Spillfisletråden

  • Trådstarter Deleted member 91
  • Startdato
Men Smarteyman er ikke ferdig. Han har starta en kampanje for at folk skal få spenna sine tilbake og har skrevet en diatribe på over 9000 sider om hvorfor spillet er dømt til å feile. I respons har SC gitt ham spenna han ga tilbake. Ikke uventet er doktoren rasende.
Han er og blitt gjort til mod av et eget forum for spillet på SA som svar på at han trolla alle SC-nerdene.
Jo også skal han anmelde en kis til FBI fordi han posta screengrabs fra fjesboka hans. Den er såklart helt åpen.
 
Purdy men fullstendig feil teksturer og følelse til denne figuren. Hadde vore morsomt om Marcus Fenix hoppet rundt som Mario i denne verdenen her, da!
Helt klart feil stil til Mario ja, men multimediestudenten i meg klarer ikke la være å synes at pornoshaders or dunderlys er litt stas uavhengig av hva det pakker inn.

Haha, jeg tror Spillegal må samle krefter og lage Super Gears of War World 3d!
 
Kanskje fordi det faktisk ser ut som et Sonic, bare i en realistisk setting? De har jo tilogmed greid å gjenskape den bedritne kontrollen fra Sonic 2006. :v
 
Dette var en bra let's play.

Og her er modellen til Booker mens man spiller Bioshock 2. Henda er jævla digre pga. førstepersonsperspektivet og ting ser vistnok bedre ut da.

 
Sist redigert:
Tja. Spørs om han registrerer en ny maskin som sin hoved-ps4. Ellers vil alle andre brukere på den maskinen kunne spille alle nedlastede spill. Når det er sagt ville jeg aldri tatt sjansen på å betale for noe som var knyttet til en konto jeg ikke hadde eierskap i.
 
Nordamerikanerne er de eneste som bryr seg om damefotball, så det skjer nok ikke her i europa med det første. Her blir det lokale (basert på hvilket land spillet selges i) spillere som figurerer sammen med Messi.
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Wow, sjekk den schnozen. Dette burde egentlig vært et reversibelt cover, det er vel ingen mulighet for å spille med damer og menn på banen samtidig.


ps ikke gi penger til FIFA.
 

Jante

privileged CIS shitlord
Tusks: The Orc Dating Sim



Tusks: TheOrc Dating Sim focuses on a newly-formed family of gay orcs who are travelling from the annual orcish assembly to the Highlands of a semi-mythical Scotland! Along the way, the player can begin friendships and relationships with the various members of the group, including a selkie a long way away from home, a gentle-giant orcish warrior, and a polyamorous trio of orc chieftains. You can getupdates and ask questions about Tusks over on the Tusks tumblr page, and you can support Tusks' development by pledging via Patreon! One-time donations and payments via itch.io also go a long way to helping me keep working on Tusks!
 
Folk som bare har betalt 40 dollar for Shart Citizen fortjener ikke å spille for de er enten gjerrigknarker eller fattiglus! :argh:



E: Disse folka er gærne.
 
Sist redigert:
Denne bør vel nevnes siden den har gjort rundene på nettet så mye de siste dagene. I Broken Steel til Fallout 3 tar man et tog og det er endelig avslørt åssen de gjorde det siden spillet ikke har kjøretøy.



Toget var en hjelm til en NPC som så løp jævlig fort mens du satt klistra til hjelmen. Noen idioter har spurt hvorfor de gjorde no så latterlig, men svaret er såklart at det var en veldig enkel løsning som ellers ville krevd jævlig mye dill og programering. Om du kan gjøre noe lett når du mekker et spill og ingen legger merke til det så gjør du såklart det.