[Multi] Elder Scrolls V: Skyrim

Selv reagerer jeg på hvor tidlig man får tilgang til følgere i spillet, og at det ikke ser ut til å være noen begrensning på hvor man kan ta dem. Jeg gjorde Whiterun-questet svært tidlig, og har nå ennå i level 22 Lydia som følger. Hvilket er greit idet hun fungerer fint som distraksjon og tank; selv spiller jeg mage/battlemage med spesialitet innen Conjuration (mer spesifikt av våpen), Destruction (Shock først og fremt), Restoration, Alteration og One-hand-blades. I tillegg har jeg en høy level innen enchant, men det tror jeg skyldes at spillet har litt balanseproblemer her: Man kan hoppe nærmere fem levels bare ved å bruke "Disenchant". Jeg finner også det litt problematisk for rollespillingen at jeg nesten må kunne smi litt for å forbedre våpnene mine.

Uansett, så er Lydia min faste følgesvenn, hvilket er trist med tanke på at jeg etter å ha tatt Azuras oppdrag samt alt knyttet til Winterhold College (
hvilket jeg opplevde som en skuffende, da hovedquestet her er altfor kort
), har fire potensielle følgere jeg også kunne prøve ut, og spillet tillater bare en av gangen. Jaja. Nå er jeg ferdig med alt det umiddelbare jeg må gjøre, så kanskje jeg kan fokusere litt på skolearbeidet. Vi får se. Vi får se.

I tillegg får du begrenset med perks av å være med i for eksempel Winterhold College; man skulle nesten tro at man som i Morrowind ville få tilgang til de beste salgsbodene for magi som medlem, men så var det ikke. Dessuten ser det ut til å være begrenset med artefakter og spells å kjøpe.
 

Lodin

Der Waaaah
Followers er noen fiseminker som bare er i veien for meg når jeg skal snike. Mye bedre å mane fram en fire deadra om jeg skulle trenge hjelp eller distraksjoner.
 
Har nesten ikke brukt followers selv, et par ganger bare, men de er ikke til store hjelpen. Har egentlig ikke fått testet ut åssen de er å ha med seg når jeg sniker og stealther meg rundt i huler, men hvis de bare sørger for å avsløre oss er det enda mindre grunn til å ha de med.
 
Jeg bruker de som pakkesler, siden jeg er jøde og skal tjene mest mulig. Rundet 50 000 i stad. Har to hus, kone, mætti tjenere, hund og hest. Også cruiser jeg rundt i Dragonscale Armor og oneshotter alt fordi two-handed sword eier når man får et par perks og enchants.
 
Tenkte på noe... er det noen spill som har fantastisk melee i førsteperson? Er det perspektivet som står i veien for å skape et melee system som funker bra?
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Dark Messiah of Might and Magic vil ha et par ord med deg.
 
Ja, det var liksom det jeg spurte om da. Takk for svar, får sjekke ut DMoMM etterhvert.
 

Libresse

Sharing is caring, Fisting is assisting
Dark Messiah of Might and Magic vil ha et par ord med deg.
Yep, det fungerer faktisk ypperlig. Blir litt repetetive, men sammenlignet med Skyfar så er det miles ahead.

Har nå pickpocketed halve Winterhold, tror jeg fikk fem-seks levels på det og rundt 8k gull.

Broken much?

Men det er jo litt av poenget å knekke spill som dette.
 

Lodin

Der Waaaah
Dead Island sitt lock on system hvor man så svinger våpenet med høyre stikke er utrolig engasjerende. Sier sitt når folk velger å spille et FPS med gamepad på PC pga. det. Orginalutgaven av Riddick hadde og et fett system, men det dumma de ned når de remaka det i Dark Athena.
 

demake

Seksuelt godteri
Coppa dette i går, og gubben blei skikkelig muggen fordi han skulle kjøpe det til meg i julegave og jeg bare :smugdog: du kan jo kjøpe zelda i stedet. Så mobba han meg litt fordi spillen så ut som en av Lise Myres våte fantasier og at soundtracket mangla noe tysk powermettall.

Oh well, førsteinntrykket er at dette er gode saker. Kom meg til den første landsbyen i går og tok den derre bear claw questen. Trudde det var en kjapp og kjip fetch quest, men neida, det var jaggu et lite tempel med masse slemminger, edderkopper og stæsh. Fikk meg det fine sverdet som alle her på spillegal og deres bestemødre har hatt allerede. Jævlig fet dungeon, men aner ikke Åssen jeg bruker det ordet jeg fikk (hva nå enn det er)

Kom meg til en litt større by og starta en quest for å få det gamle treet på torget til å blomstre igjen. Blei sendt tilbake sør for den byen dragen herpa i begynnelsen og møtte på en hagraven som skøyt fireballs i skogen. Totalt overpowerd hurpe som oneshotta meg en del ganger men med issverdet mitt som drainer henne for staminaen til fiendene var hun mos da jeg kom på kloss hold.

Venter på at gubben stikker på jobb nå så skal det prompes masse!
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
[...] aner ikke Åssen jeg bruker det ordet jeg fikk (hva nå enn det er)
Hvis du går noen skritt videre i hovedoppdraget, skjer det snart noe som lar deg bruke det. Og, vel, bare ikke ha særlig høye forventninger. :p
 
Det var så digg å knuse Hagraven. Fikk kraftjuling første gang jeg forsøkte å knerte den men på andre forsøket fikk jeg hevnen min.

Utforskinga er så tilfredstillende. Uansett hvor man går snubler man over en hule, en borg, en gruppe mafakkas eller andre kule ting. Også eier det litt å se på de høyeste fjellene og tenke at jeg skal helt opp på toppen for å se om det er noe fett der.
 

Yetipants

Mein Gampf
Medlem av ledelsen
Eller, som jeg gjorde i går, tusle av gårde bortover det jeg trodde var en lavlandsslette helt til jeg kom til et faens stup med en kaskade av fossefall nedover og kunne se utover det som faktisk var lavlandet. Gjorde det eneste vettuge, plotta ut kursen ved hjelp av den rimelig awesome utsikten, hoppa ned fossen og landa i kulpen på bånn som en sjef. :smugdog:
 

demake

Seksuelt godteri
Jeg leker med troll og nyter utsikten...
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Dette spillet.... Bare går rundt og titter. Hater det! Vil faktisk gjøre noe. Ikke bare tenke "jeg gjør dette questet", for så å tenke "hmmm, det DER var ingen vanlig stein der borte i horisonten" for så å tenke "nå har jeg gått kartet på tvers, hvor i SirkusMartin's navn skal jeg gå for å gjøre det questet!", hvor man igjen plotter ut kursen og tenker "Hei, det DER så ut som en spennende opphøyning i skogen", etc


Denne spillen får Shinra's Seal of Approval

 

SHDR

Gullmedlem
Kita en drage i går og mista omsider hesten. Er faen meg stas å gå løs på en drage, dra den mot bebyggelse og se handelsfolka gå bananas. Merker også at jeg har lettere for å ta drager enn enkelte banditter, virker ikke som om Bethesda har lært å lage RPG-system enda selv om de har drevet med dette i, åh, over 15 år. Begynner å få ålreit med våpen og drit, litt verre med rustning. Angrer litt på at jeg pimpet ildmagi ("ser så fett ut!") da jeg oppdaget at lyn og is er objektivt bedre. Bajs.

Jeg har sjalta helt ut av hovedkvisten nå, og promper egentlig bare rundt på jakt etter høl i bakken jeg kan trenge inn i og røske opp i. Ble nettopp varulv, noe jeg er litt sånn semiskuffa over siden pelseren suger max og bare dævver. Jaja. Fin spillen. Det sin skyld at jeg er trøtt.
 
Bør jeg bli varulv eller skal bli drite i det? Løp vekk da jeg fikk tilbud om det, men kan jo gå tilbake hvis jeg har lyst.