Sekiro: Skuggar døyr to gongar

#41
Ble også ferdig nylig! Har ikke nerver til dette til vanlig, men så ble det plutselig sommerferie og jeg slipper føle noe når jeg spiller det.

Synes nesten ikke disse spillene er verd efforten? Og litt for ensporet for min smak? Og historien lager ingen sense? Men tror Sekiro er det jeg liker best. Har fullført Dark Souls, Demon's Souls og Bloodborne til nå; spilt halve Dark Souls 3, fortsatt ikke rørt Dark Souls 2 som jeg er veldig nysgjerrig på fordi det høres skikkelig sært ut.

Jeg likte at Sekiro er mindre RPG og mer straight out actionspill. I de andre spillene var det veldig sånn, i hvert fall for meg, at det er skikkelig vanskelig at first. Og så begynner du å putte masse poeng i spillestilen din og så blir alt veldig overkommelig.

Sekiro pusher deg mye mer kontrollert lengre og lengre på én ting. Føler også at puzzle-elementet kommer litt sterkere frem når det er færre gyldige måter å komme videre på. For eksempel ser det ut som en sykt dårlig idé å være offensiv i den første fasen mot klikkegorillaen, men så er det akkurat det du egentlig bør gjøre. Eller oksen som du bare må løpe rundt hele tiden.

Det beste var egentlig at dette spillet fikser opp noe som har plaget meg veldig lenge med disse spillene. Og det er at alt skal være så mørkt og fælt nonstop. Fikk mer Twilight Princess-følelse av denne verdenen. Håper det ikke kommer DLC til dette spillet, eller at det i hvert fall bare er cutscenes.
 
Topp