Resistansen: Endres Tilbakekomst og jakten på Langvatarene

demake

Seksuelt godteri
Så hva har skjedd i løpet av natten? Vel, CockMcBalls har tatt ansvar og tatt ifra riffen "Jeg ser på deg"-egenskapen.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
/\Det er sånne ting spioner sier for å leke deilige./\


Nei du, dumme pokemon fisespion!
Føler på meg at både du og NormalGjøken er spioner av den enkle grunn at dere elsker å peke på noen og rope ulv. Blir det spørsmål om hvorfor er det helt stille inntil fingeren pekes på noen igjen.

...


...

Fisemink
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
Hmm, hvorfor brukte ikke riffen den egenskapen? Er det fordi det er uinteressant for han hvordan noen stemte? Uh oh ... :(
 

demake

Seksuelt godteri
Så her kan man se da, at det er litt mer delte meninger om Thinarans lag, men 6/10 er akkurat nok til at laget godkjennes og Thinaran, CockMcBalls, sheriffen og Lodin drar ut på oppdrag for å gi demake en fin bursdagsfeiring. Jeg veit hvem jeg vil skal strippe (men det er en hemmelighet).

sheriffen - godkjent
Eivind - avslått
Thinaran - godkjent
Shinra85 - godkjent
Lodin - godkjent
Agradula - avslått
SirkusMartin - godkjent
CockMcBalls - godkjent
kakarlsen - avslått
TheNormalGeek - avslått

Hvordan vil dette gå?
 

demake

Seksuelt godteri
Ikke stol på noen! Fy faen. Det ser ut til at alle ballongene til selskapet er punkterte, fordi 1 spion saboterte bursdagsforberedelsene! Oppdraget er mislykket og spionene leder nå 2 - 1.

Fra seg av skuffelse gråter demake seg i søvn :qq:
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Fy faen, Lodin. Har skal vi ha homofest, så stikker du hull i ballongene? FY FAEN! Kunne du ikke bare tørka deg i ræva med regnbueflagg mens du først var igang?!
 

kakarlsen

Høyere yrkesfaglig
Altså; den der var så innlysende at jeg tror alle som godkjente det er mafia.
 

Agradula

Ridder Jonatann
Medlem av ledelsen
Det var kveld. Thinaran "Crazy Eyes" Rochmann var blitt lagleder for dagen, og etter gårsdagens pinlige affære av Eivind "McHatersen" McHatersen, hadde han en god del å rette opp i. Flere av medlemmene var skeptiske. Meg selv inkludert, skal ikke nekte for det, og jeg hadde jo mine grunner til det. Klarer ikke sette helt ord på det, men hvordan de der skal ordne bursdagsfeiring for Demake. Sa det til og med høyt også, men til ingen nytte. Majoriteten stemte for. Det er jo åpenbart at spionene er på dette laget, tenkte jeg.
Thinaran som vanligvis er litt usikker velger nå lagmedlemmer som om han ikke skulle gjort annet, når han egentlig burde vært mye mer nervøs. Er det Endre som har tatt sine klamme hender rundt hjertet hans? Endre. Endreren.
"SER DERE IKKE AT DERE STEMMER PÅ FEIL FOLK? DET ER INGEN AV DERE SOM KLARER Å STRIPPE ENGANG!" roper jeg oppgitt inne på styrerommet på NMSPs hovedkvarter. Sheriffen ser på meg, uten en mine. Thinaran ser meg inn i øynene noen sekunder, før han tar en liten piruett samtidig som han snurrer litt med fingeren: "Let me see you stripped, down to the bone".
Jeg blir rasende. Kaster glasset mitt i bakken. Faen, tenker jeg. At de andre ikke klarer å se det. At de ikke bare.
Nei. Jeg vet altså ikke.
 

Shinra85

Spillegals effort emo
Kjør på. I ain't afraid of no Cock!
 

Thinaran

Den mannlige sexbomba
Medlem av ledelsen
At Cock ble fjerna av Eivind var eneste hintet jeg hadde til at han var safe. Både han og Shinra og Lodin vet at jeg er team resistance så ikke kast det bort på meg.