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Kjøpte meg Hellblade: Senua's Sacrifice i går, uten å vite noe særlig om det. Anbefaler at andre gjør det samme, for det er - i tillegg til et bra pusle- og slåssespill - en opplevelse du ikke har hatt før. Stor fare for at dette blir ett av årets spill, gitt.
   
  Tomas, Lodin og Dens ga dette en brofist.
 14. Lodin

  Lodin Mama!

  I går fikk jeg anmelderkode til Little Inferno til Switch. Jeg aner faen ikke hvorfor, men noen hos Tomorrow Coropration tror tydligvis at jeg anmeldte versjonen til WiiU. :ehm:

  Så da må jeg vel anmelde dette da:
  Fortsatt samme spillet hvor man setter fyr på masse rask i peisen og så får brev fra nabojenta om peisen hennes. Så setter man fyr på brevene hennes. Det har overaskende masse story og den er ganske søt, men stort sett bare brenner man ting. Å sette fyr på skit er jo gøy så det holder.
  Funker utmerket å tenne på ting med enten joycons eller touchscreen.
  Gir fremdeles dette en 7 av 10.
   
  justincase, Shinra85 og Yetipants ga dette en brofist.
 15. Dukie

  Dukie nice girl

  Until Dawn var jo gratis for PSN abonnementer forrige måned og fikk startet på det for to uker siden. Fikk sansen for det og startet akkurat igjen for andre gang. Første gang overlevde kun to, nå enn så lenge lever alle (tror jeg).

  Gjorde også en WoW comeback aka 7 dager trial og i beste Børning 2 stil så "kjente jeg suget". Men enn så lenge så klarte jeg å la være å reaktivere kontoen. :D
   
  justincase ga dette en brofist.
 16. Tomas

  Tomas Frå Oslo ellår någe.

  Spilt ferdig nå og, ja, hvis du er i det hele tatt nysgjerrig på dette eller digger historier som forventer at du prøver å lese mellom linjene er det bare å løpekjøpe før du får det spoila.

  Andelen som dette spillet flyr langt over huet på er stor, og denne andelen skjønner ikke hvorfor ting de spoiler er spoilere mens de skriver nyhetsartikler og anmeldelser. Selv fikk jeg en diger greie spoila i tittelen på et googleresultat da jeg skulle sammenligne priser. Jeg bare hva faen.

  edit: ps:


  Nei, det er ikke osten og ligner bare. Ikke lov å høre soundtracket før du har spilt.
   
  Sist redigert: 11.08.2017
  Yetipants og Thinaran ga dette en brofist.
 17. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Slenger meg på Hellblade. Runda det i dag, det var bra.
   
 18. Dukie

  Dukie nice girl

  Oi, jeg hadde ikke hørt om spillet engang (Må ha bodd i en hule). En kompis av meg lastet det ned igår og etter å ha lest hva dere skrev så plukker jeg spillet også opp. Spent nå.
   
 19. Lodin

  Lodin Mama!

  Etter en fin liten artikkel hos RPS ga jeg beng og lasta ned Dragedildo Online. Måtte knote med VPN og bare deler av greia er oversatt av fans, men det går nå greit å spille. Uansett er det veldig likt orginalen, men nå mumerperger. Dette er synd for de har såklart måtte forenkle på visse systemer som slåssinga. Alikevel er det fortsatt nok av greiene jeg elsker så jeg har kost meg ganske mye. Om ikke annet er verdenen jævla mye større enn før og det er mætti mer med quester. Forøvrig hadde ikke spillet pawns da det launcha, men disse har vistnok dukka opp etterhvert.
  Og lul, fordi spillet er japansk må man såklart kalibrere gamepaden som om året var 1998. Funker dog fint og kontrollen er identisk med orginalen.
  Om du digga orginalen så er dette aboslutt noe man bør titte på, om ikke annet enn for kuriositetens skyld. No forbanna dritt at det aldri kommer hit.

  Dat rat! Dat interface!
  [​IMG]
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 20. sagosen

  sagosen I AM BAYTOR!

  Little Inferno er jo eit perfekt mobilspel, kvifor burde eg også kjøpe det på Switch?
   

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.