Spillfisletråden

Terje

mostly harmless
Så jeg så denne tweeten her for et par timer siden:


Seriøst? Det kom et Tanksmotoren Thomas flipperspill på Amiga? Det måtte undersøkes, fant det i settet mitt og dro igang emulatoren. Det kom ut sent i 1994 og krevde en nyere Amiga den gangen, hadde AGA grafikk og det hele (sammenlignbart med VGA).

Resultatet var forutsigbart. Dette er en haug med kraftræl. Fire bord å velge mellom:

Winuae Screenshot 2019.10.30 - 17.44.45.93.png


Totalt uinspirerte som sådan. Eller, det er egentlig feil for et par har en layout som ligner veeeeldig på et par fra Pinball Dreams, med bittesmå endringer. Fysikken er helt på trynet, ballen flyr en helt annen vei enn vinkelen på flipperen skulle tilsi og slikt. Grafikken ser ikke ut til å være i nærheten av å bruke den mye større AGA-paletten til noe fornuftig, virker heller som de starta å laga spillet til eldre Amigaer og så ombestemte seg underveis. Med tanke på at Pinball Dreams både så og kjørte bedre på eldre Amigaer så er dette her sørgelige greier. Det er og noe musikk som høres ut som babbys første protracker mod av Thomas-temaet. Så nei.

Ingen overraskelser altså, men det måtte jo prøves. Jeg trykka litt på capture-tasten underveis også så dere og kan lide i førti sekunder:

 
Litt etter hellaween, men Lust from Beyond: Prologue er noe dere bør spille. Det er demoen til oppfølgeren til Lust for Darkness som først bare var for oss Kickstartere.
Nå ligger den ihvertfall ute for alle og her får du masse nakne folk som har seg, dildoer og fæle demoner som vil voldta deg. Dette er noe for seg selv og bør oppleves. Hvis du liker Hellraiser så er dette en spille.

 
Topp