[Multi] I'm your density. I mean, your destiny.

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Nicholas, 07.09.2014.

 1. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Det tar 5 timer å komme gjennom alt. Vil du ha mer? Grind all den samme dritten og vent på litt mer dill du kan sjøpe.
  Sammenligna med noe som Splatoon så er det en skamdale.
   
 2. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Så... det du sier er at... du må grinde i en MMO? :eek:

  "Skandale" blir den eneste måten å beskrive dette på, absolutt.
   
 3. Tomas

  Tomas Frå Oslo ellår någe.

  Drister meg i å forsiktig postulere en kontroversiell hypotese om at poenget og appellen i Destiny er å kverne.
   
 4. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Synes beta var gøy, men gidder ikke spille på PS4 fordi... det er så hassle, men skal vurdere på nytt når PC-versjonen er klar!
   
 5. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Sier ikke at det er gæli å måtte grinde i en MMO. Greia er bare at det er nesten ikke noe å grinde i dette ved start.
  At de så skal ta seg betalt for å fylle på mer er en skamdale.
   
 6. Maximum

  Maximum k9z

  Kjøpt fordi jeg trodde det kom ut på PC samtidig med kånsåll, Å NEIDU! Får vente til jul.
   
 7. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Veit ikke hvor lodde har fem timer fra, men jeg har spilt Destiny mer enn det og ble ikke ferdig med alt, og rapportene fra folk som faktisk har spilt oppfølgeren sier at den er lengre enn det første så :v

  Men ja, tilleggspakker som koster penger er så klart både uhørt og ille. Får håpe ingen andre spill begynner med det, sånn at Destiny 2 blir det eneste spillet i historien som er sånn.
   
  Lodin og Maximum ga dette en brofist.
 8. Maximum

  Maximum k9z

  Toppen av frekkhet må vel være å ta månedsbetalt samtidig som de tar betalt for expansions :O Tror ingen driver med det altså.
   
  Lodin ga dette en brofist.
 9. Onkelsander

  Onkelsander Medlem

  kjøpte d2 til ps4 igår da jeg ikke hadde fått med meg at det var kommet ut..... Lurte lenge på hvilke versjon jeg skulle kjøpe, men siden jeg gikk lei av d1 etter en kort stund gikk jeg ut ifra at jeg kom til å gjøre det samme nå... blei med andre ord ingen super duper delux season pazz editon.... Ble standard på meg gitt....

  Veksler mellom dette og splatoon 2 og det er til tider ganske morsomt.... Gå fra motion controls og kaste maling på veggene til ren stick controller, fancy grafikk og headshots..... Og jeg må si, foreløpig så foretrekker jeg splatoon 2..... Det føles mye mer smooth kontrollmessig, mekanikken med å svømme opp etter veggen/langs gulvet er veldig tilfredsstillende når man får det til, itillegg til det er et veldig tilgjengelig spill... Raskt inn og spille noen kamper og ut igjen...Spesielt digg når jeg kan klemme inn noen kamper samtidig som jeg legger minstemann!!). Og den instant resume funksjonen på switch er jo superrask. Raskere enn på ps4 ihvertfall....

  Må selvfølgelig spille en god del mer Destiny før jeg kan gjøre opp en mening, men foreløpig føles det som mer av det samme gamle.....
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 10. Gal_Mann

  Gal_Mann ÆRRE´ MULIG!

  Når spilte du D1? Det var ganske lite å gjøre i starten husker jeg, men det var ganske mye nå på slutten. D2 er en videreutvikling av D1, og er åpenbart ikke et radikalt annerledes spill, men de tar imo ganske mange skritt i riktig retning.

  De fleste av de jeg kjenner som ikke har likt Destiny har vært folk som sjelden eller aldri har raidet, og heller ikke har noen å spille med. Det er ikke til å legge skjul på at dette er et spill som krever at man har faste folk å spille med, og den nye funksjonaliteten med klan-rewards og guided games tror jeg vil hjelpe ganske mye.
   
  Yetipants ga dette en brofist.
 11. Onkelsander

  Onkelsander Medlem

  Du har faktisk rett i det... Jeg spilte i starten, men gikk aldri tilbake... Hørte det var blitt en god del bedre, men tok meg aldri tid til å spille det igjen...

  Voksenlivet(og dama) gjør det vanskelig å spille mye, så det blir mest sporadisk her og der.. Og mest sent på kvelden etter kone og kidz har lagt seg.... Blir derfor mye spilling alene ja, så tviler på at det blir mye raiding.... Så tilfeldigvis at jeg var med i Clan Spillegal uten jeg vet hvordan det skjedde :p tenker jeg kommer til lvl 20 og surrer litt, så får vi se.... Det er ihvertfall bedre enn D1 så langt....
   
 12. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Preload av Destiny 2 til PC er i farta. Bare å smelle opp Blizzard-launcheren hvis du har betalt for deg.
   
  Gal_Mann og Maximum ga dette en brofist.
 13. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Lite tid til spillings i går men jeg kom meg da til Farmen, i det minste. Så ikke snurten av Gaute da KALOL.

  Nei, men dette var jaggu Destiny, på godt og vondt. Godt: Drit artig pangpang, vondt: Bungie er historiefortellere på samme måte som nyutdannede reklametekstforfattere er det. "Ånei The Traveller er dævv nå er vi ikke udødelige lenger hvordan skal dette gå. [en halvtime seinere] Hurra der var det en bit av The Traveller så nå er vi udødelige igjen og alt er på stell." Hvis du tror dette er en overdrivelse så er det faktisk bare en 100% nøyaktig gjengivelse av de viktigste elementene i starten av historien til Destiny 2.

  Nei men ja, det ser skikkelig bra ut og datapese-siktinga uten autoaim og sånt er gullende god. Og, for søren (unnskyld fransken min), Bungie er skikkelig gode til å lage artige og engasjerende skytespill. Det er bare mer av det samme, men jeg liker'e.
   
  Maximum og Novastrum ga dette en brofist.
 14. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  Jammen Halo3 har jo verdenshistoriens beste fortelling, dette kan da umulig være dårlig.
   
 15. oerhört

  oerhört Medlem

  Halo 3-historien er bare såå bra. Liker spesielt godt skrivinga på nestsistebrettet …

  Gravemind (Gravemind Moment): "Of course, you came for her... We exist together now. Two corpses, in one grave..."

  Cortana: (distant) "A collection of lies; that's all I am! Stolen thoughts and memories!"

  Gravemind (Gravemind Moment): "And yet, perhaps a part of her...remains?" (maniacal laughter, fades into Cortana's voice)

  Cortana: (deranged laughter)
   
 16. Buggz

  Buggz Den 5. beste Forumleder

  En (meget ung) fyr prøvde for noen år siden å fortelle oss at Halo3 hadde den aller beste historien og alle som mente noe annet måtte jo være helt dust. Tryggve gjorde alt han kunne for å opplyse gutten, men jeg tror det var forgjeves.
   

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.