Ninety-Nine Nights (Ubekrefta titel)

#1
Etter å ha snoket på noen Japanske(tror det er det ivertfall) sider så begynte jeg å finne mere å mere om et spill som heter Ninety-Nine Nights.

Etter film klippet å dømme så er det et spill som kan minne om Dynasty Warriors men som kommer til å presse det videre til det ekstreme.

Usikert å si om det er ingame vi ser her slik.Men det er garantert å dukke opp noe info under E3.

Klipp av spillet

Her er bilder av spillet

Oppdatert: Spillet heter Ninety-Nine Nights og er fra Q Entertainment(Tetsuya Mizuguchi's)
 

Kilik

Lokal moderator
#3
Ja, noe annet enn Perfect Dark Zero-bildene det her..

Ifølge Gamespot, tar Mizuguchi sikte på å vise hele 2000 soldater på skjermen samtidig.

"Q Entertainment is codeveloping Ninety-Nine Nights with Korean game studio Phantagram, a studio best known for its Kingdom Under Fire series. Phantagram's CEO Sang Youn Lee, who made a brief appearance at the presentation, is the director of the project, while Mizuguchi is the game's producer."
 
#9
NAAAM ! Virkelig imponerende video. La oss krysse fingerene paa det dette er virkelig in-game. Som Shadar sier, saa virker det slik.
Naar det eksploderer og folkene flyr i alle retninger tror jeg det nesten gikk for meg :D
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
#12
Opprinnelig skrevet av The sorte ice@15.05.2005, 16.17
Nice. =D
Åssen grafikk motor bruker det tro?
220444​
JødeTech Brawl v2.5 med den legendariske Harok-motoren som tar seg av fysikken. Opptil tre tønner (med eller uten innhold!) på skjermen samtidig!
 
#14
Morro at Spillegal.no ble nevt da. Vi får stå på gutter å lage Spillegal.no til en av di beste Norske forum ang spill og spesielt nå som E3 er straks i gang :)
 
#15
Dette er god grunn nok til å kjøpe Xbox 360. selv hvis gameplayet blir ræva kan man jo sitte i timesvis og bare se på den deilige grafikken :forelsket:
 
#17
Haha, føler meg litt blond her, men klarer ikke å tro det.
Den traileren... Det er vel ikke in-game grafikk?! Det ser jo ut som om supergrafikkscenene" i FF serien jo... Dette kan ikke være.. Nei! I don't belive it!
For..Pent....
 
#20
Ser litt porno ut det der ja. Skal bli spennans å se å mye detaljer osv det er i spillet. Ikke mange mnd igjen å vente på XB360 nå!