Modern Warfare 2: Ja du vet sånn krigføring av moderne art

Hvilken plattform skal du spille det på?


  • Totalt antall stemmer
    63
D

Deleted member 91

Gjest
Litt underwhelming siden fyren utrolig ikke har fått med seg hva en rickroll er, men fortsatt ganske bra. Men når det kommer til MW2-youtuber er det bare én mann på topp, og han har akkurat sluppet ny video:

[yt]UN2KL2EIiwo[/yt]
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Han er jo duveit, men har et poeng angåend campere: Det er mange av de.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Heldigvis er de ikke så vanskelig å få has på som f.eks. i cs.


EDIT: jeg ser ikke moroa ved camping, jeg har en intens trang til å beine rundt og finne folk å knerte når jeg spiller MW2..
 
Kommer helt ann på for min del. Kjenner at jeg får mindre lyst til å bevege meg når jeg kommer opp i 9-killstreak.

Uansett så er ikke campere et skikkelig problem i MW2, adapt, learn 2 play osv.
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Har du unlocks over 9 i killstreak? Hvis ikke er det bare å dø og sette i gang en ny killstreak.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Bortsett fra at killstreak rewards ikke bidrar til ny killstreak om du har dævva da, såklart.
 
Alle vet at det er 11-streakene og oppover som gjelder, kos deg med care package og uav.

Edit: :smug:
 

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Hverken eller, men killstreaken min stopper ved 11 slik som det er nå.
 
For å være småseriøs:

Bytter mellom chopper gunner og ac130, å få en i boks betyr vanligvis auto-win, så når jeg beveger meg opp dit er jeg alltid forsiktig.
 
Jeg har også begynt å spille mer forsiktig. Vil ikke si at jeg camper, det er jeg bare for utålmodig til. Men jeg er langt mer forsiktig før jeg sprinter avgårde. Killstreaken min har forbedret seg, den er på 18. Men jeg tviler på at jeg klarer å slå de andre på XBL lista mi som har mellom 35-40 i streak :brainfuck: Jævla autister
 
D

Deleted member 1518

Gjest
Gnøøøh.
Er det ikke jævla tragisk at de hyperaktive, overrunkede og stimuliavhengige warfare spillerne som dævver konstant - siden spillet lar avkommet fra sjela til den døde kroppen senke ned til helvetet for å sprute satans eggstokk, sånn at du gjenfødes og aldri fatter hva karma er fordi befruktelsen tar mindre enn et sekund - er de som klager? De klager jo nødvendigvis fordi de spiser graut som en naut. Hva med å gi faen i meningsløs klaging på de som tar i bruk fordelene de har over denne spillemetoden, de gjør jo ikke noe galt i å vente på runkenissene som springer halve banen og forventer at et hode skal komme i skuddlinja? Det er høst og et forbannet uhensynsfullt klima, ikke rart en liten ADHD-tysker vekkes i alt for mange, spillet vil ikke tilpasse seg spilleren før spilleren tilpasser seg spillet, og bare fordi du er ræva så blir du ikke bedre om Infinity Wards gir deg laser og tanks, du bare jukser.
 
Bare jeg som syns det er dritirriterende med vibrasjon på kontrollen når man spiller multiplayer? Skrudde den av og merka fort at kill-streaksa begynte å komme tilbake.

Virker mye vanskeligere å spille med vibrasjon på. Når man spiller online vil man helst ha alle fordelene man kan ha mot de andre spillerne og da blir det helt nødvendig for meg å skru den av.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Ja? Jeg veit ikke hvor svak du må være i ledda for at vibrasjon fra håndkontrollen skal ha noen effekt på hvor bra du spiller, men jeg tipper "ganske". Tvert imot syns jeg alltid det føles litt "feil" når det ikke er risting (enda en stjerne i boka for Sixaxis, forøvrig). Når det er sagt er jeg ikke en sånn som må justere alle mulige faktorer slik at jeg yter optimalt i spillet. Heldigvis.

Ellers: Noen som vil spille på for eksempel søndag? Har vært slapp på CoD-inga de siste ukene uten noen særlig konkret grunn, men spilte noen runder med Buggz og Scary her om dagen bare for å sjekke at jepp, driten er fortsatt kontant. 360 da seffern he he.
 

oma

Village Drunk
Spørs vel hva en er vandt til, når det er Tekken på gang, så må rublefunksjonen av - eventuelt sixaxisen som trekkes frem - for ultimate input.
 

CyberK

Finner ikke på noe.
Burde ikke rumble ideelt fungere som tilbakemelding på ting som skjer i spillet og sånn sett være nyttig?
 

oma

Village Drunk
I CoD føler jeg det slik, men i Tekken, så ødelegger det konsentrasjonen. Har noe med at i tekken så fortsetter alt å skje uansett hvor mye kontrollen rister, mens når kontrollen rister i CoD, så er du ofte i en halvparalysert tilstand uansett.