Spillfisletråden

Trench_Rat

samleie vaktmesterene
Ny sinnanerdhusker Pepsiman var den helligegrallen av import LOL JAPANG SO RANDOM spill på slutten av 90talllet
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Turtles arcade var ikke så bra...
 
Har tittet litt på E3 trailere og etter å ha sett DOOM Eternal traileren sjekket jeg ut litt gameplay videoer til forrige DOOM og kan varmt anbefale denne:

 

Trench_Rat

samleie vaktmesterene
sitter på ett netverk som blokerer jøderøret men er dette snakk om OG Turtles Arcade (aka NES spillet) eller Turtles in Time


fake edit:

Det har begge spillene


edit 2: Den April O'Neil'en på siden av kabinettet <3 også lisensierte Konami beat em ups/scrollers (håper på Astrix og GI joe spillet)
 
Sist redigert:
En shout out til FB gruppen Norwegian Gamers Playground som lot meg reklamere for forumet. Det er en FB gruppe jeg har vært medlem av en stund, og som er en positiv gruppe med flere kjente fjes om man frekventerer b.la retrospillmessen, så det er gode muligheter til å skaffe seg retrospill lokalt om man måtte ønske.
 

Tutankoopa

Ole (オーレ)
En glede å høre på han John Carmack – herregud for en type! På the bleeding edge of the future!
 

Tutankoopa

Ole (オーレ)
Noen har konstruert et hypersofistikert Fire Emblem: Three Houses personality map. Skulle ikke forundre meg om det er dette forfatterne har jobbet med.@Kleevah :D
 

Terje

mostly harmless
Interessant. Jeg er igrunn enig med dem, det eneste som egentlig er blitt bedre er oppløsningen og form/vekt/forbruk på selve apparatet. Akkurat det med plass er jo en stor greie for mange da, tror ikke det er så greit for folk flest å gå tilbake. Men det er en artig tanke.
 
Topp