Hva spiller du for tiden?

Shinra85

Spillegals effort emo
Peiste igjennom Killzone 3 for noen dager siden. Actionfest, men ganske ensformig. Er som regel "skyt et x antall Thinaran-Avatarer, gå til neste område/ rom, gjenta". Men, spillet ser pent ut, flyter bra og er ikke altfor uengasjerende.

Er midt i X-men Origins: Wolverine nå, må ta det i små doser. Er et over middels hack'n slash, men blir fort EKSTREMT ensformig da det ikke er stor variasjon på fiender eller angrep. Ser også ut som en voldtatt sigøynertigger.

Har også noen JRPG'er jeg skal få starta på, samt fullføre FFXIII, som interessen dalte ekstremt for etterhvert.

Liste over ting som spilles mer eller mindre samtidig nå (utenom overnevte spill);

Bioshock 2
Dark Souls
Yakuza: Dead Souls
Skyrim
Burnout Paradise
Max Payne 1 (med diverse kung fu mods, pga det er sånn spillet skal rulles)

Liste over ting som skal påbegynnes;

Tales of Vesperia
Eternal Sonata
Ressonance of Fate
Singularity
EA MMA
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Spilte vel en time Singularity etter at jeg fant det i billigkorva på Lefdal, og det jeg fikk ut av det var Bioshock bare med russere istedenfor amerikanere og at alt var døllere. Men men.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Prøvde det når det kom, men falt ikke heeelt i smak da. Fant det til 19,- , så tenkte at det mest sannsynlig var verdt det for den prisen
 

Terje

mostly harmless
Spilte det også et par timer, var barsk og spilte det på hard. Gikk greit helt til spillet plutselig bestemte seg for at det skulle gå fra grei skuring til dritvanskelig uten noen naturlig eskalering fra det ene til det andre, og det var da jeg oppdaget at det ikke gikk å nedjustere vanskelighetsgraden midtveis i spillet. Man må begynne på nytt. Så da la jeg det vekk.

Ett relativt originalt konsept som fort blir gammelt, klistret på en ganske middels skyter. Karakter midt på treet et sted. Verd 19 kroner.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
For noen uker siden la jeg merke til at det var salg på Metal Gear Solid: HD Collection på Zavvi, og siden jeg hadde lyst på det men ikke gadd å betale 500 spenn på butikken for det, bestilte jeg det da. Såvidt over en trehundrepeising måtte jeg ut med, og siden Zavvi gjerne sender stæsj som gave tok jeg sjansen på at det ville passere under tollvesenets radar. Fikk ingen pakke i dag, men jeg fikk en hentemelding, noe jeg tok som signal på at onkel tollbetjent hadde gjennomskuet min slue plan. Neida, det var så enkelt som at jeg hadde blingsa litt. Det var Limited Edition som kosta 300 spenn.



Pappen var av typen First Price, aka. sånt ræl som er slått rundt First Price-varer. Som andre butikkansatte sikkert vet, er det et lite lotteri om den fortsatt er til stede når varene ankommer butikken. Uansett, etter at den ble skrelt bort fant jeg...



...artbook, t-skjorte (som nesten passer), spilla, ooog en steelbook. Ble litt overraska, ante ikke at det fantes en Limited Edition engang. Nuvel, artig.
 
Da det viste seg at Steel Battalion ikke bruker mikken på Kinect (funker ikke hos meg) fant jeg ut at det var en ting jeg burde teste. Det er da andre verdenskrig eller no bare at tanksene har bein å gå på.
Det som gjør dette forskjellig fra alt annet til Kinect er at man hovedsaklig spiller med gamepad. Sånn sett er det et ytterst vanlig mechspill. Det er derimot en haug med mindre ting man må gjøre fysisk som å reise seg opp for å stikke huet ut av tanksen og fysisk hale og dra i spaker for å sette på turbomotoren eller lukke alle sluser.
Det er som sagt andre verdenskrig eller no og første brett er et jævla clusterfuck hvor man deltar under stormingen av Normandie bare at det er New York istedet. Produksjonsverdiene er overaskende høye og det føles faktisk som man er pressa inni ei lita kasse sammen med tre andre karer. De er da ladere og navigatør og typiske erketyper fra krigsfilmer.
De har dog litt mer personlighet siden man agerer med dem via kameraet. Et eksempel var at jeg måtte dra til navigatøren når han freaka ut. Det er såklart bare gimmicky bullshit, men det eier.
Desverre døde jeg rett etterpå når mechen havarerte på ei landmine og en nazi fikk dratt opp takluka og pælma en granat inn til oss. Da var det meninga at jeg skulle åpne ei luke i gulvet og sparke den ut, men jeg fomla det til. Som vanlig er ikke alltid Kinecten så nøyaktig som man skulle ønske.
Uansett plukker jeg nok ikke opp dette ved launch, men det virker solid nok så det blir copp ved en billigere anledning.
 

CyberK

Finner ikke på noe.
Ble interessert og så på traileren, og neida, ikke alternativ andre verdenskrig men fremtiden. En mikrobe spiser all silisium i verden (aka. innsiden av alle datamaskiner) slik at verden blir satt tilbake til 1940-tallet, og da er det selvsagt en eller annen gjeng med utlendinger som bare «Hei gutta, nå som verden er i ruiner er det vel lurest å bruke alle ressursene våre på å invadere USA?». Som sagt, så gjort, og de finner opp tobente tankser for å gjøre jobben til tross for at det krever usannsynlig mye datakraft for å holde balansen med en slik dings. (Personlig ville jeg kanskje heller bare dratt frem alle de gamle tanksene fra 60-tallet som garantert står på lager et sted.)

Så ja, virker gøy men er rimelig :psyduck:
 
Etter Aliens Infestation lar eg like gjerne DS'en kjøre seg varm og pløyer gjennom A Link To The Past for første gang på mange år. Koser meg ordentlig!

Dette er altså GBA-utgåva for dei som måtte lure. Litt gimpede lydeffekter, men ingenting kritisk.
 
Ble ferdig med første episode av The Walking Dead-spillet nå. Det var helt forferdelig ekkelt. Man, de valgene. Jeg trenger terapi . Ellers er dette det beste jeg har spilt siden, hold dere fast, Heavy Rain.

Ønsker selvfølgelig inderlig i all hemmelighet at alle spill skal være interaktive filmer.
 

Tomas

Frå Oslo ellår någe.
Fikk fyrt opp litt Catherine de siste par dagene og liker det jeg ser så langt. Tror det som engasjerer meg mest er rett og slett hvor out of the box hele greia er, men også at det spiller på temaer på en måte du sjelden ser i spill. Vil påstå at det er heller analogiene og symbolikken som gjør spillet modent enn pulinga og settingen.
 
Spilte litt beta av Krater nå og det var jaggu Diablo bare at det foregår i settingen til Borderlands hvis det foregikk i Svergie. Virker som den store nyheten er at man styrer et party med tre folk, men det ble ganske knotete. Ikke superspennende greier, men småmorsomt og å beine rundt i de svenska skogor gir alltid plusspoeng.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Fikk fyrt opp litt Catherine de siste par dagene og liker det jeg ser så langt. Tror det som engasjerer meg mest er rett og slett hvor out of the box hele greia er, men også at det spiller på temaer på en måte du sjelden ser i spill. Vil påstå at det er heller analogiene og symbolikken som gjør spillet modent enn pulinga og settingen.
Beste spillen
 
Så lagde meg en karakter i Saints Row 3 i dag da siden det er på tilbud og greier:



Ser frem til potensiell morsom galskap som denne Mercury/Haggar/Pornostjerne-hybriden. ^^
 
Fant det for hundreogsøttisju på zavvi til treseksti, så coppa den også. Har hatt lyst på dette spelet lenge, så den gleder eg meg til å gå bananas i!