L.A Noire

Buggz

Jævla Buggz
Medlem av ledelsen
Jeg tar det til halv pris når dere andre er ferdige med det. Imens spiller jeg The Witcher, The WItcher 2 og Brink.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Anbefaler egentlig at ingen leser Kotaku i det hele tatt, uavhengig av hvilke planer man har rundt L.A. Noire.
 
Dette var faktisk en veldig bra demonstrasjon av hva LA Noire faktisk går ut på, så verden er bekreftet å gå under innen året er omme.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Usj, jeg er svak. IT-eksamen til mandag, men likevel kjøpte jeg nettopp L.A. Noire.

Jeg får heller skynde meg og bli ferdig med spillet, og deretter ITfisere.
 

Nabbe

Har fin hatt.
Meh. Siden jeg blir skrudd i pompen av STATEN, så blir det pent nødt til å vente. Overlever vel en stund til...

... :(
 

justincase

Jjang
Medlem av ledelsen
Kjøper det på vei hjem fra jobb. Har ikke bestemt meg om det blir 360 eller PS3 enda. De har visst fikset overoppheting-greiene (om det egentlig var noe problem i utgangspunktet), er komfortabel med begge kontrollene, slipper gjerne å bytte skiver og hmm... Vi får se osv, virket som det var verre å få tak i 360-versjonen.

Nabbe: Om det bare eksisterte et konsept som sørget for jevn inntekt... ( :D )
 

Nabbe

Har fin hatt.
Du får vel også no gratis DLC om du kjøper ps3-versjonen. Og ja, det finnes; det kalles skattepenga dine.

Skal skaffe det til uka (forhåpentligvis), men har ikke bestemt meg for hvilken konsoll jeg kjøper det til. Heller litt mot ps3, men den jævla kontrollen ... jeg vet ikke helt.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Har bestemt meg for å vente til dette blir billigere. Dvs. om to uker eller så.
 
Erfaring tilsier at Rockstar spill generellt er relativt sjeldent på tilbud. Har kun sett Red Dead Redemption til lavpris en gang. Mulig jeg tar feil, men synes de er treige til å havne i billigkassa.
 
Har spilt dette i tre timer nå på 360, og jeg liker det. Som forventet har det noen typiske Rockstar-greier jeg ikke liker, kontrollene er så som så. Det å styre fyren er kraftig forbedret fra Red Dead Redemption men det føles likevel litt tungtvint og tregt av og til. Unntatt når man løper, det funker som bare det. Klarer heller ikke bli helt komfortabel med kjøringa. Av rent tekniske ting ser det helt konge ut, animasjonene eier, lyden og musikken er bra og alt er egentlig helt sjef. Frameraten dropper litt av og til, drawdistancen er litt luguber og det er litt popins her og der men det kan man leve med.

Jeg digger settinga, de nailer alt. Det føles som et gammalt detektivdrama og det eier. Gameplaymessig får jeg litt sånn vibber fra gamle point and click-spill. Man samler clues, prater med folk, ser igjennom bevismateriale og konfronterer folka med dem når man har kommet med en teori for hva som har skjedd. Når man ikke gjør det er det GTA.

Ser frem til å spille mer, dette var egentlig jævlig gøy.
 
D

Deleted member 91

Gjest
Sett på ~*my girlfriend*~ spille sånn tre-fire cases i kveld. Jeg liker det også, men så er jeg totalt sucker for settingen (og den har de fanmeg naila, got daem). Enig i mye av det Riffa sier, er et par finurligheter som føres som GTA-leftovers, noe som er rart når det ikke engang var Rockstar North som mekka det. Veldig fan av det generelle gameplayet da, detektivinga eier som fan. Jeg syns det til tider er litt utydelig når alle ting er undersøkt på et åsted, men det kan være fordi jeg er homo. Jo, også er dialogsystemet litt weird nok en ganger. Man må tydeligvis presentere konkret bevis for å ta noen i å ljuge, så da blir "doubt" en sånn mellomting man bruker om man føler noe er off. Det funker som regel greit, men noen ganger kommer Phelps med en eller annen vanvittig påstand helt ut av det blå som består utelukkende av fail og aids, og det suger litt. Også er det selvfølgelig den derre trangen til å restarte hver gang man fucker opp et eller annet jeg konstant må kjempe mot, men det er nok bare spergin' fra min side og ikke så mye å gjøre med.
 

Drauden

SGs kollektive lillebror
Også er det selvfølgelig den derre trangen til å restarte hver gang man fucker opp et eller annet jeg konstant må kjempe mot, men det er nok bare spergin' fra min side og ikke så mye å gjøre med.
Er bare å ikke fucke opp det da. :smugdog:

Er uansett veldig enig med dere begge, dette her eier. Noen få drawbacks (hakkete til tider, litt mye pop-ins), men ingenting som ødelegger sjansene for Goty 2011 and beyond.

Forresten, Nicholas: Når musikken stanser er det ikke noe mer å finne på åsteder. Slik er det.