Spillmusikk!

Spiller Yoshi's Island på nytt på SNES Classic for tiden, og det er jo megakos. Det førte til at dama fant denne comfy remixen som har gått på rundgang i heimen i det siste:

 

Terje

mostly harmless
Gameumentary er en gjeng som lager diverse små dokumentarer om forskjellige spill og spillserier. De lager en om Darksiders-spilla og i den anledning var de og intervjua Jesper Kyd som er mest kjent for Hitman og Assassin's Creed musikk. Det endte opp med å bli en egen enkel dokumentar om han. Vil tippe en del har hørt om han, men at han starta så tidlig som på C64 og var en del av demoscenen før han endte opp som spillmusiker er kanskje ikke så viden kjent. Uansett et interessant intervju.

 
Sist redigert:

Terje

mostly harmless
Burde tatt med som eksempel at det eneste av demoscene-Kyd jeg har vært borti er Amiga-demoen Hardwired av Silents og Crionics. Det hjelper at Kyd var en av svært få scenere som ikke brukte nick men gikk under sitt virkelige navn. Bortsett fra en ganske stilig intro så er egentlig ikke denne demoen noe spesielt å slenge gamla i veggen for. Ikke spesielt dårlig heller altså. Men som et eksempel på tidlig Kyd-musikk så duger den iallfall, han var vel fortsatt tenåring da han laga dette.

 

Sjutten

Sjutt just got real.
Det derre sinnanerd-spillet hadde egentlig ganske fet musikk.

 

Lodin

Der Politipresident
Gravde og gruvla i de gamle platene til modern og jeg fant den. Orginalen hvor Joan Baez synger Here's to You.
De platene er nok verdt litt.
 
Sist redigert:

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Det gjør også musikken i den alarmerende sumpen i Minit.

 

Lodin

Der Politipresident
Når den fulle iren Gav ikke podcaster med Jimmern og Laura Dale lager han orginale spillåter. Etter mye slit er A Father's Arms ute og han har gjort absolutt alt selv innkludert å ta egne opptak og klippe videoen. En av hans beste.
 
Topp