OH SHI-, Spillegal VANT Gullstikka!

Kanskje jeg må poste på bf.no igjen er tross alt en gammel veteran der med et par 100 poster da jeg spilte CSS der som en gal for fire år siden. ;D

Men når jeg tenker meg om så er jeg enig med deg på alle punkter Banan2k ;D
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Magster, han har da vitterlig sitert hele innlegget hans på forrige side.

EDIT: jøss, eid igjen
 
Etter hellfragger.no kom så er jeg sjeldent innom hovedsiden til BF. Angående forumet er det så som så, men jeg skal være enige med dere i at det ikke er det helt store for tida. Generelt-delen har helt klart tapt seg noe jævlig hvertfall, var artigere lesning før.
 
Ja, jeg savner emnet "Åssen farge har bæsjen din? fra .. øhh .. 2001? Til og med en dude som hevded den var lillæ-aktig. Mye mer artig før. ^__^
 
:)

Heihei Eivind

fikk beskjed om at du hadde quotet meg, så tenkte jeg skulle hilse på og redegjøre kort for mitt syn. Velger å se bort fra dine kommentarer om battlefield sin nominasjon, da det vil være fåfengt å diskutere to forum opp mot hverandre utifra subjektive vurderinger. Nøyer meg meg å si at jeg er veldig godt over 15 år.

La meg først si at jeg etter å ha tittet gjennom sidene deres synes dere har mye morsomt. Virker som dere har bra samhold, og mye intern humor. Miss spillgal-tråden er epic uansett hvilket forum i verden man sammenlikner med, dog er jeg litt bekymret for matinntaket til alexander :p

Min kommentar, og min tanke spiller ene og alene på den første biten av nominasjonskriteriet, nemlig:

Tanken er å gi noe tilbake til ildsjelene som bruker aller mest tid på spill og organisert spill, og som gjør det best i Norge.
Hvor mye tid dere bruker aner jeg ikke, men det slår meg at det er en grov overdrivelse at dere gjør mest i norge. Faktisk langt der i fra. Det dere gjør mest er å skrive om, og kommentere spill. Ser dere treffes og har gathers innen diverse spill, men det er knappest noe mer enn internt. Dog er det en annen ting som plager meg mer, og det er at den interne humoren på forumet til dels er fryktelig grov. Det kan hende det bare er tull og ikke noe som folk i miljøet støtes av, men for en utenifra så støtter forumet alt fra grov rasisme og rasehets, til fildeling og generell mobbing av brukere.

For oss som har kommersielle sammarbeidspartnere i form av servertilbydere som lyse, som sammarbeider med blant annet nrk og arrangerer en norsk cs:s-liga som sendes på tv, og som prøver fremme norsk e-sport generellt i norge, så er det vanskelig å skulle forklare til andre hvordan dere som community er best på å fremme spill i norge.

Å vite at en potensiell sammarbeidsparter, som feks en stor datakjede eller liknende, leser at spillegal.no er the place to be hvis man skal satse på norsk e-sport, er rett og slett noe jeg har vanskelig for å akseptere. For en utenforstående så vil forumets deres rett og slett ikke oppfattes som noe positivt. Ønsker man å fremme norsk e-sport så vil man kjapt slå det fra seg etter en titt i en del av deres tråder.

Merk at dette ikke er oppgulp fordi jeg er bitter, at battlefield ikke vant er helt fair. Merk også at jeg ikke mener å harsellere med deres side, det dere gjør gjør dere kjempebra og jeg digger den uformelle stemningen. Dog mener jeg at dere ikke fremmer norsk spill, og det er her min kritikk er ment å treffe. Enten må juryen forandre kriteriene, eller så må de begynne å titte litt mer på forumene de evaluerer. At man presterer nominere MG, som selv protesterte kraftig MOT nominering i fjor fordi de åpenbart er kommersielle, vitner kanskje om at det er den siste biten det skorter på hos juryen.

qed ut.

ps:
Har nå svart seriøst og skikkelig, og forventer at evnt tilbakemeldinger kommer i samme tone. Postingen fra olin på bf sine sider var vel mildt sagt spesielle.
 

Novastrum

Feminist-elitist


Edit: generelt svar til dagens begivenhet, ikke mobbing mot qed.

Dette er forresten kanskje det minst rasisistiske forumet i Norge, qed. Folk som faktisk er rasister blir pælma ut fortere enn de kom. Ikke at jeg kan huske at vi noensinne har hatt noen her.
 

Jante

privileged CIS shitlord
qed:
Hele mentaliteten som du representerer om at "organisert spill" automatisk betyr "e-sport" bør du tenke gjennom en gang til. Svette e-atleter som er sponset av NAV er faen ikke den eneste formen for spill og organisert spill som finnes. At dere desperat higer etter å bli tatt seriøst og få kommersiell backing eller samarbeid krasjer også litt med hele amatør-aspektet ved prisen. Ta å sjekk ut Ranking Battles Norway (og hele Sosial Spilling-delen vår) her på forumet for å få en idé om hvilken organisert spilling Spillegal representerer.

Hett tips: Et community måles ikke etter hvor mange kronasjer de bruker på serverdrift.
 
Det er hardt å være utlending å henge på Spillegal, men heldigvis er Nilo mye mer pakkis enn det jeg er. = )

BF.no var moro å henge på, før, men jeg husker jeg fikk for mye pes der i perioden 2005 når jeg spilte CSS på pr0 nivå, så jeg takket for meg, men ser poenga dine ged|hf. :)
 

demake

Seksuelt godteri
Men i alle...oh wow.
Dette hadde jeg faktisk aldri forventa.

Justincase, kan du ta et bilde der du holder trofeet mellom skinkene?
 
Olin ringte meg nettopp, han for ikke lov til å poste lenger på BF.no og lurer på hva han skal gjøre med innlegget han har skrevet? Han har sendt det til meg via epost, er det noen her som har konto der og kan poste for han?
 

SirkusMartin

σῶμα σῆμα
Neinei, Justin må finne frem alle de fine chicasene sine, og få dem til å posere med troféet mellom seg!
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Han ender opp med å ta et bilde der han viser hvor stort troféet er ved å ta med....noe annet ved siden av som er minst like langt og som alle her har sett før.
 
qed, du har egentlig allerede blitt svart, men siden det virket som du snakket direkte til meg, slenger jeg meg på:

Posten min var for det første til dels seriøst virrvarr jeg slang sammen før jeg løp på butikken, for å få poenget klarere frem:

Den positive siden ved spill og spilling vil aldri bryte gjennom samfunnets kritiske syn på spill generelt, gjennom ungdommer (ungdommer menes her som 14-17 åringer). Jeg har selv vært der, spilt i csklan på et relativt høyt nivå, spilt wow i en verdensledene guild, og har nok av erfaring med "e-sport". Nok til å være veldig sikker på at det ikke er den enste, og ikke nødvendigvis den beste, veien å gå for å fremme spilling som en sosialt akseptert hobby (og muligens yrke).
E-sport appellerer kun til andre "e-athleates" (gud som jeg hater det uttrykket), imotsetning til å se en fotballkamp på TV, noe de fleste kan nyte selvom de spiller fotball aktivt eller ikke, vil ikke noen som spiller CoD4 av og til på nettet ha mye interesse av å se fem svettinger brøle til hverandre i Counter Strike.

Spillegal har seriøse folk som allerede har siktet seg inn i bransjen, (det var muligens flere bransjefolk her før), og enkelte som allerede har utmerket seg og kommer til å nå høyt. Det er liten tvil om at spillegals forum er hjem for spilldiskusjoner på det høyeste nivået du finner i Norge selvom det for all del er utrolig lukket, samtidig som det er vanskelig for nye medlemmer å få plass her. Men til vårt forsvar, har det aldri vært målet heller.

Angående drittkasting innad i forumet, så er det bare sånn det fungerer her. Vanskelig å forklare for en utenforstående, men det er få som holder en grudge lenge her dersom man blir direkte annihilert i en tråd av et enkelt medlem.
Til sist vil jeg si at hvor mye penger man bruker, hvilke sammarbeidspartnere man har, ikke er relevant, vi er et community uten en viss agenda, noe jeg tolket kriteriene for Gullstikka-prisen som også.

Eivind out.
 

Finkelroy

(┛o‿‿o)┛彡┻━┻
Gratulerer, SG! Enda et fallos legger seg til i rekken, og denne er av gull.
 
Men viktigst av alt, er det noe håp for å få sett talen til Justin under noen av reportasjene Dagbladet lover etter streamen deres i kveld?

Etter liveshowet kan du lese og se reportasjer med vinnerne og andre i spillbransjen her på Dagbladet.no.
Forøvrig lurer jeg videre på hva som er meningen med å offentliggjøre fem vinnere under en eller annen slags privat fremvisning før man så tar de femten siste senere den kvelden?

:psyduck:

Litt av et puslespill.