[Multi] The Witcher 3: Heks, heksere, heksest

En tråd i 'Spilldiskusjon og -nyheter' startet av Yetipants, 07.06.2014.

 1. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Hearts of Stone havna på vent pga Fallout 4! Blir det neste jeg spiller! Med alle patchene som har kommet til Witcher 3 siden det kom ut er det vel nesten som et helt nytt spill.
   
 2. Lodin

  Lodin Der Politipresident

  Ser ut som de har smæla sammen Gondor, Rivendell og Hobsyssel etter at noen klaga over at spillet var for grimmørkt og ikke hadde nok klassisk fantasy og farger. Håper det faktisk er en eller annen form for parodi. Noe ala. Overlord hadde eid.

  Skal forøvrig starte dette på nytt en eller annen gang når alle utgivelsene roer seg. Ga opp å spille på PS4 da nye PC-deler nærma seg.
   
 3. Jante

  Jante privileged CIS shitlord

  Blir Geralt vampyr i juni? Det er ihvertfall da det ryktes at vi får et helt nytt kart og nye 20+ timer med heksing.

  [​IMG]

  Kroppen er klar!
   
  Morbo, Lodin og Thinaran ga dette en brofist.
 4. Morbo

  Morbo Medlem

  Hearts of Stone ba på noe av det absolutt beste innholdet Witcher 3 har gitt oss så langt. Håper de holder den trenden gående!
   
  Jante ga dette en brofist.
 5. Jante

  Jante privileged CIS shitlord

  31. mai. Kroppen er klar for blod og vin!

   
  Yetipants og Thinaran ga dette en brofist.
 6. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Dette var nytt for meg men nå kan man preloade spill på PS4 og! Har kjøpt og satt de 14 GB-ene til Blood & Wine på nedlasting, og spillet låses opp ved midnatt.


  Blir å eie.
   
  Morbo ga dette en brofist.
 7. Morbo

  Morbo Medlem

  [​IMG]

  Denne ekspansjonen har grafikk!
   
  Sist redigert: 05.06.2016
  Jante og Yetipants ga dette en brofist.
 8. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Har spilt dette nesten konstant siden forrige innlegg, så det sier litt om hvor mye innhold denne ekspansjonen har. Et helt nytt nydelig område, rundt 30-ish sidequests og monsterkontrakter, ny Gwent-turnering og en helt ny deck, en hel ridderturnering med litt tricky men artig slåssing fra hest, grandmaster-versjoner av alle Witcher-rustningene, nye fiendevariasjoner, helt nye fiendetyper, nye awesome figurer, en godt skrevet hovedstoryline med vampyrer og en drøss med endings basert på valgene du tar. Og en ny sexscene såklart. Skjønner ikke at CDPR tjener penger på dette men jeg elsker dem. Jeg gjorde en strategisk save for å få tak i begge ending-cheevoene og begge rutene inneholder områder du ikke får se hvis du velger den andre.  Jeg er trist over at det ikke er mer Witcher 3 nå. :(
   
  Sheffield, Jante og Yetipants ga dette en brofist.
 9. Yetipants

  Yetipants Mein Gampf Forumleder

  Vel, du har alltids The Witcher 1 og 2 da!
   
 10. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Neida så siden Bowser har tatt kvelden grunnet lynnedslag (mer om dette i annen tråd), kjøpte jeg dette på PS4 for å ha noe å henge fingrene i.

  Umiddelbart synes jeg det minner VELDIG om Witcher 2, men det er fordi jeg hadde glemt jeg kjøpte Witcher 3 ved release ifjor, men bare spilte starten før jeg la det vekk. Og det var teit gjort for FUCK ME dette er brrrrrrraaaaaaaae spillen!

  Spilt i en hel haug med timer og kommet ganske kort egentlig, mest fordi det er så mye gøy å gjøre! I hele det første området undersøkte jeg alle spørsmålstegn på kartet før jeg gikk videre med storyen, noe som virker som gjentar seg i Velen. Men dette kartet er nesten for omfattende med innhold, og nysgjerrigheten min har flere ganger tatt livet av meg da den har ført meg til områder jeg ikke burde dra til på noen levels enda. Men jeg avdekker hele kartet sakte men sikkert, og ser spent frem til jeg bare blir litt sterkere så jeg kan rydde fler monster!

  Jeg er level 9 nå, har allerede kjøpt og installert begge utvidelsespakkene og gleder meg til mange flere timer heksing.
   
  Hagestol, Terje, Yetipants og 1 annen person ga dette en brofist.
 11. justincase

  justincase Jjang Forumleder

  Og jo PS siden jeg er helt nub og har SYKT mye spill foran meg får jeg nesten lese hele tråden :eek: Og høre på deres råd om det er noen!
   
 12. Maximum

  Maximum k9z

  Er ikke noen råd, utenom å bare kose seg.
   
 13. Jante

  Jante privileged CIS shitlord

  Har endelig satt meg ned med dette igjen, og det er fortsatt det kuleste spillet. I går måtte jeg stå modell for en maler som endte opp med å lage et homoheroisk portrett av Geralt. Måtte selvfølgelig henge det opp på hedersplassen i soverommet til Geralts nyoppussa vingård. Der bor det for øvrig en gammal kjerring jeg redda fra en forbannelse som gjorde at hun samla på tusenvis av skjeer og hang de opp i hytta si.
   
  Thinaran og Yetipants ga dette en brofist.
 14. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder

  Syntes det var merkelig hvordan det var så mange plasser å henge opp bilder/trofeer i huset ditt vs hvor mye som faktisk er tilgjengelig i spillet. :/
   
 15. Jante

  Jante privileged CIS shitlord

  Tja.. Får jo f.eks. en drøss med sermonielle skjold etter hvert, som kan henges opp på bildeplassene. Eller så kan man jo bare kjøpe noen. Men trofeer har jeg kun to av foreløpig.
   
 16. Thinaran

  Thinaran Den mannlige sexbomba Forumleder  ^____^
   
  justincase, Yetipants, Jante og 2 andre ga dette en brofist.
 17. Shinra85

  Shinra85 Spillegals effort emo

  Hmm..

  Fikk dette av @Hagestol for noen år siden. På tide å fyre det opp?
   
  Tomas ga dette en brofist.
 18. Morbo

  Morbo Medlem

  Ja! Mange synes det er tregt, men vi som elsker det, elsker det. På ingen måte perfekt, men på sitt beste er det få andre spill som kan nå det, spør du meg. En såkalt klassiker i min bok.

  Og den videoen ga en fin klump i halsen og ro i sjelen.
   
  Sheffield, justincase, Shinra85 og 3 andre ga dette en brofist.

Del denne siden

This site is owned and third-party cookies. If you continue with us we understand that you accept the use of cookies.